IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Капман Макс (C8A1 / DFCAPMX)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Kak gi iz4islqvate taka be.Pove4eto drujestva sa na minus dneska.

Коментар

• +0,6%

Коментар

• Първоначално изпратено от Ned
        Първоначално изпратено от Кака Дечка
        днес дали ще сме нагоре?
        Како, а ти по всички теми за фондовете ли пишеш!?
        само по тия двата, по които ме видя,
        ти така или иначе може да го провериш.

Пред кака Дечка - всяка жена е юрдечка!

Коментар

• Първоначално изпратено от Кака Дечка
          днес дали ще сме нагоре?
          Како, а ти по всички теми за фондовете ли пишеш!?

Коментар

• днес дали ще сме нагоре?

Коментар

• Първоначално изпратено от lglpb
              Europa otpuska 2 000 000 000 euro za infrastruktora v transporta ot ianuari.shte ima goliamo pokachvane na niakoi akcii.
              ще има ако останат хора :-) като гледам всеки все да се двоуми след това +0 ?:-)) каквото и да е то :-)

Коментар

• Europa otpuska 2 000 000 000 euro za infrastruktora v transporta ot ianuari.shte ima goliamo pokachvane na niakoi akcii.

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM
                  Учил съм и висша математика,ама +0-такова чудо не бях срещал-никога не е късно да научиш нещо ново.
                  Ами +0.04 е реално, ама понеже софта закръглява до един знак след точката.... та реално е на + де

Иначе наистина изглежда тъпо написано тъй.

Коментар

• Колега,не е точно + - 0, емисионната стойност до 4 дек е 41.9411 за купува и 42.5325 за продава,а за 7 дек. - 41.9581 за купува и 42.5497 за продава ... така,че спокойно - още не си го видял въпросното чудо

Коментар

• Учил съм и висша математика,ама +0-такова чудо не бях срещал-никога не е късно да научиш нещо ново.
                      http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от venelin19
                        Ей,хубава работа!
                        Капитала вече взе да е по-доходоносен от Макса.Какво ни направиха тия Капман.В оследно време не ми харесват тези проценти, където ги дават,ми те другите фондове с по-големи проценти с положителен знак.Май 6те ги почакам о6те малко да видим как ще вървят и сериозно се замислям дали да не тегля инвестицииката си от тях.
                        Виж портфейлите на двата фонда и ще видиш защо небето е синьо.

Коментар

• Първоначално изпратено от venelin19
                          Ей,хубава работа!
                          Капитала вече взе да е по-доходоносен от Макса.Какво ни направиха тия Капман.В оследно време не ми харесват тези проценти, където ги дават,ми те другите фондове с по-големи проценти с положителен знак.Май 6те ги почакам о6те малко да видим как ще вървят и сериозно се замислям дали да не тегля инвестицииката си от тях.
                          Xax, nali znaesh vinagi imash opcia....
                          Mnogo iasno, che Capital shte sa s po-vsoka dohodnost pri korekcia, ama nali se seshtash, che kato se oburne trenda Capitala shte disha praha na MAXa.
                          Az se ochudvam, che ne sa na minus pone malko, mislia, che triabva da si poveche ot dovolen pri dadenata situacia na pazara. Za men Capman se predstaviat poveche ot dobre!
                          Ili si spoko i se naslajdavash ili ne si za tazi igra
                          NIAMAM KIRILICA V OFICCEa molia, budete tolerantni...

Коментар

• Ей,хубава работа!

Коментар

• Първоначално изпратено от nisa
                              обявиха + 0 % и + 0,2 % за капитала
                              по добре от нищо :-))))

Коментар

• обявиха + 0 % и + 0,2 % за капитала

Коментар

Working...
                                X