IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Капман Макс (C8A1 / DFCAPMX)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Кире, ти така и не си отговорил кога си купил дялове от Капман...
    Защото, ако наистина е от 3 месеца, доходността им за януари е сред най-високите и компенсира последвалия спад.
    А и да гледаш доходност в месец на корекция...знаеш...нито е показателно, нито показва някаква инвеститорска култура)))Освен, ако нямаш нещо лично))))

п.п....и аз се включвам към молбата на другите--писането с големи букви в нета изразява крясък, а мисля, че тук идеята е да обменяме мисли...спокойно.....за латиницата, също знаеш--затормозява четенето, т.е. би следвало даже да благодариш на отговарящите )))

Коментар

• HA-HA-HA, TOVA LI E VURHA NA DULGOSRO4NITE INVESTICII- DA NE U4ASTVA6 V IPO I DA SE MOLI6 NA KAPMAM.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro
        RAZBIRA SE 4E 6TE SI IZTEGLJA KAPITALA KOGATO NABLIJAT IPO NA BANKITE, NO MI SA MNOGO INTERESNI HORATA KOITO SI ZATVARJAT O4ITE. HARESVAM KONKURENCIJATA PI4OVE.
        Да участвуваш на IPO е като да играеш рулетка. Има достатъчно банки на пазара в които да участвуваш в момента. Гледай дългосрочно 2-3 и повече години, не 2-3 месеца.

Коментар

• Първоначално изпратено от has
          Киро-молим ти се бе брат,вземи че пиши с малки букви.
          И на кирилица, бе братле.Нали на тебе е кръстена.
          Life won't wait for you.

Коментар

• Ne razgovarjam za problemite za mekite H....e za6toto ne sa moi. Ostavjam vi da gi obsujdate. Ki4ete s cvetja i rozi Kapman...

Коментар

• Киро, това звучи ми като zer0!

Само искам да те питам - като ти падне х.я след секс, веднага ли хукваш да го сменяш!?

Коментар

• Киро-молим ти се бе брат,вземи че пиши с малки букви.
                Готов съм да се обзаложа ,че Киро с малки букви няма да пише-някой навит ли е?

Коментар

• SIGURNO IMA I MAZOHISTI ,KOITO SE KEFJAT KOGATO GUBJAT PARI. 6TOM E TAKA KUFEITE PI6OVE NE SUM OT VA6IJA FEN KLUB

Коментар

RAZBIRA SE 4E 6TE SI IZTEGLJA KAPITALA KOGATO NABLIJAT IPO NA BANKITE, NO MI SA MNOGO INTERESNI HORATA KOITO SI ZATVARJAT O4ITE. HARESVAM KONKURENCIJATA PI4OVE.
                    че кой не я харесва?написано с отворени очи.....

Коментар

• RAZBIRA SE 4E 6TE SI IZTEGLJA KAPITALA KOGATO NABLIJAT IPO NA BANKITE, NO MI SA MNOGO INTERESNI HORATA KOITO SI ZATVARJAT O4ITE. HARESVAM KONKURENCIJATA PI4OVE.

Коментар

Ne me interesuva kakva dohodnost sa imali prez 2006 godina. VLOJIL SUM SI PATITE PREDI 3 MESECA I DOSEGA NE SUM DOVOLEN.
                        я ги накажи,като се изтеглиш от тях!те не те заслужават-теб стария борсов вълк......хахахаха.не е препоръка и да не вземеш да се обидиш сега....

Коментар

• kiro ти пък може ли да си дадеш парите на договорен фонд.......

Коментар

• Ако наистина си влязъл преди 3м. значи трябва да си с +17,70%-доходност за точно 3месеца(или само ни будалкаш)-и ако на това му викаш че си недоволен....!! ако намериш по-доходно начинание подскажи ми -на бързо ще си продам дяловете от Капманмакс и с радост ще се включа с теб

Коментар

• Не мога да ти помогна Киро,но като гледам по последните цени(от петък-30.03.07) само Бенчмарк имат 1,6% над доходността на КАПМАНМАКС, освен да играеш тото или еврофудбол друго не се сещам да те посъветвам.

Коментар

• Ne me interesuva kakva dohodnost sa imali prez 2006 godina. VLOJIL SUM SI PATITE PREDI 3 MESECA I DOSEGA NE SUM DOVOLEN.

Коментар

Working...
                                X