IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Капман Макс (C8A1 / DFCAPMX)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от slabak
    pomish li ponedelnik kak isipaha HDPAT i MOST s po 10%, aide sas zdrave i se radvaite i na malkoto v jivota
    ммъм, лаком гъз - кръв сере.... (сори долу, че опетлахме постовете).

Коментар

• pomish li ponedelnik kak isipaha HDPAT i MOST s po 10%, aide sas zdrave i se radvaite i na malkoto v jivota
      Iskam da popitam profisionalistite:
      Imam malko dialove v Uga,kakvo mislite za fonda(jenata iska da

Коментар

• Първоначално изпратено от slabak
        вчера всички акции бяха с по над 2% нагоре, а Макса удари само 2%, много интересно как се случи това...

имам дялове във фонда
        pomish li ponedelnik kak isipaha HDPAT i MOST s po 10%, aide sas zdrave i se radvaite i na malkoto v jivota[/quote]

Коментар

• Първоначално изпратено от Osiris
          Първоначално изпратено от nisa
          +2% днес мисля че беше в рамките на очакваното

вчера всички акции бяха с по над 2% нагоре, а Макса удари само 2%, много интересно как се случи това...

имам дялове във фонда

Ами пропуснал си, че вчера беше вторник, а преди това имаше голямо изсипване /понеделник/.

Коментар

• вчера всички акции бяха с по над 2% нагоре, а Макса удари само 2%, много интересно как се случи това...

имам дялове във фонда[/quote]

pomish li ponedelnik kak isipaha HDPAT i MOST s po 10%, aide sas zdrave i se radvaite i na malkoto v jivota
            Iskam da popitam profisionalistite:
            Imam malko dialove v Uga,kakvo mislite za fonda(jenata iska da

Коментар

• Първоначално изпратено от nisa
              +2% днес мисля че беше в рамките на очакваното

имам дялове във фонда

Коментар

• Първоначално изпратено от An4eto
                Първоначално изпратено от El Galactico
                А га яде кифтета ни рива
                Не съм яла, защото Капман ги изяде преди мен.
                Анче, аз ако съм на твое място ще изтегля всичко и ще го сложа на депозит. Няма да пълним гушите на тия гадове, я?!
                “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

Първоначално изпратено от El Galactico
                  А га яде кифтета ни рива
                  Е, и ти неска апна 2,

Коментар

• +2% днес мисля че беше в рамките на очакваното

Коментар

• Първоначално изпратено от El Galactico
                      А га яде кифтета ни рива

Коментар

Първоначално изпратено от c.r.e.a.m
                        Виж Бенча и ДСК примерно отпреди година и сега. Все едно едногодишен депозит.
                        А виж Макса само за минала седмица - на трето място , но от зад напред: ДФ Капман Макс -8,98% .Може би е по-добре като депозит , отколкото да си загубиш половината пари. Наистина доброволно сме дали парите там, но все пак би трябвало да има някакви "маньоври" , ако наистина са най-добрите, за да не се стига до това положение!
                        А га яде кифтета ни рива

Коментар

Първоначално изпратено от c.r.e.a.m
                          А виж Макса само за минала седмица - на трето място , но от зад напред: ДФ Капман Макс -8,98% .Може би е по-добре като депозит , отколкото да си загубиш половината пари. Наистина доброволно сме дали парите там, но все пак би трябвало да има някакви "маньоври" , ако наистина са най-добрите, за да не се стига до това положение!
                          Фондовете са с различна степен на риск. Тва се опитвам да обясня, че Капман при възход правят най-голям +. и явно са достатъчно високорисков фонд да правят и обратнопропорционален минус.

Коментар

• Първоначално изпратено от c.r.e.a.m

Коментар

• кака дечке знам кога обявяват цената ама ми е любопитно капацитетите какво мнение имат а и утре ще попитам сащото и ще сабера 2+2

Коментар

• Първоначално изпратено от mar1o
                                nqkakvi prognozi za dneshnata cena
                                Не е лесно ... да не знаеш, че Капман обявява цена във вторник и петък ...

Коментар

Working...
                                X