Първоначално изпратено от slabak
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Капман Макс (C8A1 / DFCAPMX)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от OsirisПървоначално изпратено от nisa+2% днес мисля че беше в рамките на очакваното
вчера всички акции бяха с по над 2% нагоре, а Макса удари само 2%, много интересно как се случи това...
имам дялове във фонда
Ами пропуснал си, че вчера беше вторник, а преди това имаше голямо изсипване /понеделник/.
Коментар
-
вчера всички акции бяха с по над 2% нагоре, а Макса удари само 2%, много интересно как се случи това...
имам дялове във фонда[/quote]
pomish li ponedelnik kak isipaha HDPAT i MOST s po 10%, aide sas zdrave i se radvaite i na malkoto v jivotaIskam da popitam profisionalistite:
Imam malko dialove v Uga,kakvo mislite za fonda(jenata iska da
Коментар
-
Първоначално изпратено от An4etoПървоначално изпратено от El GalacticoА га яде кифтета ни рива“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от An4etoПървоначално изпратено от c.r.e.a.mВиж Бенча и ДСК примерно отпреди година и сега. Все едно едногодишен депозит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от An4etoПървоначално изпратено от c.r.e.a.mВиж Бенча и ДСК примерно отпреди година и сега. Все едно едногодишен депозит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от c.r.e.a.mВиж Бенча и ДСК примерно отпреди година и сега. Все едно едногодишен депозит.
Коментар
Коментар