If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Котировки и коментари за непублични акции - архив до 01.09.11
Moge li nqkoi da mi kage kakva e cenata na akciite na ZPAD"Alianc Balgariq"? Nominala im e 5 lv kam momenta , a kapitala na drugestvoto e 18 030 000 lv. Tarsq da zakupq takiva akcii???
Имам депозитарна разписка за акции на Месокомбинат Плевен. Не съм се интересувала до сега и не знам как да намеря информация за котировки и изобщо дали някой се интересува. Месокомбината беше в предприятията които са във фалит през 2000г.Предполагам че някой го е закупил и търся информация. Дайте съвет.
Купувам акции на Горубсо Мадан АД.
За връзки - spurs@mail.bg
Успешен ден!
Коментар
Мавриций
Първоначално изпратено от RAFAL
Депозитарните разписки на Калиман-Софарма Логистика се намират в ИП Бенчмарк. Там срещу лична карта може да се получи новата ДР.
Бяха там до 1-ви април.Сега трябва да си я вземеш от централата на Софарма логистика,намираща се на "Позитано"№12. Поне не разхождай хората,когато информацията ти не е актуална
Калиман са вече Софарма Логистика - можеш да потършиш депозитарната си разписка в дружеството или да си направиш дубликат при инвестиционен посредник. Също така имаш да получаваш пари от права - дружеството направи две увеличения /не си спомням точно на какви цени минаха правата/, те се дават лично в централата.
Коментар