IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Капман Макс (C8A1 / DFCAPMX)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• nqkakvi prognozi za dneshnata cena

Коментар

• я кажи фантоме коя е тази позиция 1е мие удно на мен?

Коментар

• Вижте какво колеги !
        Аман от " породисти пумияри" , които никога не са се занимавали с
        управлението на такъв РЕСУСРС !
        В това дружество работят едни от най-добрите спец., АНАЛИЗАТОРИ и ТВОРЦИ на БФБ !
        ВСЕКИ , ама всеки се учи от допуснатите грешки, АЛА е тъпо, много-тъпо
        да се допуска една и съща ГРЕШКА .
        132- според моето маг. мнение я направи в една от позиц, търгуван. на
        борсата.ЛИЧНО - не мога да дам смислен отговор !
        не е препоръка за покупко-продажба

Коментар

• Не бих казал че съм голям разбирач в инвестирането но ще кажа малко статистика. Както може би се забелязва SOFIX-а и цените на дяловете в Капман (а пък и може би в другите ДФ) са сравнително свързани. Ако забележите в БФБ стойността на SOFIX-a точно преди 1 година е бил 1260 , след около 6 месеца достига върха си и е 1950 и 1 година по късно (днес) е 1190. Може би разбрахте какво имам предвид. Не искам да ме разберете погрешно, просто се опитвам да разбера дали има някаква логика в пазара - не ви агитирам за нищо.

Коментар

• Първоначално изпратено от lglpb
            spoko,shte se opraviat neshtata do mesec tragvame nagore.vse pak kapman sa liderite na pazara
            Първоначално изпратено от lglpb
            varnahme se na nivata ot mes.iuli 2007.,no bas hvashtam che v kraia na godinata pak shte sme №1

Коментар

• Първоначално изпратено от todorov 74
              Първоначално изпратено от mar1o
              -6.4% честито
              Имам чувството че само наште хубусници не усетиха колко дълбок ще е трапа.И сега посрещаме сопите най-зверски.Разбира се ще сме от първите които ще усетят и изгряването на слънцето а то мисля няма да е далеч.Успех на всички устискали!
              Не става при възход най много плюс, после при срив най-малко минус. Капман са си екстра. Виж Бенча и ДСК примерно отпреди година и сега. Все едно едногодишен депозит.

Коментар

• Първоначално изпратено от todorov 74
                Първоначално изпратено от mar1o
                -6.4% честито
                Имам чувството че само наште хубусници не усетиха колко дълбок ще е трапа.И сега посрещаме сопите най-зверски.Разбира се ще сме от първите които ще усетят и изгряването на слънцето а то мисля няма да е далеч.Успех на всички устискали!
                I az sam optimist ama ti si SUPER OPTIMIST. Ili za teb 9-12 meseca e skoro... makar , che moge bi i godina nqma da stigne za da se varnat starite niva sled tozi TOTALEN SRIV

Коментар

• varnahme se na nivata ot mes.iuli 2007.,no bas hvashtam che v kraia na godinata pak shte sme №1

Коментар

• Хихи, аз пък днеска си купих малко

Коментар

• малеееееей тука стана страшно.

Коментар

• Първоначално изпратено от mar1o
                        -6.4% честито
                        Мерси, мерси. Живи и здрави!

Коментар

• Първоначално изпратено от mar1o
                          -6.4% честито

Коментар

• -6.4% честито

Коментар

• Първоначално изпратено от lglpb
                              --------------------------------------------------------------------------------

А ето едно мнение за всички паникьори:
                              Илиян Скарлатов, директор капиталови пазари в София интернешънъл секюритиз, каза за ., че докато съществува паника на пазара, дъното не е достигнато. В момента никой не гледа фундамента на компанията, а просто си иска парите, и то днес.

Той заяви, че “реално в макроикономически аспект нищо не се е променило. БВП расте с бързи темпове, задлъжнялостта на населението е ниска, сравнена с тази в ЕС, безработицата пада и стандартът расте. Финансовият сектор е здрав със стандартни спот продукти, без деривативни инструменти и бележи един от най-високите ръстове в Европа. Имайки предвид всичко това, за мен липсата на логика е очевидна, допълни Скарлатов
                              Ще ни е трудно да се отърсим на корекцията .. не смятате ли ? все някои трбва да направи 1 вата крачка , обаче понеже всеки гледа да не се мине :-) това няма да стане скоро :-) и всички ще си живеем само с надеждата че някои друг трбва да ни измъкне от Л....А

Коментар

• --------------------------------------------------------------------------------

А ето едно мнение за всички паникьори:
                                Илиян Скарлатов, директор капиталови пазари в София интернешънъл секюритиз, каза за ., че докато съществува паника на пазара, дъното не е достигнато. В момента никой не гледа фундамента на компанията, а просто си иска парите, и то днес.

Той заяви, че “реално в макроикономически аспект нищо не се е променило. БВП расте с бързи темпове, задлъжнялостта на населението е ниска, сравнена с тази в ЕС, безработицата пада и стандартът расте. Финансовият сектор е здрав със стандартни спот продукти, без деривативни инструменти и бележи един от най-високите ръстове в Европа. Имайки предвид всичко това, за мен липсата на логика е очевидна, допълни Скарлатов

Коментар

Working...
                                X