nqkakvi prognozi za dneshnata cena
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Капман Макс (C8A1 / DFCAPMX)
Collapse
X
-
Вижте какво колеги !
Аман от " породисти пумияри" , които никога не са се занимавали с
управлението на такъв РЕСУСРС !
В това дружество работят едни от най-добрите спец., АНАЛИЗАТОРИ и ТВОРЦИ на БФБ !
ВСЕКИ , ама всеки се учи от допуснатите грешки, АЛА е тъпо, много-тъпо
да се допуска една и съща ГРЕШКА .
132- според моето маг. мнение я направи в една от позиц, търгуван. на
борсата.ЛИЧНО - не мога да дам смислен отговор !не е препоръка за покупко-продажба
Коментар
-
Не бих казал че съм голям разбирач в инвестирането но ще кажа малко статистика. Както може би се забелязва SOFIX-а и цените на дяловете в Капман (а пък и може би в другите ДФ) са сравнително свързани. Ако забележите в БФБ стойността на SOFIX-a точно преди 1 година е бил 1260 , след около 6 месеца достига върха си и е 1950 и 1 година по късно (днес) е 1190. Може би разбрахте какво имам предвид. Не искам да ме разберете погрешно, просто се опитвам да разбера дали има някаква логика в пазара - не ви агитирам за нищо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от todorov 74Първоначално изпратено от mar1o-6.4% честито
Коментар
-
Първоначално изпратено от todorov 74Първоначално изпратено от mar1o-6.4% честито
Коментар
-
Първоначално изпратено от lglpb--------------------------------------------------------------------------------
А ето едно мнение за всички паникьори:
Илиян Скарлатов, директор капиталови пазари в София интернешънъл секюритиз, каза за ., че докато съществува паника на пазара, дъното не е достигнато. В момента никой не гледа фундамента на компанията, а просто си иска парите, и то днес.
Той заяви, че “реално в макроикономически аспект нищо не се е променило. БВП расте с бързи темпове, задлъжнялостта на населението е ниска, сравнена с тази в ЕС, безработицата пада и стандартът расте. Финансовият сектор е здрав със стандартни спот продукти, без деривативни инструменти и бележи един от най-високите ръстове в Европа. Имайки предвид всичко това, за мен липсата на логика е очевидна, допълни Скарлатов
Коментар
-
--------------------------------------------------------------------------------
А ето едно мнение за всички паникьори:
Илиян Скарлатов, директор капиталови пазари в София интернешънъл секюритиз, каза за ., че докато съществува паника на пазара, дъното не е достигнато. В момента никой не гледа фундамента на компанията, а просто си иска парите, и то днес.
Той заяви, че “реално в макроикономически аспект нищо не се е променило. БВП расте с бързи темпове, задлъжнялостта на населението е ниска, сравнена с тази в ЕС, безработицата пада и стандартът расте. Финансовият сектор е здрав със стандартни спот продукти, без деривативни инструменти и бележи един от най-високите ръстове в Европа. Имайки предвид всичко това, за мен липсата на логика е очевидна, допълни Скарлатов
Коментар
Коментар