IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Капман Макс (C8A1 / DFCAPMX)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от lglpb
    Защо капман купуват всичко на ХДПАТ и Мостстрой на каквато и да е цена?Ами много просто.Парите които ни спряха от евросъюза за инфраструктората на пътищата,а те бяха над 1,3 милярда,ще се върнат отново в Б-я.Много изгодно стана за капман че се сринаха акциите на двете дружества,та си накупиха евтино.
    Гледайте какво правят в капман,защото не напразно бяхя лидерите на пазара 2 год.
    Следете акциите на ХДПАТ и Мостстрой и ще видите че след 3,4 мес. ще се покачат с много

не притежавам акции на ХДПАТ и Мостстрой.имам дялове вкапман
    + 100

Коментар

• макса са високорисковия фонд и само те си позволяват да изсипват толкова кеш в ХДПАТ и Мостстрой на каквато и да е цена.
      аз все още мисля,че това не е подкрепа на тези две дружества,а просто на този етап и на тези цени са за покупка

Коментар

Нетна стойност на активите - 39 461 560.21 лв-за макса
        Защо мислиш че Капман а само Капман Макс?
        Life won't wait for you.

Коментар

• Нетна стойност на активите - 39 461 560.21 лв-за макса

Коментар

да ама колко от тези 40 са кеш
            Какво значение колко са кеш?Ако не са, могат да станат.Това по принцип.А и са повече от 40.
            Life won't wait for you.

Коментар

• и все пак ,аз мисля така,ти не,но нали затова са форумите

Коментар

и какво крепят толкова време,да не са тъпи.а и стия 40 мил.каква подкрепа биха дали на компаниите на черепа
                Ами звънни ги питай тях! :-)
                МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• да ама колко от тези 40 са кеш

Коментар

и какво крепят толкова време,да не са тъпи.а и стия 40 мил.каква подкрепа биха дали на компаниите на черепа
                    Пешката каза че и 7 са достатъчни за целия пазар а ти питаш за 40.
                    Life won't wait for you.

Коментар

• и какво крепят толкова време,да не са тъпи.а и стия 40 мил.каква подкрепа биха дали на компаниите на черепа

Коментар

а как си обясняваш тогава купуването на каквито и да е цени,акции на ХДПАТ и Мостстрой
                        Ти знаеш ли какво се нарича КРЕПЕНЕ? :-)))) хахахаха
                        МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• а как си обясняваш тогава купуването на каквито и да е цени,акции на ХДПАТ и Мостстрой

Коментар

Защо капман купуват всичко на ХДПАТ и Мостстрой на каквато и да е цена?Ами много просто.Парите които ни спряха от евросъюза за инфраструктората на пътищата,а те бяха над 1,3 милярда,ще се върнат отново в Б-я.Много изгодно стана за капман че се сринаха акциите на двете дружества,та си накупиха евтино.
                            Гледайте какво правят в капман,защото не напразно бяхя лидерите на пазара 2 год.
                            Следете акциите на ХДПАТ и Мостстрой и ще видите че след 3,4 мес. ще се покачат с много

Хвани се скрий някъде :-)))) Много им било удобно, че основните им позиции се сривали :-) хехехехе Напиши го в "Бисери и Вицове" :-)

Коментар

• Защо капман купуват всичко на ХДПАТ и Мостстрой на каквато и да е цена?Ами много просто.Парите които ни спряха от евросъюза за инфраструктората на пътищата,а те бяха над 1,3 милярда,ще се върнат отново в Б-я.Много изгодно стана за капман че се сринаха акциите на двете дружества,та си накупиха евтино.

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК
                                Проблемът е, че към този момент третата по големина позиция е Благоевград БТ, която днес падна с 13%. Макса имат около 5% от активите си в нея.

Каквито са първата и втората, такава е и третата :-) хахаха

Коментар

Working...
                                X