Първоначално изпратено от съни(тя)
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Класация на потребителите за дружества на 2008 г.
Collapse
X
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от SubZeroЗабавлявате се нещо, а?
Ето и моите /само/ три предложения:
1. SubZero's "Far Over Zero High Yield Pension Fund", MSE ticker: FOZY
2. SubZero's "A Bit Above Zero Moderate Yield Pension Fund", MSE ticker: MOZY
3. SubZero's "Around Zero But For Sure With Yield Pension Fund", MSE ticker: SOZY
:wink:
Коментар
-
Малко настрани от темата един въпрос от нас за вас: Кой от вас сериозно е пазарувал по 10+ позиции? Според мен истинският инвеститор не се нуждае от такава сериозна диверсификация - залагаш на 2-3-4 компании, които наистина си проучил/а, а не в много, недобре проучени компании, за които знаеш само от форума, примерно!
Споделете вашите виждания, а не цитирайте учебниците! :-)BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Коментар
-
nevermind
Първоначално изпратено от съни(тя)Невърмайнд, Ломско-то на коя позиция би(си) го поставил)))
lomsko ne mi e prioritet
Коментар
-
nevermind
.... AKO naistina tolkova usurdno rabotehte po sushtestvo, kolkoto se staraete i da pishete.....
eeeeeeeeeexxxx.... shtqhme da sme gi nastignali europeicite!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SantiagoПървоначално изпратено от alex2511Първоначално изпратено от nevermindpredpolagam, 4e vsi4ki QSNO osuznavat, 4e tazi klasacia na pseudo-investitori si e 4ista proba komar!
edinstveno 4etkane na portfeili i opaseniq, dali ne sa zalojili na greshnata karta!
spored mene e pulna parodia!
no vse pak USPEH na vsi4ki!
Коментар
-
Първоначално изпратено от alex2511Първоначално изпратено от nevermindpredpolagam, 4e vsi4ki QSNO osuznavat, 4e tazi klasacia na pseudo-investitori si e 4ista proba komar!
edinstveno 4etkane na portfeili i opaseniq, dali ne sa zalojili na greshnata karta!
spored mene e pulna parodia!
no vse pak USPEH na vsi4ki!
Коментар
-
Bobi75
Първоначално изпратено от Dobrichka......... Така, че тази класация очевидно няма да почива на финансов анализ, какъвто повечето от нас не са способни да направят, но аз лично и не бих я подценила съвсем. Чакам я с интерес и ще я имам като едно на ум.
Just in case!
моите акции си почиват на як финансов анализ и така си почиват, че яко ще надебелеят.
не почивали моля ти се................как ме клъвна само
Коментар
-
Комар, комар, но не съвсем ... Все пак от тази класация ще си проличат очакванията на участниците на пазара, а тук залагаме най-вече на очаквания. Така, че колкото повече положителни очаквания има за дадено дружество, толкова по-голям е шансът акциите му наистина да се вдигнат.
Не съм професионалист, но за една година, откакто съм на борсата, разбрах, че понякога (всъщност често) пазарът се движи не толкова от икономически фактори, колкото от емоционални и психологически нагласи. Така, че тази класация очевидно няма да почива на финансов анализ, какъвто повечето от нас не са способни да направят, но аз лично и не бих я подценила съвсем. Чакам я с интерес и ще я имам като едно на ум.
Just in case!
Коментар
Коментар