Ами, мускетарю, предложи ги туканка за продан - ако получиш оферти - получиш...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Котировки и коментари за непублични акции - архив до 01.09.11
Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Приятел, не се коси!
Нали точно за това, защото няма котировки на акциите (не се търгуват на БФБ, а само между акционерите и в някои други случаи...) сте гласували на ОСА - вашето Дружество да се преобразува от "ПУБЛИЧНО" в "ЗАТВОРЕН ТИП" ("непублично" - както ти му казваш).
Информацията ще я получиш на ОСА от приетите от вас документи..., ако тази година сте провели ОСА за миналата финансова, а ако си пропуснал, то "ще хванеш влака" за настоящата финансова през 2006...
... но за какви дивиденти говориш на всеослушание - те се знаят в дружеството (между вас) - нали затова (И НЕ САМО...) сте приели ВАШЕТО дружество да е от "затворен тип"...
Или има и други причини?... Моля, сподели ги с нас...
Коментар
-
Колкото да БКК, може ли да ми каже някой нещо повече. Пращат ми завалиите някакво писмо, в което ми пишат: Акционер си на БКК, прати ми банкова сметка или доказателство че не си акционер иначе ще ти открием служебна банкова сметка да ти изплатим ликвидационен дял. Познайте от три пъти какво им изпратих))
Коментар
-
Първоначално изпратено от YanchevКупуваме :
СОДИ - 20 лв,
Албена Авто Тр. - 15 лв.
Коментар
-
За Хебросбанк- добре е първо да провериш дали все още си акционер в клон на банката. С решение на ОСА са направили нищожни всички акции на акционери, които не са доплатили 0.50 ст. на акция. За подробности прати питане на vn_rad@yahoo.com
Коментар
-
Продавам акции на Балканфарма - Троян и хотел " Тримонциум" - Пловдив : при интерес evgenigb@yahoo.com
Коментар
-
Billy,а ти на колко продаваш?Ако имаш и продаваш де!Драсни един мейл - mihail_stamatov@abv.bg.
P.S.Тази година е първата в която нетния дивидент минава 3 лева.
Коментар
Коментар