Първоначално изпратено от pesho777
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Капман Макс (C8A1 / DFCAPMX)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Гошо момче лошоПървоначално изпратено от съни(тя)Първоначално изпратено от B.GrahamПрасчо прасе лошо не съди за другите по себе си.
познай кой ще купува утре, че днес рине кочинката)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Гошо момче лошоПървоначално изпратено от съни(тя)Първоначално изпратено от B.GrahamПрасчо прасе лошо не съди за другите по себе си.
познай кой ще купува утре, че днес рине кочинката)Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя)Първоначално изпратено от B.GrahamПрасчо прасе лошо не съди за другите по себе си.
познай кой ще купува утре, че днес рине кочинката)
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя)Първоначално изпратено от B.GrahamПрасчо прасе лошо не съди за другите по себе си.
познай кой ще купува утре, че днес рине кочинката)Life won't wait for you.
Коментар
-
утре ще ви водя под строй да продавате , че ще сте толкова замаяни ,че ще имате нужда от водач , дано да са назначили повечко персонал ,че може не всички да успеете до 16ч. .............що не направите една колонка от рано сутринта , сега поне няма стачка на учителите и няма да ви вземат за протестиращи
Коментар
-
Първоначално изпратено от lglpbна 05.10. купих акции на макса-на цена 44.09 лева,а сега е 42,77.
не мисля че трябва да се прави трагедия от такав спад.на 01.01.2008 евросъюза ще отпуснат 1,3 милярда евро за скапаните ни пътища.познайте какво ще стане с акциите на пътища и мострой-следователно и на капман.така ,че не мисля,че ще си набавят кеш от препродажбата на тези две дружества.изобщо кеш не им трябва.на месец влизат по 10 мил.лева
Не се заблуждавай, тази новина за инфраструктурните дружества е изконсумирана отдавна и значителна промяна на цените ще има след сплита и след стартиране на търговията с акции на Трейс груп тъй като ще станат по достъпни и ликвидни. Определено интереса е огромен както се видя от Трейс груп, но на голяма част от купувачите цената им се вижда висока поне за момента. Лошото е че световните индекси дърпат надолу и мисля че повличат и нашата борса.
Коментар
Коментар