IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Капман Макс (C8A1 / DFCAPMX)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• искам да го видя твоят оптимизъм утре като има-5% на макса )))) в кеша е истината в момента

Коментар

• на 05.10. купих акции на макса-на цена 44.09 лева,а сега е 42,77.
      не мисля че трябва да се прави трагедия от такав спад.на 01.01.2008 евросъюза ще отпуснат 1,3 милярда евро за скапаните ни пътища.познайте какво ще стане с акциите на пътища и мострой-следователно и на капман.така ,че не мисля,че ще си набавят кеш от препродажбата на тези две дружества.изобщо кеш не им трябва.на месец влизат по 10 мил.лева

Коментар

• Като гледам днес ще има рекорден спад .. съдейки по фиксингите на БФБ

Коментар

• До каде ли милите ще продължи спада .. както е тръгнало може , не само чиаковците и леличките да си изтеглят паричките но и вие .... как 1 човек повлия на пазара ... глоба от 50 к е малко ако ме питаш мен ... охапала го муха .. но КФН-то спи .... дълбок сън .. както обкновенно ..

Коментар

• PRI PREDI6NATA KOREKCIJA MNOGO KRITIKUVAH KAPMAN ZA6TOTO SPORED MEN SE DURJAHA MNOGO NEADEKVATNO. PRODULJAVAM DA SI DURJA DJALOVETE V MAXA, ZA6TOTO VIJDAM 4E SE SPRAVJAT DOBRE. KURAJ MOM4ETA SLUNCETO OTNOVO 6TE IZGREE I VIE PAK 6TE STE MOMER 1... RAZBIRA SE 4E NJAKOI HORA VI ZAVIJDAT- HA-HA-HA

Коментар

• KFN trqbva da se namesi i da slozi 50K globa na hora, koito predostavqt nedostoverna informaciq s cel manipulirane na pazara ....

Коментар

• До паникьора Иво: Брой на дяловете на 09.11 - 1 899 160 срещу 1 990 078 на 06.11 - т.е. само около 900 дяла по-малко - това, пич, са дяловете точно на две бабички. Даже се учудвам и се радвам, че толкова малко хора се поддават на паниката и на някои клакьори. Хайде успокойте малко топката, няма да стане тая с внушенията, не разбрахте ли.

Коментар

• lussander, остави завистта на спокойствие... Нека си пише пича. Сега го е яд , че е послушал приятеля си и е останал без Капман. IVO_, tozi priqtel ot Elana li be]e?))

Коментар

• IVO_, незнам какъв си и каква ти е целта с тези постове, но замислил ли си се, ако това дето пишеш наистина стане?!?

Взаимните фондове имат 800млн лв на БФБ. Е според теб ако те се сринат какво ще стане с Борсата и с икономическото доверие в България? Ще се върнем поне 5-10 години назад!!!

Но, иначе ако и тази седмица не се обърне тренда доста пари ще се отдръпнат от борсата (чичовците и лелките ще си вземат и паричките и скоро нема да се върнат) и нивата от 2.11.2007 ще ги достигаме чак след нова година!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от pesho777
                      Ei sme6nik gledai si akciite v krema i prodalgavai s demoto na forexa i nedei da palni6 na horata glavite s gluposti!!!!!!!!!
                      Kak to4no misli6 4e 6te sprat izkupupuvaneto??????????
                      Oпааа! И обиди ли участват в играта ? Добре ! Тресе ли те страха за
                      паричките ти , а Пешко ? За страх си е , нещо не вървят нещата а ?
                      Така е като не смееш сам да поемеш отговорност за парите си , а
                      си ги поверил на неподходящи хора ! Пак ще си говорим , ако
                      ти останат пари да си платиш интернета , мушморок !

Коментар

• Първоначално изпратено от IVO_
                        Първоначално изпратено от dud
                        znam,che nikoi ot vas ne dava preporuki i suveti,investicionnite reshenia sa ne6to mnogo lichno,i vse pak ako niakoi iziavi jelanie da me posuvetva i da dade prognoza kolko vreme dolu gore o6te 6te produljat dvijiniata nadolu i dokolko % ochakvate o6te da se ponijat dialovete na Capman max.imam dialove vuv fonda i mnogo se dvoumia, dali utre da ne dam poru4ka za obratno izkupuvane,a sled izvesten period kogato tendenciata se oburne otnovo da investiram.
                        На твое място бих бягал , като дявол от тамян ! Мой приятел - отличен финансист още преди 1 месец ми каза , че Капман е балон и скоро ще гръмне ( тогава те бяха на печалба и аз го питах дали да инвестирам в тях ) ! По принцип , според него всички фондове са на принципа на
                        пирамидите - докато има нови постъпления , отчитат растеж , но
                        почнат ли да се теглят инвестициите - тръгват стремглаво надолу !
                        Така че спасявай се докато не са спрели да изкупуват ! Ще видиш , че утре при тях ще има опашка !

Ei sme6nik gledai si akciite v krema i prodalgavai s demoto na forexa i nedei da palni6 na horata glavite s gluposti!!!!!!!!!
                        Kak to4no misli6 4e 6te sprat izkupupuvaneto??????????

Коментар

• Ami po dobre iz4akai do vtornik taka i taka cenata se obrazuva vav vtornik, moeto mnenie e 4e do kraq na sedmicata ne6tata 6te si doidat na mqstoto.

mnenieto si e li4no moe i ne iskam da davam preporaki za ni6to!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от dud
                            znam,che nikoi ot vas ne dava preporuki i suveti,investicionnite reshenia sa ne6to mnogo lichno,i vse pak ako niakoi iziavi jelanie da me posuvetva i da dade prognoza kolko vreme dolu gore o6te 6te produljat dvijiniata nadolu i dokolko % ochakvate o6te da se ponijat dialovete na Capman max.imam dialove vuv fonda i mnogo se dvoumia, dali utre da ne dam poru4ka za obratno izkupuvane,a sled izvesten period kogato tendenciata se oburne otnovo da investiram.
                            На твое място бих бягал , като дявол от тамян ! Мой приятел - отличен финансист още преди 1 месец ми каза , че Капман е балон и скоро ще гръмне ( тогава те бяха на печалба и аз го питах дали да инвестирам в тях ) ! По принцип , според него всички фондове са на принципа на
                            пирамидите - докато има нови постъпления , отчитат растеж , но
                            почнат ли да се теглят инвестициите - тръгват стремглаво надолу !
                            Така че спасявай се докато не са спрели да изкупуват ! Ще видиш , че утре при тях ще има опашка !

Коментар

• znam,che nikoi ot vas ne dava preporuki i suveti,investicionnite reshenia sa ne6to mnogo lichno,i vse pak ako niakoi iziavi jelanie da me posuvetva i da dade prognoza kolko vreme dolu gore o6te 6te produljat dvijiniata nadolu i dokolko % ochakvate o6te da se ponijat dialovete na Capman max.imam dialove vuv fonda i mnogo se dvoumia, dali utre da ne dam poru4ka za obratno izkupuvane,a sled izvesten period kogato tendenciata se oburne otnovo da investiram.

Коментар

• Да, kif, много интересен поглед...
                                Наскоро един приятел сподели нещо подобно...

Нали "Животът е театър, а ние сме актьори на сцената му", остава да не се вманиачаваме толкова и спокойно да следваме събитията, когато няма начин да ги изпреварим

Коментар

Working...
                                X