IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мнения за Алфа индекс имоти и Алфа индекс Топ20

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ДА. БЛАГОДАРЯ ЗА ПОМОЩА

Коментар

• Първоначално изпратено от Леонид
      Първоначално изпратено от maxmaro
      ДОБРЕ НА КИРИЛИЦА.СЕГА ДОБЪР МОМЕНТ ЛИ Е ДА СЕ ВКЛЮЧА В ТЕЗИ ДОГОВОРНИ ФОНДОВЕ
      Според мен изчакаи до началото или средата на септември(за бг.фонд),а ако решиш за Адванс Източна Европа или Статус Нови акции е подходящ момента.
      Да, възможно е и хората да си приберат печалбите през август и да има известен спад.

Коментар

• Първоначално изпратено от maxmaro
        Според мен изчакаи до началото или средата на септември(за бг.фонд),а ако решиш за Адванс Източна Европа или Статус Нови акции е подходящ момента.

Коментар

Ами лятото по принцип борсите и валутните пазари са в рейндж, т.е. август най-често е с най-малко сделки и най-ниска волатилност.

Коментар

• ДОБРЕ НА КИРИЛИЦА.СЕГА ДОБЪР МОМЕНТ ЛИ Е ДА СЕ ВКЛЮЧА В ТЕЗИ ДОГОВОРНИ ФОНДОВЕ

Коментар

Първоначално изпратено от maxmaro
              MOJE LI PO ELEMENTARNO DA GO OBESNITE ,TEZI PIB NE MI HARESVAT TAM SOFIS SE VZIMA SREDNO ARITMETICHNO ZA CHELIA PERIOD A NE V KRAIA PO NEKVA SLOJNA FORMULA.INACHE IMA LI ZNACHENIE VREMETO ZA VLIZANE V DOGOVORNIA FOND KOGA E NAI PODHODIASHTO
              Сигурност е равно на по-малка доходност!
              По-висок риск-по голяма доходност(поне до сега е така).
              Сам си реши какво избираш.
              А тук не съм съвсем съгласен.

Ако хеджира във високодоходни фондове инвестиращи в няколко региона, това не задължително значи ниска доходност, но със сигурност значи по-висока сигурност.

Коментар

MOJE LI PO ELEMENTARNO DA GO OBESNITE ,TEZI PIB NE MI HARESVAT TAM SOFIS SE VZIMA SREDNO ARITMETICHNO ZA CHELIA PERIOD A NE V KRAIA PO NEKVA SLOJNA FORMULA.INACHE IMA LI ZNACHENIE VREMETO ZA VLIZANE V DOGOVORNIA FOND KOGA E NAI PODHODIASHTO
                Сигурност е равно на по-малка доходност!
                По-висок риск-по голяма доходност(поне до сега е така).
                Сам си реши какво избираш.

Коментар

Ами нали искаш сигурност.

Какво искаш да ти обясним по-просто?

Искам да те помоля да пишеш на кирилица ако е възможно.

Коментар

• MOJE LI PO ELEMENTARNO DA GO OBESNITE ,TEZI PIB NE MI HARESVAT TAM SOFIS SE VZIMA SREDNO ARITMETICHNO ZA CHELIA PERIOD A NE V KRAIA PO NEKVA SLOJNA FORMULA.INACHE IMA LI ZNACHENIE VREMETO ZA VLIZANE V DOGOVORNIA FOND KOGA E NAI PODHODIASHTO

Коментар

• Първоначално изпратено от AfterDark
                      Първоначално изпратено от Леонид
                      Не смятам така.

Портфейлите не са им аналогични.
                      Така е,но смятам че нашата борса има по- голям потенциял за разстеж в кратко и средносрочен план.Аз би заложил 8 еденици в Адванс(заради Русия-подценена борса според мен,а не защото съм русофил ) и 12 еденици във високодоходен БГ фонд.
                      Ами той може да го направи комбинирано.

Взема си АДВАНС Инвест за 10000лв.

Взема на ливъридж Ад. Изт. Европа за 7000лв при 10% лихва.

Хем се е хеджирал, хем използва и заемни средства.

Адванс Инвест имат акции и в Румъния.
                      М-да.Това е много добър вариант.Де да имаше преди 1 година ливъридж ....

Коментар

Не смятам така.

Така е,но смятам че нашата борса има по- голям потенциял за разстеж в кратко и средносрочен план.Аз би заложил 8 еденици в Адванс(заради Русия-подценена борса според мен,а не защото съм русофил ) и 12 еденици във високодоходен БГ фонд.
                        Ами той може да го направи комбинирано.

Взема си АДВАНС Инвест за 10000лв.

Взема на ливъридж Ад. Изт. Европа за 7000лв при 10% лихва.

Хем се е хеджирал, хем използва и заемни средства.

Адванс Инвест имат акции и в Румъния.

Коментар

• BLAGODARIA AfterDark
                          NAITINA SAM NOV,SEGA SHTE GI RAZGLEDAM FONDOVETE KOITO MI PREDLAGASH

Коментар

• Не смятам така.

Така е,но смятам че нашата борса има по- голям потенциял за растеж в кратко и средносрочен план.Аз би заложил 8 еденици в Адванс(заради Русия-подценена борса според мен,а не защото съм русофил ) и 12 еденици във високодоходен БГ фонд.

Коментар

• Предимството на Адванс Инвест Източна Европа е, че осен в ЦИЕ имат акции и в Русия.

Предимство на Статус е, че освен в Хърватска, Румъния ....... имат акции в Турция и Македония.

Коментар

• И с Кремиковци стана много рисково.
                                Така е за съжаление защото съм му фен.Въпреки че става за спекулации шансовете му за оцеляване намаляват,

Коментар

Working...
                                X