Kak gi iz4islqvate taka be.Pove4eto drujestva sa na minus dneska.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Капман Макс (C8A1 / DFCAPMX)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от venelin19Ей,хубава работа!
Капитала вече взе да е по-доходоносен от Макса.Какво ни направиха тия Капман.В оследно време не ми харесват тези проценти, където ги дават,ми те другите фондове с по-големи проценти с положителен знак.Май 6те ги почакам о6те малко да видим как ще вървят и сериозно се замислям дали да не тегля инвестицииката си от тях.
Коментар
-
Първоначално изпратено от venelin19Ей,хубава работа!
Капитала вече взе да е по-доходоносен от Макса.Какво ни направиха тия Капман.В оследно време не ми харесват тези проценти, където ги дават,ми те другите фондове с по-големи проценти с положителен знак.Май 6те ги почакам о6те малко да видим как ще вървят и сериозно се замислям дали да не тегля инвестицииката си от тях.
Mnogo iasno, che Capital shte sa s po-vsoka dohodnost pri korekcia, ama nali se seshtash, che kato se oburne trenda Capitala shte disha praha na MAXa.
Az se ochudvam, che ne sa na minus pone malko, mislia, che triabva da si poveche ot dovolen pri dadenata situacia na pazara. Za men Capman se predstaviat poveche ot dobre!
Ili si spoko i se naslajdavash ili ne si za tazi igraNIAMAM KIRILICA V OFICCEa molia, budete tolerantni...
Коментар
-
Ей,хубава работа!
Коментар
Коментар