Излезе и февруарския отчет на Макса. Направили са добра позиция в Монбат - 328 хил. лв - 2.4% от активите. Допълнили са колекцията от АДСИЦ с LAND, така че вече имат и от 4-те земеделски АДСИЦ-а. Продали са помпите.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Капман Макс (C8A1 / DFCAPMX)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SeanICKПрепоръката ми към портфолио-мениджърите на фонда да обърнат внимание и да направят един ситуационен анализ на перспективите пред захарните заводи, защото те могат да бъдат следващите MOSTS и HDPAT
И добре, че им каза на Капман за шекерчетата, че замалко да ги изпуснат...
Коментар
-
Първоначално изпратено от KiroNE ME INTERESUVA OT KAKVO SA MI SPE4E4LILI PARITE KAPMAN- OT AKCII, OBLIGACII, PRAVA ... IZKAM DOHODNOST. TAM E RABOTATA 4E VE4E VTORI MESEC ZAKUSVAT- NO IMA I DRUGI FONDOVE. HARESVAM KONKURENCIJATA.
Коментар
-
DFCAPMX
Според мен, проблемът при измерването на доходността било то на собствен портфейл или инвестиция във взаимен фонд е, че трябва да се гледа през призмата на риска, който се поема. Погледнато на тото може да докараш много висока доходност но и риска е огромен. Така, че не забравяйте, че посоката не е само нагоре.
Успех на всички
Коментар
-
Първоначално изпратено от KiroNE ME INTERESUVA OT KAKVO SA MI SPE4E4LILI PARITE KAPMAN- OT AKCII, OBLIGACII, PRAVA ... IZKAM DOHODNOST. TAM E RABOTATA 4E VE4E VTORI MESEC ZAKUSVAT- NO IMA I DRUGI FONDOVE. HARESVAM KONKURENCIJATA.
Коментар
-
Bobi75
то, ако има зависимост между времето на инвестицията и ликвидността на акциите, т.е. ако се насилим да измислим такава, то е ясно, че неликвидните са по-дългосрочна инвестиция
Коментар
-
Първоначално изпратено от INSIDER-AПървоначално изпратено от DirectorПървоначално изпратено от SeanICKПървоначално изпратено от DirectorПървоначално изпратено от KiroA VIE KAKUV VREMEVI HORIZONT IM DAVATE- DA NE BI 2-3 GODINI. 4E TO I NA4INAE6TI IGRA4I NA COBOS SI PRAVJAT SPOKOINO PO 2,3 PROCENTA MESE4NO
Коментар
-
Първоначално изпратено от DirectorПървоначално изпратено от SeanICKПървоначално изпратено от DirectorПървоначално изпратено от KiroA VIE KAKUV VREMEVI HORIZONT IM DAVATE- DA NE BI 2-3 GODINI. 4E TO I NA4INAE6TI IGRA4I NA COBOS SI PRAVJAT SPOKOINO PO 2,3 PROCENTA MESE4NOМНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Първоначално изпратено от SeanICKПървоначално изпратено от DirectorПървоначално изпратено от KiroA VIE KAKUV VREMEVI HORIZONT IM DAVATE- DA NE BI 2-3 GODINI. 4E TO I NA4INAE6TI IGRA4I NA COBOS SI PRAVJAT SPOKOINO PO 2,3 PROCENTA MESE4NO
Коментар
-
Съгласен сам с Bobi75.Аз се доверих на http://www.standardinvestment.bg/?in...s_id=3&lang=bg
не е препоръка. При тях риска е по малък.Но само времето ще покаже.
Дано всички сме прави.
Коментар
Коментар