IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Съвет за инвестиране на долари в БФБ.

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от voipmaniac
    Статистиките на ИНвестор.бг са много удобни -- вече работя върху това кои позиции да открия този месец от компаниите, чийто акции са паднали последните 6 месеца. Видях, че има и съвети на анализатори, и където се съвпаднат мненията ни, определено ще е нещо на което ще заложа.
    и разчитай на късмета на начинаещия
    в противен случай бегом към някое ДФ
    Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Хех, кажи после какво портфолио си направил

Коментар

• Статистиките на ИНвестор.бг са много удобни -- вече работя върху това кои позиции да открия този месец от компаниите, чийто акции са паднали последните 6 месеца. Видях, че има и съвети на анализатори, и където се съвпаднат мненията ни, определено ще е нещо на което ще заложа.

Коментар

• Първоначално изпратено от blah blah
          Мастъре, подвеждащо и много неправилно е да приравняваш добра акция и добра компания.
          Верно, верно, питайте Каро от Кремиковци-форума... Акцията и компанията нямат нищо общо..

Коментар

• Благодаря на всички участвали до момента в тази тема, както и на хората които им пратиха лични съобщения. Мисля, че няколко дена по-късно нещатата са ми малко по-ясни, и ще се опитам да ги оформя сега.

Значи, не искам да съм трейдър, ами по-скоро инвеститор. Всеки месец, с наличните ми финанси ще купувам някакви акции. От така оформилия се портфейл няма да продавам акции в краткосрочен план, ами може би след година, тодина и половина, когато нядавам се, че "тренда ще се обърне". Не ми стигат знанието и свободното време за да съм трейдър и спекулант Иначе благодаря за съветите за това конкретно на кои позиции да обърна внимание. Отворен съм и за допълнителни съвети.

Отново, благодаря на всички участвали до момента. Наистина се оказах прав, че това е най-добрия подобен финансов форум в България!

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr.Profit
              Трезвен ми звучиш. Аз също мисля, че трябва да се купува като падат цените и да се продава като се качват. Разбира се е хубаво да си направиш план и да имаш идея къде, по колко да купуваш и обратното.

Отделно ти имаш постоянни месечни парични потоци и така избраната стратегия е добра за теб. Разбира се, всичко написано се отнася към настоящия момент. Пазарите са динамични и не е зле да можеш да отговаряш на различните събития. Като цяло мисля, че си близо до perfect timing-a

Аз ти препоръчвам ATERA, ADVEQ и EUBG. Не случайно съм ти избрал точно тези в тази комбинация. Виж ги и си помисли.

Бъди здрав и успех!
              БЛагодаря за съвета!

Коментар

• Трезвен ми звучиш. Аз също мисля, че трябва да се купува като падат цените и да се продава като се качват. Разбира се е хубаво да си направиш план и да имаш идея къде, по колко да купуваш и обратното.

Отделно ти имаш постоянни месечни парични потоци и така избраната стратегия е добра за теб. Разбира се, всичко написано се отнася към настоящия момент. Пазарите са динамични и не е зле да можеш да отговаряш на различните събития. Като цяло мисля, че си близо до perfect timing-a

Аз ти препоръчвам ATERA, ADVEQ и EUBG. Не случайно съм ти избрал точно тези в тази комбинация. Виж ги и си помисли.

Бъди здрав и успех!
                Keep going ...

Коментар

• Ще се радвам да продължа да чета как се джавкате, ако има какво да науча от оформилия се спор. Понеже работата малко изглежда като мерене на пишки, ще ви помоля да не продължавате да се дразните един друг, ами да ми дадете някой съвет ... или критика Аз приемам безусловно всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от deepshit
                    И да те светна. Там също ми плащат лихва.
                    Да бе... и тая лихва е по-голяма отколкото ако парите бяха в банка!
                    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

очевидно не си наясно с доста неща и дискусията е безмислена.
                      Очевидно има още много да уча... Кат например, как се ловят дъна при низходящ тренд?! :lol:
                      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master
                        Първоначално изпратено от deepshit
                        Първоначално изпратено от Forex Master
                        Чакам си и така.
                        Е разбрах че чакаш, ама аз друго питам. Докато чакаш къде си държиш парите, с които ще купуваш като видиш дъното?... Под дюшека ли ги държиш... или нямаш пари и чакаш пенсията на баба си и се надяваш получаването и да съвпадне с дъното?!
                        Или си много тъп или се правиш на такъв. Парите са в сметката ми при брокера. Този отговор помага ли ти?
                        Мдаааа... бях го изпуснал тоя момент!

А брокера ти къде ги държи?...

Нека ти отговоря... Държи ги там където и аз ги държа... Само че аз /и твояj брокер/ получаваме лихви, а ти получаваш благодарствена грамота от твоя брокер че подобряваш тяхното финансово положение!

Ако се успокояваш с надеждата че ще можеш да купиш акции още днес когато се оформи дъното... нека те открехна че при такъв тренд дъно се оформя след месеци тъпчене на едно място, а не за дни!
                        Хахахаха. Не говорим за български брокер. И да те светна. Там също ми плащат лихва. Но ти явно не си наясно с тези неща, въпреки че си мастър.
                        А по въпроса как се оформя дъно, можеш да погледнеш за справка март 2003 г. примерно SP500 как е оформил дъно и колко % е било покачването за първите 6 месеца.
                        Това е наистина последното, което ще ти напиша, защото очевидно не си наясно с доста неща и дискусията е безмислена.
                        Иначе ако си навит да сравним след 3-4 месеца кой какви % е изкарал и така

Коментар

Първоначално изпратено от Forex Master
                          Чакам си и така.
                          Е разбрах че чакаш, ама аз друго питам. Докато чакаш къде си държиш парите, с които ще купуваш като видиш дъното?... Под дюшека ли ги държиш... или нямаш пари и чакаш пенсията на баба си и се надяваш получаването и да съвпадне с дъното?!
                          Или си много тъп или се правиш на такъв. Парите са в сметката ми при брокера. Този отговор помага ли ти?
                          Мдаааа... бях го изпуснал тоя момент!

А брокера ти къде ги държи?...

Нека ти отговоря... Държи ги там където и аз ги държа... Само че аз /и твояj брокер/ получаваме лихви, а ти получаваш благодарствена грамота от твоя брокер че подобряваш тяхното финансово положение!

Ако се успокояваш с надеждата че ще можеш да купиш акции още днес когато се оформи дъното... нека те открехна че при такъв тренд дъно се оформя след месеци тъпчене на едно място, а не за дни!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master
                            Чакам си и така.
                            Айде не мисля да си губя времето с теб. След 3-4 месеца ще си говорим пак. Дори мога да те светна кога ще си купя като дата и после след 3 месеца ще сравним доходностите. Искаш ли така да се разберем. Ако ти стиска де, ако не, здраве да е.

А ти що не вземеш да отговориш на онзи П.П. по-долу?

Коментар

Чакам си и така.

Коментар

• направи си застраховка живот и допълнително доброволно пенсионно вкарвай си там и не се занимавай с неща от които не разбираш. Ако искаш фонд - юг маркет . успех

Коментар

Working...
                                X