IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Капман Макс (C8A1 / DFCAPMX)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Re: Честито, Н.Я. Ти си "най-добрия"!!!

Първоначално изпратено от sando1
    Честито, Н.Я. Ти си "най-добрия"!!!
    В какво е най-добрия ?!

Коментар

• Честито, Н.Я. Ти си "най-добрия"!!!

Честито, Н.Я. Ти си "най-добрия"!!!

Коментар

• Nqma li koi da 4estiti na Niki Qalamov

Коментар

• Пич, като търгуваш досатъчно отдавна, и инвестираш във фондове, седни да прочетеш правилата за оценка на активите им. Много хора, с които съм говорил очакваха такъв спад при Капман вчера, и той не е заради манипулации.

Коментар

• Първоначално изпратено от psa
            Какво се случи днес тук?
            Как е възможно от вторник до днес "-9%"?
            Какво друго свен МОСТСТРОЙ е с голям дял в портфейла и е загубило такива проценти?
            Намирисва ми на нагласена стойност, а какъв ли би бил интереса на Капман?
            1: Големи обратни- едва ли сега е повече от преди
            2: Големи постъпления - тогава нямат интерес от ниската цена
            3: Големи постъпления от приближени лица - оправдано и доста премерено във времето
            Разчитам на вариант 3, защото е ясно къде и как ще изкупуват, в противен случай следвашата седмица ги чака разгневена тълпа от отчаяни клиенти, а за нас дъжд от "сини чипове" породен от масираните разпродажби.

Мнението не е препоръка за покупка или продажба на акции.
            За съжаление все още притежавам и малко дялове от Капман Макс, за които вече съвсем съм претръпнал и мисля по-скоро за "сигнала - 9%".
            PS Сега очаквам някой отново да разясни "как процентите не могат да се манипулират"?...
            Първоначално изпратено от slavikd
            Пич излез от този смешен фонд , купи си акции на някоя сериозна компания може на две или три и ще можеш сам да си следиш процентите!!! И няма комисионни и няма тайни и сам си решаваш!!! Не мога да разбера кво правиш тук като се доверяваш на измислените герои във фондовете!!!
            Не си ме разбрал, аз търгувам достатъчно активно със "сериозни компании" и го правя от достатъчно дълго време и поне за моите разбирания- успешно. Мога да ти кажа обаче, че понеже много мразя баМките, предпочитам да си държа свободните пари във фондове, а не на депозитче. Разбира се говоря за 15-20% от активите.
            Иначе си много прав, макар и да съм от тези които виждаха дъното още около софикс 1000, то резултатите ми са далеч по-добри от тези на фондовете и само за последните 2 седмици съм около+ 40%
            Всъщност коментирайки Капман, аз не се жалвах, а очаквах от по-просветените логично обяснение за случващото се. Ще попитш защо? Ами защото, когато човек си отговори на такъв въпрос, после прави едни бързи "40%," а ако дори не си задава тези въпроси, то после само се чуди защо "нещата се случват".
            Беше време, когато купувахме едни "сериозни компании" и те ни носеха пари, през тази година играта е далеч извън тренд, фундамент или ТА. През тази година всичко е психология и информация, вторто е много скъпо и не е за всеки, но за първото трябва просто нюх.
            - 9%??? - ако основните губещи са МОСТСТРОЙ, то те са с тегло макс. 5%, и изгубиха около 11% от вторник до днес. Кои са другите големи губещи от порфейла и ако няма такива, то мисля предстои интересна седмица.
            Не е препоръка[quote]

Коментар

• Пич излез от този смешен фонд , купи си акции на някоя сериозна компания може на две или три и ще можеш сам да си следиш процентите!!! И няма комисионни и няма тайни и сам си решаваш!!! Не мога да разбера кво правиш тук като се доверяваш на измислените герои във фондовете!!!

Коментар

• Какво се случи днес тук?
                Как е възможно от вторник до днес "-9%"?
                Какво друго свен МОСТСТРОЙ е с голям дял в портфейла и е загубило такива проценти?
                Намирисва ми на нагласена стойност, а какъв ли би бил интереса на Капман?
                1: Големи обратни- едва ли сега е повече от преди
                2: Големи постъпления - тогава нямат интерес от ниската цена
                3: Големи постъпления от приближени лица - оправдано и доста премерено във времето
                Разчитам на вариант 3, защото е ясно къде и как ще изкупуват, в противен случай следвашата седмица ги чака разгневена тълпа от отчаяни клиенти, а за нас дъжд от "сини чипове" породен от масираните разпродажби.

Мнението не е препоръка за покупка или продажба на акции.
                За съжаление все още притежавам и малко дялове от Капман Макс, за които вече съвсем съм претръпнал и мисля по-скоро за "сигнала - 9%".
                PS Сега очаквам някой отново да разясни "как процентите не могат да се манипулират"?...

Коментар

• Първоначално изпратено от Пепи
                  Я проследете историята на американските фондове,

хората инвестирали преди 10-ки години хиляди долари,

сега са милионери!;-)

Ама българина , ако не оплюе всичко,

няма да се остави!
                  Хубаво е , че има такива "Дългосрочни" инвеститори във фондовете като теб!!! Иначе ако всички хора мислеха рационално от кого щяха да лапат "брокерите" на пирамидите.Чакай може да дочакаш и да стане милионер внука на внук ти ако ги има фондовете до тогава де.

Коментар

• Първоначално изпратено от нинапредниназад
                    имаше ли отражение след старта с новите акции на ХДПАТ
                    Естествено,че има!

Коментар

• Първоначално изпратено от нинапредниназад
                      имаше ли отражение след старта с новите акции на ХДПАТ
                      ти как мислиш.. ?
                      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• имаше ли отражение след старта с новите акции на ХДПАТ

Коментар

• Първоначално изпратено от slabak
                          г-н Цар Симеон, знам, че паднаха по малко от индекса миналата седмица, просто се зачудих защо при ръст не го догониха поне.А иначе имам дялове и губя здраво, но не ми дреме щот съм тъп и упорит, а и живота продължава

Живи и здрави
                          Ъхъ, и аз тъй. Тъп , тъп та чак вдлъбнат.
                          А пък иначе - Капман преоценяват два пъти седмично, не като повечето други ежедневно. Може би това ще даде частичен отговор на чуденките ти.

Коментар

• г-н Цар Симеон, знам, че паднаха по малко от индекса миналата седмица, просто се зачудих защо при ръст не го догониха поне.А иначе имам дялове и губя здраво, но не ми дреме щот съм тъп и упорит, а и живота продължава

Живи и здрави
                            Iskam da popitam profisionalistite:
                            Imam malko dialove v Uga,kakvo mislite za fonda(jenata iska da

Коментар

• Я проследете историята на американските фондове,

хората инвестирали преди 10-ки години хиляди долари,

сега са милионери!;-)

Ама българина , ако не оплюе всичко,

няма да се остави!

Коментар

• Първоначално изпратено от slabak
                                Една даста позабравена тема в нашия форум.

Но ако има още инати, които не са избягали и могат да ми кажат, защо когато индекса е 10% нагоре за два дни Макса е само 2.4 %. Нали уж трябва да изпреварват индекса.Просто разсъждения, а и да видя темата отново

Благодаря за смислени отговори
                                Г-н Слабак,
                                миналата седмица Софикс "изтри" 15 % от стойността си. Защо тогава не попитахте, защо Капман не изпреварва индекса?

Коментар

Working...
                                X