IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златен Лев - коректни ли са?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Според мен са коректни!

Коментар

• За 8 години, откакто се занимавам с инвестиции, никога не съм работил със Златен Лев и нямам представа коректни ли са, сериозни ли са и може ли да се разчита, че няма да ми откраднат парите един вид...???
      tZy

Коментар

• Първоначално изпратено от adamrose045 Разгледай мнение
        отговорните фактори в Златен лев са на пазара още от масовата приватизация , има достатъчно натрупана история с дивиденти , сплитване на акции , разделяне на акции и т.н. В инвестора я има всичката информация
        +1! Така си е.

Коментар

• отговорните фактори в Златен лев са на пазара още от масовата приватизация , има достатъчно натрупана история с дивиденти , сплитване на акции , разделяне на акции и т.н. В инвестора я има всичката информация
          GuL

Коментар

• Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнение
            Въпросът ми е съвсем разумен, имайки предвид какво се случи със Стандарт, ако се върнем малко назад във времето. Да си отдавна на пазара не гарантира стабилност. Гарантира само, че си отдавна на пазара.
            Напротив , традиционно доброто отношение към малките съдружници не се появява от вчера за днес а се доказва с години ......
            Last edited by ivandavidov; 09.08.2013, 15:15. Причина: Корекция на цитираното мнение
            Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
              Тоя въпрос ми прилича на ...харесал съм една колежка, дали ще се уредя ?

Абе колега, отговорните фактори в Златен лев са на пазара още от масовата приватизация , има достатъчно натрупана история с дивиденти , сплитване на акции , разделяне на акции и т.н. В инвестора я има всичката информация .....стига сте питали лаишки неща.....просто почетете !
              Въпросът ми е съвсем разумен, имайки предвид какво се случи със Стандарт, ако се върнем малко назад във времето. Да си отдавна на пазара не гарантира стабилност. Гарантира само, че си отдавна на пазара.
              Last edited by ivandavidov; 09.08.2013, 15:14.

Коментар

• Тоя въпрос ми прилича на ...харесал съм една колежка, дали ще се уредя ?

Абе колега, отговорните фактори в Златен лев са на пазара още от масовата приватизация , има достатъчно натрупана история с дивиденти , сплитване на акции , разделяне на акции и т.н. В инвестора я има всичката информация .....стига сте питали лаишки неща.....просто почетете !
                Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнение
                  В последно време се зачетох в сайта на Златен Лев и фондът им, който следи BGTR30 ми привлече вниманието. За 8 години, откакто се занимавам с инвестиции, никога не съм работил със Златен Лев и нямам представа коректни ли са, сериозни ли са и може ли да се разчита, че няма да ми откраднат парите един вид.

Ще се радвам на мнения по въпроса от хора, които са работили със Златен Лев.
                  Няма да имаш проблеми с тях.

Коментар

• Златен Лев - коректни ли са?

В последно време се зачетох в сайта на Златен Лев и фондът им, който следи BGTR30 ми привлече вниманието. За 8 години, откакто се занимавам с инвестиции, никога не съм работил със Златен Лев и нямам представа коректни ли са, сериозни ли са и може ли да се разчита, че няма да ми откраднат парите един вид.

Ще се радвам на мнения по въпроса от хора, които са работили със Златен Лев.
                  Working...
                  X