IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Капман Макс (C8A1 / DFCAPMX)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ivan61
    Михаела, погледни портфейла им. Не мисля че там всички акции са балони. Има и качествени дружества с добър фундамент. Аз инвестирах сериозна сума през март и съм готов за лека корекция, ако въобще има нещо по9сериозно до март 2008г.
    Истина е, че има и качествени акции. Аз не съм кой знай какъв фен на МАКС-а, но благодарение на тях правя добри печалби .

Коментар

• Абе нека CAPMX да удари 100-ка, пък после пак ще си говорим! :-))

Коментар

• Пепи, много си прав! Кучето си лае а ..............................

Коментар

• Ами така е, който уважава парите и те го уважават! :-))

Коментар

• Михаела, не се бъзикай с хората. Показваш явно не уважение към парите и косвено към труда на емитенти , инвеститори и мениджъри на фондове.
            Не забравяй, че който няма уважение към парите, няма уважение към нищо друго.

Коментар

• Михаела, погледни портфейла им. Не мисля че там всички акции са балони. Има и качествени дружества с добър фундамент. Аз инвестирах сериозна сума през март и съм готов за лека корекция, ако въобще има нещо по9сериозно до март 2008г.

Коментар

• Да, почти като в Ийст Уест

Коментар

• Инвестиция в Макса е най-разумното решение за начинаещи инвеститори в момента при развиващия се пазар в България.

Коментар

• защото се радват че ще имат парички да поддържат балоните си, изискващи все повече и повече кеш за целта
                    а ето и че някой мажоритари харесаха надутите цени и вече продават от акциите си на надъханите кампанчета

Коментар

• Само не мога да разбера някои какво толкова се кефат, че активите им растат толкова бързо??? Ако работят в УД-то е разбрано - взимат % инвестиционна такса. Но ако са инвеститори във фонда - защо???

Коментар

• Аз съм 110 % от началото на годината - не съм много доволен.

Коментар

• Аз сам си направих 89%!

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united
                            ПИРАМИДИ, ФАРАОНИ ....
                            ...И БАЛЪЦИ ЗА МИЛИОНИ!!!

Работи сам, че да те видим колко си тарикат.

От спамъри тук файда няма.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united
                              Първоначално изпратено от todorov 74
                              Ей MAN,когато цифрите говорят и боговете мълчат.Това че нямаш дялове тук не бива да те удря на простотия.По-скоро се замисли ,анализирай и никога не е късно да влезеш.
                              Чудя се като изкупят всичкия фрий-флоут на HDPAT и MOSTS откъде ще ви докарват доходност по 88%????
                              те да го изкупят пък тогава да видиш за каква доходност ще става въпрос - Пепи може и да познае тогава за ХДПАТ.
                              Ако си следил преди 2 години как за 2 месеца INTRL нарастна с 1600 % и имаше още едно PRA ако не се лъжа
                              Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Първоначално изпратено от todorov 74
                                Ей MAN,когато цифрите говорят и боговете мълчат.Това че нямаш дялове тук не бива да те удря на простотия.По-скоро се замисли ,анализирай и никога не е късно да влезеш.
                                Чудя се като изкупят всичкия фрий-флоут на HDPAT и MOSTS откъде ще ви докарват доходност по 88%????

Коментар

Working...
                                X