IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Реализация на парцел,Варна, за инвеститор в бизнес сграда

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ситуацията ми е деликатна, защото веднага взех ада ме търсят доброжелатели и "предприемачи", добре че работата ми е такава, че не "прекаляват" с "по-твърди" оферти .А дали причината за тегавото положение не е професията ти???Сложи една графа разходи и ще се получи,човек не може само да прибира,в противен случаи приликата с три буквените инвеститори е поразителна. Не се заяждам, просто ти давам съвет и мнение.УСПЕХ
    За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• За nns

Благодаря ти! Ще си направя труда да опитам.

Коментар

• Ами аз тези за които се сетих на първо четене ги написах - поне имат реален опит в построяването и продажбата на такъв тип обект - за мен соравия биха били цел 1 , кака Петя Славова също се развихря на тоя пазар напоследък , хем е местна , не знам там дали си струва да се опиташ. Аз съм от Бургас тука един Здравко има - с разни фирми СИ , МД и тн. направи едно търговско - офисно обектче на пъпа на града - кукла - разполага с пари да направи такова нещо ама дали ще се хване във Варна и дали е готов да плаща за парцели въобще немога да ти гарантирам има и едни други тукашни фирми с възможности да го направят - Мидия и ПОНС - двете са "червендалести" ама Мидия-та е за предпочитане че само строителството им е заниманието и само в него си въртят парите.

Коментар

• Za nns: Ето, видя ли последната нова тема в коментарите?

Виждаш ли братко, най-новата тема в коментарите-някакъв от някакъв фонд, точно сега , след като аз писах, точно сега взел да търси нещо таконва...И после вярвай на случайности.И после, аз съм бил параноик..абе аз я работя тая професия от над 10 години, с постановки ще ми скачат.И ей така си е от няколко седмици-все някой се опитва да ме преслушва, но по заобиколния начин.Не да се обади, не да пуснемейл, да пита-не, с постановки само и ако може да те преслушат в бързината...
          За планекса не става, иска срещу обезщетяване, но не е изгодно.Варненските фирми пари не дават, искат само срещу овъзмездяване...ясно ти е защо.Мисля да контактвам Лендмарк, Тригранит и Премиер фонд.Ти за някой друг сещаш ли се?

Коментар

• Абе и моя опит е точно същия , ама си помислих че за такава сочна хапка ще подходят като някойсериозна фирма а не само карета по вестниците да пускат. Не търси адсици че при тях два пъти по бавно ще ти стане работата. Аз бих се насочил към тези евреи дето направиха мола , към соравия, някой местен с по-големи възможности / ти трябва да си ги знаеш из града/ - планекс примерно , главболгарстрой и тн.

Коментар

• Вече е го правих.

Вече го направих, ама съм разочарован.Всичките се стремят да не поемат ангажименти, искат изключителни права, но и твърди комисионни.Нямат идея кой ще е подходящ клиент, ами само надуват балона и преоферират имота в други агенции, търсейки клиента.Смешно е и жалко.Според мен-изхода е инвеститор от институционален или финансово-инвестиционен тип.Аз мога да отработя "контакта", адвоката ми ще се бори със "запетайките и алинеите", обаче ми трябва насока -кои са читавите АДСИЦ-та и читавите фин.инв.фондове и фирми? Не ми трябват хора от сорта на "Прайвит файнънс юниън" или някакво трибуквие от застрахователната ера.

Коментар

• Хич не се стискай

Отивай при някой от големите агенции - там Колиърси , Явлени , Адреси и не се занимавай ти.Ако си мислиш че може да приключиш продажбата за по-малко от 3-4месеца се лъжеш , ще си забатачиш другата работа.Определи си един минимум под който не рподаваш и максимум който мислиш че струва - над максимума - някаква премия за агенцията иначе да си вземе комисионна от купувача има и др. схеми не вземат и от купувача но сключват договор да са единствен продавач на офисите/ в твоя случай/ от изградения обект и после си вземат още повече пари ама от повече хора по малко.

Коментар

• Знам колко горе-долу струва, ама не е за форума.голяма е цифрата.над 2 х.евро на кв.м.

Коментар

• Ти си в ебаси позицията , поне знаеш ли колко пари реално струва и можеш да му търсиш? И как прецени че е толкова? Ако е на хубаво място /явно е щом те търсят настойчиво/ давай го на някоя от големите агенции с уговорка за комисионан от купувача само или някаква премия от теб за достигната по-висока цена и си гледай спокойствието.

Коментар

• Реализация на парцел,Варна, за инвеститор в бизнес сграда

Привет на всички!
                      Имам нужда от мнения и предложения за следното.
                      Получих по наследство градски парцел, площ 2 200 кв.м., с плътност на застрояване 65%, височина- до 20 м, който искам да продам на реален инвеститор, желаещ да вложи средства в строеж на сграда-било тя търговска, било офис сграда.
                      Ситуацията ми е деликатна, защото веднага взех ада ме търсят доброжелатели и "предприемачи", добре че работата ми е такава, че не "прекаляват" с "по-твърди" оферти. искам да реализирам имота, фамилията ни е известна и многобройна/за съжаление/ и решението ми е да пприключа с този въпрос и да си работя моите си неща.
                      Не искам да го давам на обезщетение на строителна фирма по лесно обясними причини.Не ми се занимава с агенции, щото само дерат кожи.Нуждая се от вашите мнения и съвет, как да стигна до реален инвеститор-инвест.фонд, голяма строително инвестиционна фирма, АДСИЦ или нещо такова.Мисля, че институционален инвеститор или финансово-инвестиционна група ще е най-добър вариант.
                      Някакви предложения от ваша страна? или варианти?
                    Working...
                    X