Според мен са коректни!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златен Лев - коректни ли са?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от adamrose045 Разгледай мнениеотговорните фактори в Златен лев са на пазара още от масовата приватизация , има достатъчно натрупана история с дивиденти , сплитване на акции , разделяне на акции и т.н. В инвестора я има всичката информация
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнениеВъпросът ми е съвсем разумен, имайки предвид какво се случи със Стандарт, ако се върнем малко назад във времето. Да си отдавна на пазара не гарантира стабилност. Гарантира само, че си отдавна на пазара.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
ivandavidov
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеТоя въпрос ми прилича на ...харесал съм една колежка, дали ще се уредя ?
Абе колега, отговорните фактори в Златен лев са на пазара още от масовата приватизация , има достатъчно натрупана история с дивиденти , сплитване на акции , разделяне на акции и т.н. В инвестора я има всичката информация .....стига сте питали лаишки неща.....просто почетете !Last edited by ivandavidov; 09.08.2013, 15:14.
Коментар
-
Тоя въпрос ми прилича на ...харесал съм една колежка, дали ще се уредя ?
Абе колега, отговорните фактори в Златен лев са на пазара още от масовата приватизация , има достатъчно натрупана история с дивиденти , сплитване на акции , разделяне на акции и т.н. В инвестора я има всичката информация .....стига сте питали лаишки неща.....просто почетете !Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнениеВ последно време се зачетох в сайта на Златен Лев и фондът им, който следи BGTR30 ми привлече вниманието. За 8 години, откакто се занимавам с инвестиции, никога не съм работил със Златен Лев и нямам представа коректни ли са, сериозни ли са и може ли да се разчита, че няма да ми откраднат парите един вид.
Ще се радвам на мнения по въпроса от хора, които са работили със Златен Лев.
Коментар
-
Златен Лев - коректни ли са?
В последно време се зачетох в сайта на Златен Лев и фондът им, който следи BGTR30 ми привлече вниманието. За 8 години, откакто се занимавам с инвестиции, никога не съм работил със Златен Лев и нямам представа коректни ли са, сериозни ли са и може ли да се разчита, че няма да ми откраднат парите един вид.
Ще се радвам на мнения по въпроса от хора, които са работили със Златен Лев.Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар