IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Капман Макс (C8A1 / DFCAPMX)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Моите уважения към редакторите на Инвестор-а, лично познавам някои от тях и те наистина заслужават моето уважение, но не смятам за правилно сравняването на фондове(независимо дали са балансирани или високо рискови) на базата на 1м., защо нямаше подобна статистика, когато за по-малко от 2м. се реализираха над 24% доходност? коментара го оставям на всеки вас.
    Дори да загубя не 6%, а дори 12%,ще съм доволен-ако за почти същия период от време преди това съм реализирал 24%доходност.

Коментар

• Киро имам гатанка за теб-мин.година(05.01.2006) купих Х дяла по 10.07 лв.,сега са 23.3871 лв.-познай:

1. какво съм купил на 05.01.2006-т.е. преди 1г.и 3м.

2. ако преди 15месеца си знаел днешните резултати-ти би ли си купил тези дялове?

3. посочи ми някой друг фонд с близки резултати за последните 15 месеца.

следейки, какво пишеш си мисля че си изпуснал момента и затова си толкоз лют.

ако наистина си вложил пари там-мисля, че най-малко трябва да си благодарен на професионализма на брокерите реализирали тази доходност, ако освен не си влязал там последния месец-то пак сам си отговори кой тогава е.........(ама споко, вярвам че ще наваксат краткосрочното понижение)

поне моля те накрая - почни да пишеш с малки букви, май не съм единственият, които беше те помолил за това.
      остани със здраве-успех в следващите вложения

Коментар

• 4ESTITO NA SREBURNITE MEDALISTI

Коментар

• Добре де, не ме убивай с камъни. Не съм твърдял нищо. Просто споменах какво пише в статията, защото е по темата...

Коментар

• Първоначално изпратено от Tuo
            По повод днешната статия http://www.investor.bg/?id=48621, не може да не се отбележи, че сред балансираните и високодоходни фондове Капман Макс са втори по доходност, ама отзад напред!
            Tuo, може за Март да са втори отзад напред, ама ако си купил миналата година на цена 10.17 друго ще пееш!!!!

Коментар

• По повод днешната статия http://www.investor.bg/?id=48621, не може да не се отбележи, че сред балансираните и високодоходни фондове Капман Макс са втори по доходност, ама отзад напред!

Коментар

• DA VIDIM... NABLJUDAVAM GI VNIMATELNO...

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro
                  6TE IM VIKAM EVALA, KOGATO NAVAKSAT OTRICATELNATA MI DOHODNOST NA POSLEDNITE DVA MESECA. ZA SRAVNENIE ZA SU6TIJA PERIOD OT KAROL IZTO4NA EVROPA IMAM DOHODNOST NAD 8 PROCENTA.
                  Ми ето виж, диверсифицирал си добре активите си.Поздравления-поне дотук копираш и моите предпочитания.Ма тва е борсаджийството-един период във времето някъде си по-добре, през следващия падаш и топ-мястото се заерма от друг и така-един вечен кръговрат.Най-важна е перспективната стратегия.Продължавам да вярвам, че и тази година ще постигнат поне 50% на годишна база.

Коментар

• 6TE IM VIKAM EVALA, KOGATO NAVAKSAT OTRICATELNATA MI DOHODNOST NA POSLEDNITE DVA MESECA. ZA SRAVNENIE ZA SU6TIJA PERIOD OT KAROL IZTO4NA EVROPA IMAM DOHODNOST NAD 8 PROCENTA.

Коментар

• тихомълком любимците ми от Капман отново проявиха далновидността си( а и не само това) като тихо и кротко си пълниха Вам-ки през последните 2-3 месеца, а сега ще имат търгово за 36 лв/бр. Евала, Евала!!!

Коментар

• Може би ви прави впечатление, че Капман всекидневно са сред 3те най-активни сред покупките ИПта.Сякаш активите на двете структури в УДто нарастнаха непрпорционално през последните месеци в противовес на инвестиционните възможностти, разкриващи се пред портфолио-мениджърите.Препоръка-фокусирайте още по-сериозно вниманието си, подобно на Статус и Карол, върху развиващите се Източно европейски пазари.Това е препоръка, направена от ФЛ, притежаващо дялове в Макса.

Коментар

• дялове от капман макс може да се купят вьв Варна на адрес-ул,Генерал КОЛЕВ-60 А ТЕЛ-606751

Коментар

• No support for MOSTS.A kolkoto do Alfata- dori i shrifta, na koito se spisva saita im e identi4en s tozi na Dnevnik.bg

Коментар

• оо, те са само за тесен кръг, приятелю
                              той е един вид семеен фонд
                              поне засега

Коментар

• Първоначално изпратено от Хосе
                                Първоначално изпратено от ОК
                                Вижте в Дневник - всеки ден публикуват доходности от началото на годината - там не съм сигурен дали Алфа индекс или Статус са номер 1 в момента, но е един от двата. Капман там не са толкоз напред.
                                Къде точно е това, дай линк. Да сравнявам с доходността на моя фонд - "Хосе хай профит фънд"
                                Хосе амиго къде се продават дялове отвоя фонд?Мучос грасиас.
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X