IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Реализация на парцел,Варна, за инвеститор в бизнес сграда

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Za Tai-pan ot Inox!

Tai-pan! Potapiai se, choveche, tuka neshto mnogo vze da se spicha rabotata, mnogo meraklii sas shodni idei-ako si takav za kakavto te mislia-skatai se za malko i se oslushai i ogledai.
    Ako sa svestni meraklii, shte se razbere===" I Po advokatite im shte gi poznaete..." /iz Evangelieto na Inox/

Коментар

• Zdravei, Tai-pan! /James Clavel. may be?/
      Nashata firma v momenta razrabotva business i investment plan za Varna, iskame da investirame vav Varna.Cel- zakupuvane na parcel i stroezh na kompleks ot sgradi, no s topla vrazka pomezhdu im.Edna chats- office building, edna chast- commercial retail centre, i sgrada s obshtestveni deinosti i uslugi. Neshto podobno na PALAH Centre . Imame i malka investicionna linia za edna sgrada samo za ofisi, do 7 etazha. Raion- do stadion spartak i novia puten vazel- bul.Levski kam Palah, ili bul.Palah, bul.Osvoboditel -bul.Slivnica.Izprashtam ti lichno saobshtenie s nashia mail.Molia otgovori-priblizitelna lokacia, kakvo e otrezhdaneto na zamiata-za kakvi deinosti e PUP-a, visochinnost i platnost na zastroiavane.

Коментар

• Само един съвет към всички. Когато искате да сте както достатъчно вежливи така и "приятелски" настроени, не смесвайте ВИЕ с ТИ в едно писмо едновременно, не звучи много професионално.

Таи Пан а на теб мога да ти кажа много до внимаваш с този имот и да не раздуваш мн, ако е толкова изгоден за колкото казваш, защото надуши ли те някой "сериозен" дебеловрат - лошо! Успех!

Коментар

• Re:Tai-pan

Tai-pan.
          Rabptia za chastna investicionna grupa s angliiski kapital.Investicionnoto ni portfolio predvizhda i investicia vav Varna, mozhe bi business sgrada sas smeseno prednaznachenie, na development princip ili gotova takava, no pulna s naemateli. Priblizitelno takava e i tvoiata ideja, struva mi se.
          Bih iskalda obsadim niakoi predvaritelni danni za imota ti po maila, i ako se pokriva s nashite kriterii, mozhem i da pregovariame , ako iskash.
          V koi raion na Varna/orientir/ e imota vi?

Коментар

• Za Agenta

Za Agenta.
            Успех и на тебе, братле. А това за военните не го подценявай, само ще ти подхвърля насоката:Иран.
            Късмет!

Коментар

• Tai pan, виж и другите АДСИЦ

Не помня всички с които имах контакти, но или Елана или Адванс не проявиха интерес, освен като земеделска земя. От двайсетина фонда засега под половината си струват. Това е лично мнение, така че ги проучи допълнително. Относно база до гражданско летище не виждам логика. Да кацат военнотранспортни самолети, които имат голям тонаж и разбег, ок, но до тук и само при извънредни случаи със необходимо съгласуване. То е и ще си остане такова. Прегледах историята на концесионирането и никъде не намерих и намек за даване на военните. Летището е най-доброто ни засега по всички показатели. На добро място и с отлични перспективи. Само тия мотльовци горе си сменят позициите и концесионера съответно. Губещия винаги атакува, както и в тоя случай. Венси Кънсешънс пак обжалва. Това бави и инвеститорите, които изчакват развитието. Мен също ме дразни, защото си искам кинтите да си действам по собствени проекти. А на роднините за твоя парцел някой трябва да им направи предложение на което да не могат да откажат. Жена ми има нещо такова в центъра на София, но е по-малко дават повече от твойто, но тук и цените на такива места са по-високи, така че може да стане. Трябва да се разделям с роднините. Само пречки. Айде успех пич.

Коментар

• Za Silistra

Za Silistra:

Thanks, oshte tazi vecher shte ti pisha.

Коментар

• Re: За Silistra

Първоначално изпратено от Tai-pan
                  Za Silistra : Моля те да ми посочиш мейл, за да ти пиша.
                  Писах ти на лични.

Коментар

• Za Agenta

Za Agenta: Прайм пропъртис, казваш, а? Ще ги издиря.Colliers само посредничат и управляват за готови имоти, не се занимават с незастроени.За Соравия, проверих, след като са продали сградата в София, Цар Освободите 14/купувач Лендмарк/, май в момента изчакват и търсят.Прав си , ще ги потърся.
                    За твоя парцел и за концесионерите на двете морски летища- ами и Фрапорт и БМ Чарт, са фирми, които представляват европески интереси,във Варна са вървежни, но в Бургас американците, заради базите, искат да имат контрол върху нещата и търсят начин за това, включително купуват чрез подставени лица терени близо до летищата и портовете,сети се защо...Пак те санитарно влияят кой да купи или да не купи на разстояние един стингър от летището и пристанището.Вервай ми, така е...трудно Прайм ще се решат там да инвестират.По-скоро търси връзка към фирми с американски капитали-на тях ще им разрешат да купят и строят там складове, логистичен център или просто казармени построъки за престой и изчакване на самолета.

Коментар

• За Silistra

Za Silistra : Моля те да ми посочиш мейл, за да ти пиша.

Коментар

• Za Silistra-dai mail

Дай мейл, довечера ще ти пиша от личната поща, от тук не мога.

Коментар

• Виж Прайм Пропъртис.Имам парцел до летището в Бургас и им го предложих юни месец.Казаха че ще помислят.Трябвало да се представи на съвета на борда на директорите.Твоя е само и единствено за бизнес сграда, така че действай директно.Изкупиха доста в София и по морето.Виж какво са купили.Има доста инфо за тях.Възможностите са и Соравия.Colliers също стават.Имат опит точно там.И между другото какво мислиш за бургаското летище и концесионерите?Успех.

Коментар

• Ако съм те обидил за професията ИЗВИНЯВАИ.Колкото до твърдите оферти аз също съм получавал от тях и само аз си знам как не съм клекнал пред тях.Идеята ми беше да го продадеш през агенция доказала се на пазара,а не само чакаща на пазара.
                            За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Работя в немска фирма, която стъпва в момента на БГ пазар, има изградени обекти в СФ, в момента строят в още два други града 2 търговси центъра, не знам дали търсят във Варна в момента, но мога да попитам.Ако е на кофти място по добре го пиши.

Коментар

• Za emos

Не, човече, объркал си се, професията ми не е сходна с доктрината "ми даде, му взех..." Съвсем в друга област съм. А аз имам в предвид под по-твърди оферти нещо в по-буквален смисъл, започващо от асфалотвите екземи по лицето, и завършващо със случайни "къси съединяния в автомобилната или домашната ти ел.инсталация.Във Варна така доста хора продадоха по спешност имотите си на изненадващо ниски цени, няко дариха имоти на хора, дето изобщо не са им роднини и т.н. Но това са все обикновенни, скромни, свестни и беззащитни хора, хоито няма как да се опрат на въпросните "....". Та за тях ми беше думата, ама ти не си схванал вярно ...

Коментар

Working...
                                X