Първоначално изпратено от Натрий
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Платформа за търговия на БФБ
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Sylvy Разгледай мнениеОще един въпрос: в тарифата на бенча пише, че комисионната е 0,3%, но не включва такси и комисионни на БФБ и ЦД, а на Елана е 0,5%, но включва тези такси.
Вупросните такси и комисионни на БФБ и ЦД колко са и къде точно мога да ги видя?
На ЦД 0,60 лв на сделка без значение от обема на сделката. Има и 0,50 лв еднократно при откриване на сметка за всяка позиция, която търгуваш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от equal Разгледай мнение..........................................
Btw, от по някое време миналата година Xetra-та предлага айсбергите да са с валидност до отмяна. Някое от ИП-та предлагат ли я вече тая функция? От моя ИП ми отговориха, че щели да я въведат от следващата версия на платформата им, което обаче не се знаело кое ще стане.
още от миналата година.......
Коментар
-
equal, темата, която ми цитираш е за Варна, а аз питам за София.
Не ми е проблем лично да се разходя до който и да е ИП. Офисът на Бенчмарк ми е на 10-тина минути пеша от офисът, където работя. Даже редовно обядвам в заведение под техния офис. Офисът на Карол също ми е сравнително близо даже и пеша да ида до там. Няма да продължавам с изброяването, че не е там въпросът.
Питам конкретно ако някой може да ми каже как ве положението като цяло с платформите, все пак едно е да тестваш дадена система за 30 дни, друго е да работиш няколко години с нея. Някак не мога да си представя да тествам всички възможни платформи преди да избера. Някои дори нямат демо версии - например Карол (или аз пак не съм гледала добре).
Първоначално изпратено от equal Разгледай мнениеМоже да повдигнеш въпроса и тук, че гледам темата е замряла
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=233232.90
Преди няколко дни имаше подобна тема.
http://www.investor.bg/forum/showthr...84#p1394809916
Не би трябвало да има проблем да се сключи договор с ИП, което няма офис в даден град. От личен опит - попълва се договора и приложенията към него без дата, прави се и нотариална заверка на ксерокс-копието на ЛК и се изпращат по пощата, а след няколко дни ИП-то ти връща твоя екземпляр подписан от тяхна страна.
С ел.подпис също става неприсъствено.
Btw, от по някое време миналата година Xetra-та предлага айсбергите да са с валидност до отмяна. Някое от ИП-та предлагат ли я вече тая функция? От моя ИП ми отговориха, че щели да я въведат от следващата версия на платформата им, което обаче не се знаело кое ще стане.
dex, мерси за инфото за Бенчмарк, нещо не съм догледала, но тъй като с тях започнах и явно докато се ориентирам в картинката и ми е убягнал този факт.
Хайде да си перифразирам малко въпроса тогава - платформите на кои ИП следва да избягвам?
Коментар
-
Може да повдигнеш въпроса и тук, че гледам темата е замряла
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=233232.90
Преди няколко дни имаше подобна тема.
http://www.investor.bg/forum/showthr...84#p1394809916
Не би трябвало да има проблем да се сключи договор с ИП, което няма офис в даден град. От личен опит - попълва се договора и приложенията към него без дата, прави се и нотариална заверка на ксерокс-копието на ЛК и се изпращат по пощата, а след няколко дни ИП-то ти връща твоя екземпляр подписан от тяхна страна.
С ел.подпис също става неприсъствено.
Btw, от по някое време миналата година Xetra-та предлага айсбергите да са с валидност до отмяна. Някое от ИП-та предлагат ли я вече тая функция? От моя ИП ми отговориха, че щели да я въведат от следващата версия на платформата им, което обаче не се знаело кое ще стане.|^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
|___________||__|___|)
(@)(@)""*|(@)(@)**(@)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Sylvy Разгледай мнениеЗдравейте,
Може ли да ме насочите коя платформа за търговия на БФБ да избера?
За сега съм тествала демото на Елана и на Бенчмарк.
На елана ми е по-удобно като интерфейс и е голям плюс, че е уеб базирано, а не трябва да го свалям и инсталирам на компютъра.
Как са другите платформи и има ли големи разлики? Само да допълня, че наистина е от значение платформата да е уеб базирана, тъй като имам проблеми с инсталирането на програми на служебния компютър, а все пак няма да ми върши много работа да ползвам платформата само вечер от вкъщи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Sylvy Разгледай мнениеЗдравейте,
На елана ми е по-удобно като интерфейс и е голям плюс, че е уеб базирано, а не трябва да го свалям и инсталирам на компютъра.
Как са другите платформи и има ли големи разлики? Само да допълня, че наистина е от значение платформата да е уеб базирана, тъй като имам проблеми с инсталирането на програми на служебния компютър, а все пак няма да ми върши много работа да ползвам платформата само вечер от вкъщи.Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Платформа за търговия на БФБ
Здравейте,
Как са другите платформи и има ли големи разлики? Само да допълня, че наистина е от значение платформата да е уеб базирана, тъй като имам проблеми с инсталирането на програми на служебния компютър, а все пак няма да ми върши много работа да ползвам платформата само вечер от вкъщи.Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар