IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Капман Макс (C8A1 / DFCAPMX)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• 131,33% доходност докара за стотиците си акционери за последната година ДФ Капман Макс. Това е най-високата доходност в страната в момента. Договорният фонд Капман Макс е от групата на фондовете, инвестиращи в акции, които пък по природата си са най-рисковият тип инвестиции. Инфлацията на годишна база за година назад е към 4,50%, което означава, че хората, повярвали на този фонд са си докарали реална доходност от 126.83 %.

Източник: Монитор

Коментар

• Direktora

si spazi obeshtanieto, sigurno i romantika e poluchil lichno syobshtenie

Коментар

• благородно му завиждам на романтика че си чака лично съобщение...много съм любопитна... аз сега на регистрацията ми трябваше да се кръстя направо романтичка2 имайки предвид, че ситуацията за инвестиционна дилема в съотношение база знания е подобна с леко себе лъскателство. Романтик, интересно ли ти е съобщението?

Коментар

• Първоначално изпратено от romantik
          Не реви, буги, нямам никакво лично съобщение, директорът блъфира, за да се прави на голям Но ще се радвам да получа
          Хайде да не се обиждаме, моля. Имало е някакъв проблем. Провери сега пак.

Коментар

• MNOGO MI E SME6NO , 4E SE DRAZNITE I NE TURPITE 4UJDO MNENIE. NE DRAZNJA NIKOI, NO BUDETE TURPIMI I NE SE PRAVETE NA VSEZNAIKOVCI, ZA6TOTO TOZI FORUM E PULEN S OPITNI INVESTITORI.

Коментар

• HAIDE SEGA PAK PODSKA4AITE , 4E MNOGO ME KEFITE. ZAICI NIEDNI- HA-HA-HA

Коментар

• NOVOBRAN4ETA, VIJDAM 4E ZNAETE VSI4KI OTGOVORI NA VSI4KI VUPROSI ZA BORSATA. KATO SUM SPOKOEN ZA VA6ETO BUDE6TE S KAPMAN ,ZA KOITO IMATE TEORII , NO NJAMATE DOHODNOST PRODULJAVAM DA INVESTIRAM KAKTO AZ SI ZNAM. DA STE JIVI I ZDRAVI- DERZAITE I NE BERETE GRIJA ZA BATE VI KIRO. A KNIJKI PREZ TEZI GODINI SUM 4EL TOLKOVA KOLKOTO MOJE I DA NE PRO4ETETE O6TE DULGO VREME, NO KAKTO KAZAH TE SAMO NE RE6AV NI6TO. MISLJA 4E PONE TOVA STE RAZBRALI....

Коментар

• Не реви, буги, нямам никакво лично съобщение, директорът блъфира, за да се прави на голям Но ще се радвам да получа

Коментар

• Първоначално изпратено от Director
                    Първоначално изпратено от romantik
                    Метъл, както казах, начинаещ съм, всичките си знания досега дължа предимно на вас, на форума в инвестор)) Затова и ви питам
                    Стига си ревал, виж си личните съобщения
                    Директоре, пусни и на мен лични

Коментар

• всеки има различна визия за пазара,затова и би могъл да получиш различни съвети,които само ще те объркат повече.например много колеги смятат,че пазара се е надул много и излязоха на cash вече.аз не смятам като тях и си стоя на позиции и когато сметна за добре си пълня още.така че аз бих те посъветвал едно,а друг друго.какво ще избереш ти?това е трудния избор за теб!хубаво е,че четеш форума,но още по-добре би било да потърсиш алтернативни източници на знание-книги например.желая ти успех!!!

Коментар

• романтико-паричките разпределени на повече места,предполагат по голяма сигурност за тебе,а ако си в началото,може би е редно да постъпиш така,нали знаеш приказката-2 напред,1 -назад)))
                        късмет друже

Коментар

• Първоначално изпратено от romantik
                          Метъл, както казах, начинаещ съм, всичките си знания досега дължа предимно на вас, на форума в инвестор)) Затова и ви питам
                          Стига си ревал, виж си личните съобщения

Коментар

• Метъл, Затова и ви питам

Коментар

• романтик,искаш някой да те посъветва какво точно да направиш?ако не знаеш,дай си парите на доверително управление!обаче 10 бона са малко за доверително управление.ти САМ трябва да вземеш решение за СОБСТВЕНИТЕ си пари!

Коментар

• Приятели, това все пак е тема за Капман. Моля, който може, да отговори на въпроса ми няколко мнения по-долу, а именно: добре ли е според вас в момента човек да купи дялове от Капман Макс. Или да се съсредоточи само на ДФ, инвестиращи предимно в ИЕ - Адванс,Статус, Юг маркет, КД.

Коментар

Working...
                                X