А-аааа за ОДЕС, че ми отвори очите многократно съм ти благодарил, но ми беше много интересно с неверниците по тази позиция...... аз и казва бяло е, а те НЕ ЧЕРНО е ХА ХА ХА ХА:-)))
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Капман Макс (C8A1 / DFCAPMX)
Collapse
X
-
Anton Chigurh
Ти трябва да черпиш за ОДЕС, като беше 60 лв!!!
Коментар
-
Anton Chigurh
Ок Пепи успех и все пак се съсредоточи върхи ХДПАТ.
Коментар
-
ОК
has, от началото на годината Капман отдавна не са лидери.
Коментар
-
Anton Chigurh
Пепи излезна ли то МОСТС?
Коментар
-
А според мен повишението на цените на ХДПАТ и МОСТС през спедващите месеци ще изстреля доходността на ВЕЛИКИТЕ КАПМАН МАКС. :-))) Тепърва ХДПАТ и МОСТС ще разгръщат своят потенциал, засега САМО подгряват багерите и в резултата ХДПАТ е на 500 лв печалба на акция, така че............ :-)))) Успех на всички.;-)
Коментар
-
РОМАНТИК-НЯМА какво да му мислиш,взимай решение и действай.
Аз лично им се доверих и не съжелявам, поне за сега доказаха че пак са лидери от началото на годината, макар че по дългия срок(1 г.-т.е. резултата от мин.год.) е по-показателен.
В най-лошия случай ще си на печалба над банковите депозите-почти всички ДФ май са над лих. на банковите депоизити(виж в.ПАРИ за доходноститена ДФ)
Коментар
-
blagodarq na Direktora,naistina imam suob6tenie.Izvinqvqm se za latinicata,no sum bolen i v momenta pi6a ot edin 4ujd laptop. Ne razbiram,hora,za6to sa tezi isterii. Ako az imah info,6tqh da go dam na hora novaci kato men v momenta. Stava vupros za DF, ne vijdam mqsto za fal6, ne pitam za akcii na borsata, kudeto moje da sum vi konkurent. O6te vednuj thanks na Direktora i 6te se radvam i o6te nqkoi da mi pi6e koi DF smqta za naj-stabilni i perspektivni. Umnata i pak 6te se vidim,budete zdravi
Коментар
Коментар