искам да го видя твоят оптимизъм утре като има-5% на макса )))) в кеша е истината в момента
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Капман Макс (C8A1 / DFCAPMX)
Collapse
X
-
на 05.10. купих акции на макса-на цена 44.09 лева,а сега е 42,77.
не мисля че трябва да се прави трагедия от такав спад.на 01.01.2008 евросъюза ще отпуснат 1,3 милярда евро за скапаните ни пътища.познайте какво ще стане с акциите на пътища и мострой-следователно и на капман.така ,че не мисля,че ще си набавят кеш от препродажбата на тези две дружества.изобщо кеш не им трябва.на месец влизат по 10 мил.лева
Коментар
-
PRI PREDI6NATA KOREKCIJA MNOGO KRITIKUVAH KAPMAN ZA6TOTO SPORED MEN SE DURJAHA MNOGO NEADEKVATNO. PRODULJAVAM DA SI DURJA DJALOVETE V MAXA, ZA6TOTO VIJDAM 4E SE SPRAVJAT DOBRE. KURAJ MOM4ETA SLUNCETO OTNOVO 6TE IZGREE I VIE PAK 6TE STE MOMER 1... RAZBIRA SE 4E NJAKOI HORA VI ZAVIJDAT- HA-HA-HA
Коментар
-
До паникьора Иво: Брой на дяловете на 09.11 - 1 899 160 срещу 1 990 078 на 06.11 - т.е. само около 900 дяла по-малко - това, пич, са дяловете точно на две бабички. Даже се учудвам и се радвам, че толкова малко хора се поддават на паниката и на някои клакьори. Хайде успокойте малко топката, няма да стане тая с внушенията, не разбрахте ли.
Коментар
-
IVO_, незнам какъв си и каква ти е целта с тези постове, но замислил ли си се, ако това дето пишеш наистина стане?!?
Взаимните фондове имат 800млн лв на БФБ. Е според теб ако те се сринат какво ще стане с Борсата и с икономическото доверие в България? Ще се върнем поне 5-10 години назад!!!
Но, иначе ако и тази седмица не се обърне тренда доста пари ще се отдръпнат от борсата (чичовците и лелките ще си вземат и паричките и скоро нема да се върнат) и нивата от 2.11.2007 ще ги достигаме чак след нова година!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesho777Ei sme6nik gledai si akciite v krema i prodalgavai s demoto na forexa i nedei da palni6 na horata glavite s gluposti!!!!!!!!!
Kak to4no misli6 4e 6te sprat izkupupuvaneto??????????
паричките ти , а Пешко ? За страх си е , нещо не вървят нещата а ?
Така е като не смееш сам да поемеш отговорност за парите си , а
си ги поверил на неподходящи хора ! Пак ще си говорим , ако
ти останат пари да си платиш интернета , мушморок !
Коментар
-
Първоначално изпратено от IVO_Първоначално изпратено от dudznam,che nikoi ot vas ne dava preporuki i suveti,investicionnite reshenia sa ne6to mnogo lichno,i vse pak ako niakoi iziavi jelanie da me posuvetva i da dade prognoza kolko vreme dolu gore o6te 6te produljat dvijiniata nadolu i dokolko % ochakvate o6te da se ponijat dialovete na Capman max.imam dialove vuv fonda i mnogo se dvoumia, dali utre da ne dam poru4ka za obratno izkupuvane,a sled izvesten period kogato tendenciata se oburne otnovo da investiram.
пирамидите - докато има нови постъпления , отчитат растеж , но
почнат ли да се теглят инвестициите - тръгват стремглаво надолу !
Така че спасявай се докато не са спрели да изкупуват ! Ще видиш , че утре при тях ще има опашка !
Ei sme6nik gledai si akciite v krema i prodalgavai s demoto na forexa i nedei da palni6 na horata glavite s gluposti!!!!!!!!!
Kak to4no misli6 4e 6te sprat izkupupuvaneto??????????
Коментар
-
Първоначално изпратено от dudznam,che nikoi ot vas ne dava preporuki i suveti,investicionnite reshenia sa ne6to mnogo lichno,i vse pak ako niakoi iziavi jelanie da me posuvetva i da dade prognoza kolko vreme dolu gore o6te 6te produljat dvijiniata nadolu i dokolko % ochakvate o6te da se ponijat dialovete na Capman max.imam dialove vuv fonda i mnogo se dvoumia, dali utre da ne dam poru4ka za obratno izkupuvane,a sled izvesten period kogato tendenciata se oburne otnovo da investiram.
пирамидите - докато има нови постъпления , отчитат растеж , но
почнат ли да се теглят инвестициите - тръгват стремглаво надолу !
Така че спасявай се докато не са спрели да изкупуват ! Ще видиш , че утре при тях ще има опашка !
Коментар
-
znam,che nikoi ot vas ne dava preporuki i suveti,investicionnite reshenia sa ne6to mnogo lichno,i vse pak ako niakoi iziavi jelanie da me posuvetva i da dade prognoza kolko vreme dolu gore o6te 6te produljat dvijiniata nadolu i dokolko % ochakvate o6te da se ponijat dialovete na Capman max.imam dialove vuv fonda i mnogo se dvoumia, dali utre da ne dam poru4ka za obratno izkupuvane,a sled izvesten period kogato tendenciata se oburne otnovo da investiram.
Коментар
Коментар