IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Капман Макс (C8A1 / DFCAPMX)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от botzi
    Първоначално изпратено от Director
    Първоначално изпратено от Ned
    Силно влизане в Софарма в последните секунди на днешната сесия, аз го тълкувам като очаквания за бърз растеж!
    Не е препоръка, мнението ми е лично!
    DFCAPMX нямат Софарма
    29.08 132 копува 97,342 SFARM при цена около 7,60
    По скоро е "купува" .
    Life won't wait for you.

Коментар

• e kvo. i nie mojem da sledim statistikite.Samo 4e citiranoto ot tewb ne ozna4ava kategori4na prinadlejnost na sdelkata kam nqkoi ot KIS-ovete na UD-to. Tova shte si proli4i v predstoqshtata mese4nata spravka.I Gabrovo- ne se izlagajte kato parvolaci.

Коментар

• Първоначално изпратено от Director
        Първоначално изпратено от Ned
        Силно влизане в Софарма в последните секунди на днешната сесия, аз го тълкувам като очаквания за бърз растеж!
        DFCAPMX нямат Софарма
        29.08 132 копува 97,342 SFARM при цена около 7,60

Коментар

• Айддеее,

CAPMX удариха 50-ка , ЗАСЕГА! :-)))

Нетна стойност на активите: 50 242 631.4600 лв.

Коментар

• аман от всички тези, които говорят с условности-"ако", "при положение, че", "но, при....".Момчета-забравете го тоя мит.Вижте какви играчи са тук-всички се редят и пренареждат за още сладки хапки хдпат-ки.

Коментар

• Е то без неликвидни позиции - трудно ще постигнеш такива доходности в такъв продължителен период. Всички от първенците го правят малко или много.

То лошо няма докато нещата вървят стабилно. Но ако се започне едно яко обратно изкупуване....

Коментар

• Ami az niamam direktni vpechatlenia ot tiax, no indirektno sam chuval, che moze bi vlizat v neliqvidni pozitsii za da postignat tolkova po-dobri rezultati ot vsichki drugi. Dali e viarno ili prosto horata im zavizdat leko ne sam siguren. Ne im znam portfolioto taka che ne sam siguren dali e viarno vaobshte. Koito e imvestiral v tiah, predpolagam znae poveche..

Коментар

• Re: аоф

Първоначално изпратено от blah blah
                  Преминаха 200% за последната година. Не можеш да не ги уважаваш. Даже малко страшничко взе да става...
                  Ммммдаа?!?!

Коментар

• frf

Проблемът е не в някаква конспирация или нещо подобно, ами е малко по-обширен.
                    Имах предвид генезиса на едрия капитал в България и развитието му. Щом не виждаш нищо смущаващо, и нещата са ясни и ок, значи няма как да ти го обясня. Просто приеми, че може би съм черноглед.
                    Успех!

Коментар

• Re: mmm

Първоначално изпратено от blah blah
                      ....Смущаващият нюанс за мен е следния - Тим купува акции на Божков...
                      А за мен смущаващият нюанс е че все още някои хора разсъждават по този начин.

Доколкото ми е известно, Божков не е емитент на акции или други ценни книжа. Също така ми е известно, че на борсата се търгуват т.нар. "публични" дружества. Възоснова на това, си мисля, че всеки може да купува и да продава акции от публични дружества. Освен това, някак си ми се струва резонно банки, пенсионни фондове, взаимни фондове и други институционални инвеститори да купуват и продават акции на публични дружества.

Простете ми, но нещо не схващам какъв точно е проблемът?

Коментар

• аоф

Преминаха 200% за последната година. Не можеш да не ги уважаваш. Даже малко страшничко взе да става...

Коментар

• Първоначално изпратено от Ned
                          DFCAPMX нямат Софарма

Коментар

• Първоначално изпратено от Amatyor
                            Първоначално изпратено от B.Graham
                            Първоначално изпратено от Nikola
                            Евала на кампан бая пара насъбраха.
                            Част събраха,част изкараха
                            В смисъл?
                            В смисъл че изкараха (направиха) доста пари на борсата.
                            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                              Първоначално изпратено от Nikola
                              В смисъл?

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
                                Life won't wait for you.