Един ден надухте цената на патките и се насрахте от квалификации, а 6 мецеса подред се бяхте скрили в ъгъла, напълнили гащите и треперещи от страх :-)
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Капман Макс (C8A1 / DFCAPMX)
Collapse
X
-
оптимистка
Абе и тук мисля да инвестирам тези дни,пък да видим какво ще се случи до края на годината!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от DobrichkaПървоначално изпратено от lglpbЗащо капман купуват всичко на ХДПАТ и Мостстрой на каквато и да е цена?Ами много просто.Парите които ни спряха от евросъюза за инфраструктората на пътищата,а те бяха над 1,3 милярда,ще се върнат отново в Б-я.Много изгодно стана за капман че се сринаха акциите на двете дружества,та си накупиха евтино.
Гледайте какво правят в капман,защото не напразно бяхя лидерите на пазара 2 год.
Следете акциите на ХДПАТ и Мостстрой и ще видите че след 3,4 мес. ще се покачат с много
не притежавам акции на ХДПАТ и Мостстрой.имам дялове вкапман"Живота е това,което ни се случва сега докато правим планове за бъдещето"Дж. Ленън
Коментар
-
Не ме разбирайте погрешно. Лично за мен Капман бяха една от най-успешните сделки миналата година. От Капман излезнах навреме, от други места - нe.
От подобна предполагаема връзка м/у фонд и мажоритар биха произлезли някои рискове...които все пак би трябвало да се осъзнават, нали така?
Предполагаме, предполагаме, без нищо сигурно да знаем... И само си пишем, колкото да ни минава времето.
Коментар
-
ОК
В тази тема има много титани на мисълта
Коментар
Коментар