BAD като ти се прегледат постовете, се вижда че ти си купувал когато си имал обяви за продажби на "реалните" 50лв. и постоянните ти обяви за 60-100лв. е точно опит за манипулиране на цена .
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Котировки и коментари за непублични акции - архив до 01.09.11
Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално изпратено от satzя виж от кога nikola66 i BAD чакат някой да клъвне на 50лв?
1.Не съм зорлия.
2.Вече съм на плюс.
3.Дал съм прекалено малко,за да ме бърка ''затворената сума''
4.Аз си искам,пък ако някой даде... То е като при свалките-от 50 да си поискаш,5 да ти дадат все файда.
Айде със здраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от trendyПървоначално изпратено от smartiда, приспадни си комисионните от печалбата, мисля даже че и когато определяш печелбата си себестойността на акциите се коригираше с индекса на инфлация което допълнително намалява печалбата
подробни указания ще намериш в данъчната декларация
Странно за мен, но в декларацията няма цена на купуване на акциите има само продажна цена.
Това значи ли че трябва да плащам данък върху цялата продажна цена, а не само върху ПЕЧАЛБАТА?
Според мен логичното е да се плаща данък само върху спечеленото.
Има ред Цена актуализирана с "инфлацията" ама коя инфлация пишете?
годишната за годината за която подавате декларацията или?
ами аз съм купил акциите преди 3 години трябвали и за трите години инфлацията да намалявам
МОЛЯ, ако някой е подавал такава декларация малко да разясни.
БЛАГОДАРЯ предварително!
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=3714234
И аз ще трябва тази година да декларирам
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бай КолюНека да ви кажа нещо за Солвей-Соди! Това, което е написал "Kochev" (извинявай приятелю) са пълни небивалици! Моля ви не пишете работи които не знаете. Соди произвежда много качествена продукция, мажоритаря (SOLVAY) притежава 98% от дружеството, увеличава се капацитета на завода - от 1,2м тона/год, става 1,5м тона/год. Пещите смениха и облика си и обема си. Инвестициите не спират да се увеличават, хората не спират да намаляват. Печалбата за 2006 е заради други фактори!!!
Не е препоръка за покупка или продажба!
и да речем че решат да дават по 10лв. дивидент при цена 36лв която дава човека за което трябва да сте му благодарни !, кога ще си на нула ?
я виж от кога nikola66 i BAD чакат някой да клъвне на 50лв?
много е просто - това не спекулативна акция и цената и зависи от това "инвеститора"колко ГОДИНИ иска да чака , защото мажоритаря цената на въпросната акция вероятно въобще не го вълнува!
Не е препоръка за покупка или продажба!
Коментар
-
ПРОДАВАМ АКЦИИ НА :
ЗАГОРКА АД
СОФИЯ ПРИНЦЕС ХОТЕЛ
МОЛЯ ПРАЩАЙТЕ ОФЕРТИ С ЦЕНА ЗА АКЦИЯ НА dom1dom@abv.bg
Коментар
-
Първоначално изпратено от PokemonПървоначално изпратено от hahАко някой се интересува, в бюлетина на Централния депозитар е вписано увеличение на капитала на Дюни от 24,688,028 на 35,476,415.
Има и изпълнения на класиците от Радино.
Какво имаш предвид под изпълнение ??
МерсиКоментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hahАко някой се интересува, в бюлетина на Централния депозитар е вписано увеличение на капитала на Дюни от 24,688,028 на 35,476,415.
Има и изпълнения на класиците от Радино.
Какво имаш предвид под изпълнение ??
Мерси
Коментар
-
ПРОДАВАМ СПЕШНО!
Дюни АД - Созопол, номинал 1лв., 500бр (безналични)
Хотел Рила АД - София, номинал 1лв., около 4400бр (налични)
Ако проявявяте интерес ми пуснете лично съобщение или пишете на адрес: kambourov@mail.bg
Коментар
-
Re: котировки и коментари за непублични акции
Първоначално изпратено от A_IvanovДа, значи тогава айде някой да сезира комисията! Майтап.
Инвесторе, някога комисията интересувала ли се е от вашата дейност? Просто питам. В "нормалните" страни подобни сайтове се гледат под лупа от регулатора. Интересно е.
Алекси, как е в Унгария по този въпрос?<a>Всичко за шаха на български език</a>
<a>Шахматно видео (турнири, дебюти, тактика, стратегия...)<
Коментар
Коментар