Аз само ви питах за съвет, вие написахте една камара ТЪПИ коментари .
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спестявания какво да ги правя ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от OldMan Разгледай мнениеКупи долари (US).
('ма може и да бъркам, да знаеш)
Господа, какво е това несериозно отношение към младежа ?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеДогодина ще блокират търговията, импорта и ще стане работата с хипервентилацията.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнениеДа, ама той иска +15%, а не -15% ...препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от badboy99 Разгледай мнениеИмам спестявания около 5000 лева,Дайте съвет какво да направя със тях.Не искам да си купувам нова кола .Искам да ви вложа във нещо понеже лихвите във банките са много ниски искам около 10-15 процента възвръщаемост .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеСпамаджии и подигравчии.
Лоши момко - имаш Лично съобщение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеКупи части за електрически велосипеди, като ги удари всички хиперинфлацията догодина и велосипеда ще е като Мерцедес , а електрически ще е като Порше.
Коментар
-
Първоначално изпратено от badboy99 Разгледай мнениеНе си ме разбрал, искам да кажа че не искам да си купува друга кола или да ида не екскурзия,да ги изпия във някоя пивница и други такива неща.Искам да ви вложа във нещо или да получавам някаква възращаемост около тези проценти .За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
Първоначално изпратено от badboy99 Разгледай мнениеИмам спестявания около 5000 лева,Дайте съвет какво да направя със тях. Не искам да си купувам нова кола .Искам да ви вложа във нещо понеже лихвите във банките са много ниски искам около 10-15 процента възвръщаемост .
Коментар
Коментар