Днес ако ми остане време ,ще звана ,че на работа ползвам WIN-7 и там върви а тук на XP не иска луда работа
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Платформа за търговия на БФБ
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнениеАко си си прехвърлил стария сертификат не би трябвало да им се обаждаш. Все пак не е лошо наистина да им се обадиш да ти издадат нов сертификат.
Пробвай през УЕБ версията дали ще влезеш - там не трябва сертификат.
Преди време имах проблем с един Win 7 64 с IE 8 - така и платформата не тръгна, просто Windows не работеше както трябва.
След една вечер ровене из форуми се оправих.
Иначе онлайн версията също е добра, но ми се струва, че липсваше нещо заради което ползвам другата.
btw. ако не си админ на компютъра най-добре свиквай с онлайн версията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеtriabva da se obadish na bencha da te aktivirat
Моля, пишете на Кирилица!
Пробвай през УЕБ версията дали ще влезеш - там не трябва сертификат.
Преди време имах проблем с един Win 7 64 с IE 8 - така и платформата не тръгна, просто Windows не работеше както трябва.
Коментар
-
triabva da se obadish na bencha da te aktivirat
Моля, пишете на Кирилица!Last edited by Amsterdamm; 23.04.2014, 11:16.
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеИмам проблем с BenchMark BG Trader немога си влезна в платформата пишеми
Проблем ц връската към сърва Някой да има идея кво ми трява за инсталация?
Коментар
-
Коментар
-
Прословутата попечителска такса е за Фонда за компенсиране на инвеститорите. Дали ще ти я вземат или няма - ИП-то я плаща. Даже не са се светнали, че върху нея има ДДС и с това 0,5% се набутват, защото е 0,6%. Обаче трябва да се внимава. За едните 5 лева, ако акциите ти са по лична сметка може да изтървеш дивидент или права.
Коментар
-
Първоначално изпратено от D.J. Bogger Разгледай мнениеЗа COBOS годишната такса е 60 лева без ДДС. За другите платформи обикновено няма годишна такса за ползване, но това зависи от посредника. Аз до сега не съм чул за такива такси при който и да било посредник.
EDIT: Има един друг тънък момент с попечителските такси върху акциите и кеша. Това беше една от причините да се откажа от услугите на Елана, тъй като ми писна всеки месец да ми взимат пари за попечителски такси.
http://www.elana.net/bg/trading-news...-treiding.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от enn Разгледай мнениеДа се включа и аз с един въпрос. Има ли месечни/годишни такси за платформата или по самия договор с ИП? Преди години си спомням, че за COBOS се плащаше нещо от рода на 50-60 лв. на година. Питам конкретно за Карол, но то сигурно е същото навсякъде. Защото аз договора мисля да го правя тази седмица, но не се знае кога ще започна да търгувам.
EDIT: Има един друг тънък момент с попечителските такси върху акциите и кеша. Това беше една от причините да се откажа от услугите на Елана, тъй като ми писна всеки месец да ми взимат пари за попечителски такси.Last edited by D.J. Bogger; 18.03.2014, 16:39.
Коментар
-
Ето го и човека от другата тема.
Да се включа и аз с един въпрос. Има ли месечни/годишни такси за платформата или по самия договор с ИП? Преди години си спомням, че за COBOS се плащаше нещо от рода на 50-60 лв. на година. Питам конкретно за Карол, но то сигурно е същото навсякъде. Защото аз договора мисля да го правя тази седмица, но не се знае кога ще започна да търгувам.
Коментар
Коментар