If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
хаха вие като сте тръгнали така да предлагате и аз да предложа нещо Търси се единичен инвеститор за инвестиция в размер на една година сумата е по-желание максимален риск 20% от сумата доходност в края на периода 70%. За цялото това мироприятие няма да събера една стотинка такса за повече подробности на лични съобщения или по майл-а. Успех на всички.
Коментар
ivandavidov
Първоначално изпратено от BOMBATA
КАК ЩЕ СЕ ОТРАЗИ ПОКАЧВАЩИЯ СЕ КУРС ДОЛАР/ЛЕВ НА ДОХОДНОСТА НА ДОЛАРОВИЯ ФОНД
Ще падне! При по-нисък курс на долара при превалутирането се получават повече долари и обратно!
хаха вие като сте тръгнали така да предлагате и аз да предложа нещо Търси се единичен инвеститор за инвестиция в размер на една година сумата е по-желание максимален риск 20% от сумата доходност в края на периода 70%. За цялото това мироприятие няма да събера една стотинка такса за повече подробности на лични съобщения или по майл-а. Успех на всички.
До 31.08.06 год. Елана балансиран доларов фонд е реализирал доходност приблизително 3% (по данни от сайта им). Смятате ли че ще достигнат до края на годината прогнозираната (пак от сайта им) 12 - 15%. Ако смятате че ще успеят да се втурваме, това са горе долу 9 - 12% за три четири месеца. Егати лапаницата ще падне.
вървят към преизпълнение май. до края на октомври доходността е 8.55, към момента (края на ноември) e 11-12% и до края на декември, ако продължи с тия темпове, ще мине 15%.
До 31.08.06 год. Елана балансиран доларов фонд е реализирал доходност приблизително 3% (по данни от сайта им). Смятате ли че ще достигнат до края на годината прогнозираната (пак от сайта им) 12 - 15%. Ако смятате че ще успеят да се втурваме, това са горе долу 9 - 12% за три четири месеца. Егати лапаницата ще падне.
Не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Zdraveite, moje li nqkoi da mi kaje kude da potursia (i nameria ) structurata na fondovete na ELANA. V site im se namira detail samo za ЕЛАНА БАЛАНСИРАН ? / ЕЛАНА ВИСОКОДОХОДЕН... TKS
Simply attempt to be fearful when others are greedy and to be greedy only when others are fearful
Dano Balansiraniqt fond v evro na Elana da e po-4itav ot ELHYF. ELHYF-a e egati visokodohodniqt fond - za po4ti 6 meseca e realiziral "dohodnost" ot ima nqma 3%.
Коментар
bbonkin
до Петър Караиванов
Spestitel i drugite, upravliavaite si parite sami. tia samozvani traderi sa pulen smiah. ako im imate doverie che sa super ok, vash problem. az targuvam ot 2 godini sam i na takiva im se smeia! az moga da vi kazvam firmi interesni za investizii, fondove i .t.n. no predcenkata si e vasha i riska si e vash. pishete na maila
za 2 godini s targovia na 20 firmi imam 240% dohod. moga i da vi gi napisha dori samite sdelki. Istinanta e US, Small i Micro Caps. Ako iskate burz rust na parite, no suotvetno i riskove! Uspeh na vsichki
Коментар
спестител
до Петър Караиванов
3% мин. доходност на месец... а какъв ми е максималния риск, колко процента най-много мога да загубя, ако ви поверя парите си?
Коментар