IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Потребителски кредит с цел инвестиции?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Привет, Fontus. И аз се присъединявам към колегите - действай смело.:-)! Относно лихвата по потреб. кредит (10-13%) - бързо ще я покриеш, а щом дългосрочно ще инвестираш - доходността ще ти е трицифрено число.:-).
    Високодоходните фондове са добро начало - за 1,2 години, докато натрупаш знания, опит, смелост. По нататък ще се справяш по-добре и сам. Успехи ти желая!!!

Коментар

• Дерзай, четири години са достатъчно дълъг период от време. Аз правя подобно нещо, но с далеч по-къс хоризонт и разчитам на не-повече от 20% ръст на средствата ми на годишна база.

Коментар

• Ot na4aloto na mai izteglih 2 kredita i vlozhih parite v fondove i akcii za sega s1m mnogo dovolen, no s1m gotov i na zagybi.

Коментар

• Прочети темата " Къде да вложа 3000 лева. " До колкото това, че парите са ти от кредит , ами няма лошо - действай. С фирмените ни авоари точно това и правим, дори хоризонта ни е по-къс.

Коментар

• Действай.Но избери разумно фондовете и момента на влизане.
            Life won't wait for you.

Коментар

• Потребителски кредит с цел инвестиции?

Здравейте!

Според вас разумно ли ще бъде да изтегля потребителски кредит от някоя банка (към 13% лихва) и да вложа парите в три-четири инвестиционни дружества? Като какъв оценявате риска да загубя? Благодаря!

Пояснение: Бих желал да получа евентуалната печалба след около 4 години. Мога да си позволя изплащането на кредита, дори и да го прахосам, но ще ми причини съществени неудобства и затова по-добре да не се стига до там.
            Working...
            X