Първоначално изпратено от Юнак
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Капман Макс (C8A1 / DFCAPMX)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от KiroNA MERAKLII4ETATA MOGA DA VURJA BAS S ARBITUR ZA 2000 LEVA. RAZKRIVAME SAMOLI4NOSTITE SI I VADJA AKCII OT ONOVA VREME, PUK IMA I SVIDETELI. NO TO SI E TIPI4NO ZA MLADOSTTA DA MISLI 4E SVETA ZAPO4VA OT NEJA. DERZAITE MLADEJI... RAZBIRA SE 4E V TOZI FORUM IMA I HORA S OPIT I PARI, NO HUBAVOTO MU E 4E E ANONIMEN ZA DA SI PODSKA4AT I ZAICITE NA VOLJA V NEGO. JELAJA USPEH NA VSI4KI
Коментар
-
NA MERAKLII4ETATA MOGA DA VURJA BAS S ARBITUR ZA 2000 LEVA. RAZKRIVAME SAMOLI4NOSTITE SI I VADJA AKCII OT ONOVA VREME, PUK IMA I SVIDETELI. NO TO SI E TIPI4NO ZA MLADOSTTA DA MISLI 4E SVETA ZAPO4VA OT NEJA. DERZAITE MLADEJI... RAZBIRA SE 4E V TOZI FORUM IMA I HORA S OPIT I PARI, NO HUBAVOTO MU E 4E E ANONIMEN ZA DA SI PODSKA4AT I ZAICITE NA VOLJA V NEGO. JELAJA USPEH NA VSI4KI
Коментар
-
Първоначално изпратено от KiroZA 15TE GODINI PREZ KOITO TURGUVAM NA BORSATA SUM SPAZVAL TOZI PRINCIP I POVJARVAITE DOSTA PARICI SUM NAPRAVIL. A KNIJKI I NIE SME POPRO4ELI MALKO, NO TE NE STRUVAT I PET PARI BEZ RED DRUGI KA4ESTVA.
Коментар
-
През тази година стават точно 15 години откакто има борси (след 1989, разбира се) в България. Това, че не са в този вид дето сега познавата, не значи, че не е имало. Така, че Киро сигурно е от 15 години на борсата. Щото аз лично си спомням и първите акции как се разменяха още преди да има борси. После станаха 20 в цялата страна, после стана само една и т.н.................
Това, че някой помнят търговията след 2001 г., си е техен пропуск, хората дето са от самото начало са си трупали опита и сигурно той им е помагал.
Коментар
-
SPORED MEN VSI4KI RAZUMNI INVESTITORI SI OSVOBOJDAVAT SREDSTVA ZA IPO TATA KOITO PREDSTOJAT. DANO I KAPMAN GO NAPRAVJAT. MOMENTA E TAKUV 4E NIKOI NE ZNAE KAKVA 6TE E POSOKATA NA BFB V SLEDVA6TITE MESECI MESECI, TAKA 4E KE6A 6TE E VAJEN. AKO NE VJARVAH V TJAH NJAMA6E DA IM POVERJA PARITE SI. DRAZNJA VI ZA6TOTO ME KEFITE KAK ZAPO4VATE DA PODSKA4ATE- HA-HA- HA. USPEH NA VSI4KI.
Коментар
-
A BE MOMCI, DA NE BI CJALIJA KAPMAN DA DE IZREJDATE DA PI6ETE PO TEMATA ZA DA SE HVALITE SAMI. AZ HARESVAM KITAISKATA POGOVORKA- NE E VAJNO DALI KOTKATA E 4ERNA ILI BJALA, VAJNOTO E DA LOVI MI6KI. ZA 15TE GODINI PREZ KOITO TURGUVAM NA BORSATA SUM SPAZVAL TOZI PRINCIP I POVJARVAITE DOSTA PARICI SUM NAPRAVIL. A KNIJKI I NIE SME POPRO4ELI MALKO, NO TE NE STRUVAT I PET PARI BEZ RED DRUGI KA4ESTVA. HAIDE OSTANETE SUS ZDRAVE 4E NAISTINA E VREME DA SI PIJA RAKIJATA. MEJDU DRUGOTO NAISTINA IMAM PARI V KAPMAN I 4AKAM REZULTATI.
Коментар
-
Първоначално изпратено от DirectorИзлезе и февруарския отчет на Макса. Направили са добра позиция в Монбат - 328 хил. лв - 2.4% от активите. Допълнили са колекцията от АДСИЦ с LAND, така че вече имат и от 4-те земеделски АДСИЦ-а. Продали са помпите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от patkanПървоначално изпратено от SeanICKПрепоръката ми към портфолио-мениджърите на фонда да обърнат внимание и да направят един ситуационен анализ на перспективите пред захарните заводи, защото те могат да бъдат следващите MOSTS и HDPAT
И добре, че им каза на Капман за шекерчетата, че замалко да ги изпуснат...
Коментар
-
Първоначално изпратено от DirectorИзлезе и февруарския отчет на Макса. Направили са добра позиция в Монбат - 328 хил. лв - 2.4% от активите.
Само дето аз не деверсифицирам толкова и при мен е с около 15 пъти по-голямо тегло
А Топливо купували ли са? Че не ми се рови и на мен.
или него го пълниха сега, през март
Коментар
Коментар