ДА. БЛАГОДАРЯ ЗА ПОМОЩА
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнения за Алфа индекс имоти и Алфа индекс Топ20
Collapse
X
-
AfterDark
Първоначално изпратено от ЛеонидПървоначално изпратено от maxmaroДОБРЕ НА КИРИЛИЦА.СЕГА ДОБЪР МОМЕНТ ЛИ Е ДА СЕ ВКЛЮЧА В ТЕЗИ ДОГОВОРНИ ФОНДОВЕ
Коментар
-
AfterDark
Първоначално изпратено от maxmaroДОБРЕ НА КИРИЛИЦА.СЕГА ДОБЪР МОМЕНТ ЛИ Е ДА СЕ ВКЛЮЧА В ТЕЗИ ДОГОВОРНИ ФОНДОВЕ
Коментар
-
AfterDark
Първоначално изпратено от ЛеонидПървоначално изпратено от maxmaroMOJE LI PO ELEMENTARNO DA GO OBESNITE ,TEZI PIB NE MI HARESVAT TAM SOFIS SE VZIMA SREDNO ARITMETICHNO ZA CHELIA PERIOD A NE V KRAIA PO NEKVA SLOJNA FORMULA.INACHE IMA LI ZNACHENIE VREMETO ZA VLIZANE V DOGOVORNIA FOND KOGA E NAI PODHODIASHTO
По-висок риск-по голяма доходност(поне до сега е така).
Сам си реши какво избираш.
Ако хеджира във високодоходни фондове инвестиращи в няколко региона, това не задължително значи ниска доходност, но със сигурност значи по-висока сигурност.
Коментар
-
Първоначално изпратено от maxmaroMOJE LI PO ELEMENTARNO DA GO OBESNITE ,TEZI PIB NE MI HARESVAT TAM SOFIS SE VZIMA SREDNO ARITMETICHNO ZA CHELIA PERIOD A NE V KRAIA PO NEKVA SLOJNA FORMULA.INACHE IMA LI ZNACHENIE VREMETO ZA VLIZANE V DOGOVORNIA FOND KOGA E NAI PODHODIASHTO
По-висок риск-по голяма доходност(поне до сега е така).
Сам си реши какво избираш.
Коментар
-
AfterDark
Първоначално изпратено от maxmaroMOJE LI PO ELEMENTARNO DA GO OBESNITE ,TEZI PIB NE MI HARESVAT TAM SOFIS SE VZIMA SREDNO ARITMETICHNO ZA CHELIA PERIOD A NE V KRAIA PO NEKVA SLOJNA FORMULA.INACHE IMA LI ZNACHENIE VREMETO ZA VLIZANE V DOGOVORNIA FOND KOGA E NAI PODHODIASHTO
Какво искаш да ти обясним по-просто?
Искам да те помоля да пишеш на кирилица ако е възможно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от AfterDarkПървоначално изпратено от ЛеонидНе смятам така.
Портфейлите не са им аналогични.
Взема си АДВАНС Инвест за 10000лв.
Взема на ливъридж Ад. Изт. Европа за 7000лв при 10% лихва.
Хем се е хеджирал, хем използва и заемни средства.
Адванс Инвест имат акции и в Румъния.
Коментар
-
AfterDark
Първоначално изпратено от ЛеонидНе смятам така.
Портфейлите не са им аналогични.
Взема си АДВАНС Инвест за 10000лв.
Взема на ливъридж Ад. Изт. Европа за 7000лв при 10% лихва.
Хем се е хеджирал, хем използва и заемни средства.
Адванс Инвест имат акции и в Румъния.
Коментар
-
AfterDark
Предимството на Адванс Инвест Източна Европа е, че осен в ЦИЕ имат акции и в Русия.
Предимство на Статус е, че освен в Хърватска, Румъния ....... имат акции в Турция и Македония.
Коментар
Коментар