Първоначално изпратено от Icog
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
КТБ Асет мениджмънт
Collapse
X
-
Аз също трябва да инвестират в закупуване на запасите, наскоро спечелени много.
————————
madden coins
cheap madden 15 coins
Коментар
-
http://www.corp-am.com/financial_inf...n_balanced.php - ето от тук гледам в какво са инвестирали, което за мен си е портфейл. Някъде трябва ли да има отчет за инвестициите им разбити по дружества, от които са закупили акции?
Аз ги следя от около 2 седмици и емисионната им стойност постоянно се покачва, макар и с части от процента на ден, гледам и прилична доходност за предни години.
Относно рекламата - много не ми се вярва подобни дружества да рекламират по форуми, ако все пак го правят свирнете, че да бягам далеч
Коментар
-
Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнениеимайте предвид, че тези два фонда направиха доходност основно от булгартабак (+200%) и агро финанс адсиц (+100%), т.е. ако ги купуваш днес, все едно си взимаш скъпия табак и адсиц.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bloom Разгледай мнениеКои два фонда и къде им гледаш портфейлите?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Icog Разгледай мнениеЗдравейте,
Насочил съм се към инвестиция в ДФ и след кратко проучване се спрях на 2-та фонда на КТБ. Озадачава ме обаче почти никаквата разлика в портфейлите на двата фонда, при все че са обявени с различна степен на риск. Не търся препоръка, по-скоро мнение от хора с опит дали това е нормално и изобщо мнения за тези два фонда.
Успех
Коментар
-
КТБ Асет мениджмънт
Здравейте,
Насочил съм се към инвестиция в ДФ и след кратко проучване се спрях на 2-та фонда на КТБ. Озадачава ме обаче почти никаквата разлика в портфейлите на двата фонда, при все че са обявени с различна степен на риск. Не търся препоръка, по-скоро мнение от хора с опит дали това е нормално и изобщо мнения за тези два фонда.
УспехТагове: Отмаркиране на всички
Коментар