IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коя е най-добрата доходност?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Коя е най-добрата доходност?

pomislete da investirate parite si pri obzarvar 1700% za poslednite 15 meseca vse pak si struva da se pomisli

Коментар

pomislete za pokupki na zemq, zashtoto sled 2007 g. pochti sigurno shte ima nqkakav paraz za zelq,ako vlezem v evrosauza. ne chetoh postingite nazad i moje bi i nqkoi drug go e predlojil veche...

Коментар

Предлагам инвестиране на форекс пазара по собствена сметка на инвеститора
        при външен форекс-брокер.
        Приблизителна печалба мин. 2% месечно.
        Дилъра получава 50 % от печалбата от инвеститора след като я заработи.
        Сума за инвестиция не по-малко от 5000 $ на мини-форекс, за срок не по-малко от 6 месеца.
        Гаранция - предварително проследяване играта на дилъра за срок мин. от 1 месец.
        Бъдещия инвеститор сам преценява след проследяване на играта дали си струва да рискува
        или не на този пазар.
        Не е задължително форекс дилъра, който управлява средствата да бъде ИП може и частно лице,
        което се занимава с този пазар професионално.
        Ако дилъра е ИП то средствата обикновено се превеждат по негова сметка,
        а после чакаш някаква доходност.

Коментар

ZZZ, и аз питах подобни неща, затова отворих темата. Но всезнайковците в този форум ме доведоха до отчаяние с дълбокомислените си разсъждения.

Питам за обикновения човек с добри доходи, който обаче не разбира и не познава пазарите, изобщо не е финансист, а и не е склонен да гони особено голям риск.

Върни се в архива да видиш досегашните коментари, от началото... Имаше идеи за недвижими имоти, за разни облигации и за Елана Еврофонд.

Коментар

Все пак, в какво да инвестира човек, ако може да отделя по 500лв. месечно? Но така, че доходът му да е по-голям от комисионите от една страна и да може да излезе при нужда от актива от друга страна. Защото излизането от рисков актив много боли.
            Идеи?.....

Коментар

И аз не мисля, че аман ще скочи с всичките си милиони в предложението ми /доколкото изобщо е мое/, но останах с впечетление, че някой иска да си направи класация, в която да подреди по някакъв начин камарата от дълбокоумни инвестиционни предложения на гениите във форума. Но все пак ви трябва начало, а за много от вас това е банковия депозит - и всичко сравнявате с него
              Между другото - това обикновен чат ли е, състезание по надприказване или ...?

Коментар

Коментар

ZZZ, мисля че аман далеч не е очаквал толкова добро предложение, това наистина е професионално отношение към клиент, достойно за уважаван ИП

Коментар

RedBull, съгласен съм. Тогава коментарът ми доколкото си спомням беше предизвикан от твърдението, че след 10 години имотът ще струва два пъти повече. Това ми се стори недостатъчно, защото излиза, че с натрупване годишната доходност е под 10 на сто.
                    Ако обаче двойното поскъпване се постигне преди 10 години, и ако добавим другите доходи (за да получим наистина и IRR), тогава си прав.
                    Това е още една причина да се купува ново строителство, но това е друга тема, да не разлайвам кучетата.

Коментар

Ето ви отправна точка за класацията:
                      1. Целеви ДЦК за граждани - 3 годишни, лихва - около 6,7%,
                      Предимства: напълно ликвидни, безрискови, без минимална сума за инвестиране, без комисиони, фиксирана цена, подходящи за регулярно спестяване на малки суми
                      Недостатъци: 6 месеца затворен период /преживява се/.

Коментар

aman, с малко закъснение коментар на твойта трактовка за инвестициите в недвижими имоти, първо инвестицията ще бъде два пъти по-скъпа доста преди 10 години и по-важното е че това е само капиталовата печалба, като добавиш и текуща доходност в най-лошия случай от наем около 10% годишно, се получава IRR >25%. мисля че неди е прав, че това е най-доходоносния актив в момента съобразен с риска.
                        Иначе най-висока доходност $-а знае най-добре къде може да се намери, естествено в опционната или форекс марджин търговията, мисля че си заслужава да се чуе това, което казва, въпреки че то не е много.

Коментар

Инвестор, няма проблем. Мисля, че си ме разбрал.
                          Моля те ако желаеш направи обобщение на класацията (защото такава наистина имаше донякъде) и дори поднови темата. Това е ключов въпрос. Но от пишман-експертите наистина се хванах за главата.

Коментар

Инвестор, ако си следил цялата дискусия, ще разбереш (научно и философски аргументирано) че въпросът ти е зададен некоректно.

Коментар

как ще е минало, когато сега цената им поскъпна с 1 долар за два дни?
                              а след като излезе инвестиционния ни рейтинг....?

Коментар

това е минало

Коментар

Working...
                                X