Ситуацията ми е деликатна, защото веднага взех ада ме търсят доброжелатели и "предприемачи", добре че работата ми е такава, че не "прекаляват" с "по-твърди" оферти .А дали причината за тегавото положение не е професията ти???Сложи една графа разходи и ще се получи,човек не може само да прибира,в противен случаи приликата с три буквените инвеститори е поразителна. Не се заяждам, просто ти давам съвет и мнение.УСПЕХ
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Реализация на парцел,Варна, за инвеститор в бизнес сграда
Collapse
X
-
Ами аз тези за които се сетих на първо четене ги написах - поне имат реален опит в построяването и продажбата на такъв тип обект - за мен соравия биха били цел 1 , кака Петя Славова също се развихря на тоя пазар напоследък , хем е местна , не знам там дали си струва да се опиташ. Аз съм от Бургас тука един Здравко има - с разни фирми СИ , МД и тн. направи едно търговско - офисно обектче на пъпа на града - кукла - разполага с пари да направи такова нещо ама дали ще се хване във Варна и дали е готов да плаща за парцели въобще немога да ти гарантирам има и едни други тукашни фирми с възможности да го направят - Мидия и ПОНС - двете са "червендалести" ама Мидия-та е за предпочитане че само строителството им е заниманието и само в него си въртят парите.
Коментар
-
Za nns: Ето, видя ли последната нова тема в коментарите?
Виждаш ли братко, най-новата тема в коментарите-някакъв от някакъв фонд, точно сега , след като аз писах, точно сега взел да търси нещо таконва...И после вярвай на случайности.И после, аз съм бил параноик..абе аз я работя тая професия от над 10 години, с постановки ще ми скачат.И ей така си е от няколко седмици-все някой се опитва да ме преслушва, но по заобиколния начин.Не да се обади, не да пуснемейл, да пита-не, с постановки само и ако може да те преслушат в бързината...
За планекса не става, иска срещу обезщетяване, но не е изгодно.Варненските фирми пари не дават, искат само срещу овъзмездяване...ясно ти е защо.Мисля да контактвам Лендмарк, Тригранит и Премиер фонд.Ти за някой друг сещаш ли се?
Коментар
-
Абе и моя опит е точно същия , ама си помислих че за такава сочна хапка ще подходят като някойсериозна фирма а не само карета по вестниците да пускат. Не търси адсици че при тях два пъти по бавно ще ти стане работата. Аз бих се насочил към тези евреи дето направиха мола , към соравия, някой местен с по-големи възможности / ти трябва да си ги знаеш из града/ - планекс примерно , главболгарстрой и тн.
Коментар
-
Вече е го правих.
Вече го направих, ама съм разочарован.Всичките се стремят да не поемат ангажименти, искат изключителни права, но и твърди комисионни.Нямат идея кой ще е подходящ клиент, ами само надуват балона и преоферират имота в други агенции, търсейки клиента.Смешно е и жалко.Според мен-изхода е инвеститор от институционален или финансово-инвестиционен тип.Аз мога да отработя "контакта", адвоката ми ще се бори със "запетайките и алинеите", обаче ми трябва насока -кои са читавите АДСИЦ-та и читавите фин.инв.фондове и фирми? Не ми трябват хора от сорта на "Прайвит файнънс юниън" или някакво трибуквие от застрахователната ера.
Коментар
-
Хич не се стискай
Отивай при някой от големите агенции - там Колиърси , Явлени , Адреси и не се занимавай ти.Ако си мислиш че може да приключиш продажбата за по-малко от 3-4месеца се лъжеш , ще си забатачиш другата работа.Определи си един минимум под който не рподаваш и максимум който мислиш че струва - над максимума - някаква премия за агенцията иначе да си вземе комисионна от купувача има и др. схеми не вземат и от купувача но сключват договор да са единствен продавач на офисите/ в твоя случай/ от изградения обект и после си вземат още повече пари ама от повече хора по малко.
Коментар
-
Ти си в ебаси позицията , поне знаеш ли колко пари реално струва и можеш да му търсиш? И как прецени че е толкова? Ако е на хубаво място /явно е щом те търсят настойчиво/ давай го на някоя от големите агенции с уговорка за комисионан от купувача само или някаква премия от теб за достигната по-висока цена и си гледай спокойствието.
Коментар
-
Реализация на парцел,Варна, за инвеститор в бизнес сграда
Привет на всички!
Имам нужда от мнения и предложения за следното.
Получих по наследство градски парцел, площ 2 200 кв.м., с плътност на застрояване 65%, височина- до 20 м, който искам да продам на реален инвеститор, желаещ да вложи средства в строеж на сграда-било тя търговска, било офис сграда.
Ситуацията ми е деликатна, защото веднага взех ада ме търсят доброжелатели и "предприемачи", добре че работата ми е такава, че не "прекаляват" с "по-твърди" оферти. искам да реализирам имота, фамилията ни е известна и многобройна/за съжаление/ и решението ми е да пприключа с този въпрос и да си работя моите си неща.
Не искам да го давам на обезщетение на строителна фирма по лесно обясними причини.Не ми се занимава с агенции, щото само дерат кожи.Нуждая се от вашите мнения и съвет, как да стигна до реален инвеститор-инвест.фонд, голяма строително инвестиционна фирма, АДСИЦ или нещо такова.Мисля, че институционален инвеститор или финансово-инвестиционна група ще е най-добър вариант.
Някакви предложения от ваша страна? или варианти?Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар