If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
e kvo. i nie mojem da sledim statistikite.Samo 4e citiranoto ot tewb ne ozna4ava kategori4na prinadlejnost na sdelkata kam nqkoi ot KIS-ovete na UD-to. Tova shte si proli4i v predstoqshtata mese4nata spravka.I Gabrovo- ne se izlagajte kato parvolaci.
аман от всички тези, които говорят с условности-"ако", "при положение, че", "но, при....".Момчета-забравете го тоя мит.Вижте какви играчи са тук-всички се редят и пренареждат за още сладки хапки хдпат-ки.
Ami az niamam direktni vpechatlenia ot tiax, no indirektno sam chuval, che moze bi vlizat v neliqvidni pozitsii za da postignat tolkova po-dobri rezultati ot vsichki drugi. Dali e viarno ili prosto horata im zavizdat leko ne sam siguren. Ne im znam portfolioto taka che ne sam siguren dali e viarno vaobshte. Koito e imvestiral v tiah, predpolagam znae poveche..
Проблемът е не в някаква конспирация или нещо подобно, ами е малко по-обширен.
Имах предвид генезиса на едрия капитал в България и развитието му. Щом не виждаш нищо смущаващо, и нещата са ясни и ок, значи няма как да ти го обясня. Просто приеми, че може би съм черноглед.
Успех!
....Смущаващият нюанс за мен е следния - Тим купува акции на Божков...
А за мен смущаващият нюанс е че все още някои хора разсъждават по този начин.
Доколкото ми е известно, Божков не е емитент на акции или други ценни книжа. Също така ми е известно, че на борсата се търгуват т.нар. "публични" дружества. Възоснова на това, си мисля, че всеки може да купува и да продава акции от публични дружества. Освен това, някак си ми се струва резонно банки, пенсионни фондове, взаимни фондове и други институционални инвеститори да купуват и продават акции на публични дружества.
Простете ми, но нещо не схващам какъв точно е проблемът?
Коментар