If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
1. Аз съм човек вложил парите си в Адванс като теб, а не техен служител.
2. Прави разлика между ИП и ИД.
3. Аз лично съм доволен от Адванс, който не е -- да не ходи там. На фона на разни Елани и Златни Левове са доста по-напред с материала.
4. Нямам време по цял ден да вися на борсата, за това оставям ИД-то да го прави. 1.5% не е чак толкова много, особено ако ще си държиш парите за година или повече. Със сигурност ще ти докарат повече от коя да е банка.
kosta, pischi mi na email-a i me posawetwaj za izbor na IP za doveritelno uprawlenie (ako jelaesch razbira se). Ot mnogo wreme se chudia mejdu Elana i Karol, ili niakoe ot Investicionite drujectwa.
Човече, а защо не сметнеш печалбата от ноември миналата година. Тогава Адванс са дали по 14 ст. на акция. Сега обаче ИП управлява парите ми зле. За това става дума. Не го ли разбираш? И трябва да се замислите, вие от Адванс, над това, а не да се перчите. И то с какво? Нали всички знаем, че февруари-март борсата вървеше като луда и едно бебе можеше да изкара 100% печалба. После стана трудно. Тогава Адвенс закъса. И за този нов период говоря аз. И в края му(надявам се) питам хората от форума - да дам ли още малко кредит на доверие на Адванс или не. Това е въпросът за парите ми.
Сигурно като мене вече се замислят доста акционери. Да държат ли още парите си при вас? Лошо ще е когато спрем да пишем по тази тема. Защото това ще означава, че търсим друг ИП. Нали не искате това. Ако е така просто се стегнете!!!
Само ще допълня, че имам пари предоставени за доверително управлени в ....... ( не казвам името на ИП, за да не бъда обвинен, че съм техен човек). Там за шест месеца ми се отчетоха с 38%
Коментар