Първоначално изпратено от observer-ALL
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Капман Макс (C8A1 / DFCAPMX)
Collapse
X
-
тази година не май еми си е направо дъждовна и не само за Капман .. за всички , но най лошото не е това , най лошото е загубата на доверието във тези Фондове като не визирам нито 1 от тях ... всеки направи асоциация с пирамидите от близкото минало..... и побягна към депозитите ( което е още по голяма грешка като се има в предвид инфлацията в Бг)
Мнението ми не е препоръка за каквото и да било ....
Коментар
-
lglpb, това означава, че купувач по сделката е ИП Капман, но няма информация за сметка на кой клиент на ИП Капман е. Може да е някой от двата им фонда, но може да е и друг...
Аз също мисля, че клиентът по тази сделка не е ното Макс-а, ното балансирания им фонд!
Но това е само предположение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от lglpbeto kakvo kupiha maksa dnes-bravo
Агрия груп холдинг (AGR) +26.90%
tova se kazva pokachvane za edin den
Коментар
-
Притежавам дялове и от двата фонда на дружеството и смея да заявя , че
те се управляват от едни знаещи, можещи и мислещи люде, НЕ от параноици и индивиди с разностр. поведение.
Има проспект-прочете го и се запознайте с възможн. рискове,НО не забравяйте от колко време функц. техните дружества,как са структурирани и т.н.
ТОВА обаче не изключва възможн. в една такава ситуация да бъде взето грешно решение.
Бих желал по-голяма яснота по въпросите с управл. , изпълн. на поръчки
от "ДОВЕРИЕ" и отчети, защото тяхното спиране по-една или друга причина е ЗАТЪМНЕННИЕ и се създава реална предпоставка за "СПЕКУЛА"
ЛИЧНО аз не виждам място за притеснение, съвсем нормално е да има корекция, съвсем нормално е да има и една добра на годишна база печалба !не е препоръка за покупко-продажба
Коментар
Коментар