IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Най-полезен БФБ трейдър във форума

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от hah
    Лошото е, че спря да копира статии от други медии. Иначе наистина беше много полезен!
    Първоначално изпратено от Brain
    В последно време пак хвърлям по едно око на форума и най-полезен ми изглежда ония човечец с UUUUP 4000. Поне има стил.
    И той изпуши. Особено при Гагарин. Както казваше Мартингейл: "дебелият още ще клати"
    Апропо, за мен най-полезен е бил именно Martingale и rozova pantera, на която й се искаше, да мре за него.
    Не е препоръка... !!!
    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Лошото е, че спря да копира статии от други медии. Иначе наистина беше много полезен!
      Първоначално изпратено от Brain
      В последно време пак хвърлям по едно око на форума и най-полезен ми изглежда ония човечец с UUUUP 4000. Поне има стил.
      Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.

Коментар

• В последно време пак хвърлям по едно око на форума и най-полезен ми изглежда ония човечец с UUUUP 4000. Поне има стил.

Коментар

• TI BA II Plus

Преди много, много време, когато имаше малко, но изключително стойностни мнения.
          Калкулатора се отличаваше......

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
            Както виждате повечето от тях вече не са във форума, но за сметка на това троловете се увеличиха десетократно
            ехххааа кеф....

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
              Явно трябва пак да взема да пиша редовно - туканка, в тази тема разбрах на колко много хора съм помогнал, бил полезен и колко много хора просто ме боготворят. :-)
              да бе, я сега ги питай
              сигурно искат да те бият, че са си затрили парите заради теб хахаха

Коментар

• На мен лично много ми липсват писанията на Michelangelo. Форумец, изключително сдържан и толерантен към писаниците на знайни и незнайни драскачи

малко ми липсват също spec и nikola честно казано

Коментар

• Re: Най-полезен БФБ трейдър във форума

Първоначално изпратено от Hakkinen
                  По примера на колегата, който пусна тема за най-полезния FOREX трайдър, реших и аз да събера мнения кой е най-полезният, за нас форумците, трейдър на БФБ? Няма да посочвам имена във вид на анкета. Нека всеки сам каже кой е бил полезен за него, от кой е научил най-много полезни неща... Аз ще започна с няколко имена и ще оставя на вас да продължите

Nikola, SOFIX, SubZero, аналгина, Bobi75 и разбира се, Императорът(когато не го ядосваме, могат да се научат доста интересни неща от него)...
                  генерално погледнато общополезни са ми били (и дано продължат да пишат) следните дами и г-да със зелен цвят!!!!!!!!!
                  SOFIX - пише рядко - онзи ден имаше интересни мисли в темата за бизнеса с 10К leva
                  Valuator - страхотна аналитична мисъл и мнения, но също пише рядко, преди и писал повече, нещо го е накарало да не пише често...
                  B. Graham - -това е един от най-възпитаните хора в този форум, умерен и позитивен като натура. има много интересни и стойностни мнения.
                  Supertrader - е един от най-възпитаните хора в този форум, умерен и позитивен като натура. има много интересни и стойностни мнения.
                  Koko & Петър Караиванов & Guantanamo & Hakinen - много полезни на тема Форекс. Cега проявявам интерес към това и те са доста подробни и отворени за диалог.

Jay Gould - играч от средно ниво - навие ли си на пръста нещо мрънка като тъщата на Жоро Мамалев. иска да е полезен, но желанието да си каже му е по-голямо от желанието да е полезен.

Nikola
                  - автор на най-грешната тема в инвестора с прогноза за 2009 г за спад на българския туризъм с 50%!
                  Bobi75 - писал е доста на тема политика - ами то писва от толкова политика! [/b]и разбира се,
                  Императорът - това пък е някакъв чичkо застрахователен агент, който проповядва расuзъм и честно до момента не съм видял нищо аналитично от него!

който иска да е полезен може да е полезен дори с дрeбни неща! има много полезни мнения и на хора, които не сa c хиляди мнения и гледам, че хората, които са ми интерсни ги цитират и уважават - 100% не съм споменал много от тях, но е от липса на време и мързел, а не от пристрастие. надявам се да има повече качество, а не количество както е случая с г-на Императорa.
                  това е лично и информационно мнение и не може да се счита за инвестиционна препоръка или нещо подобн

Коментар

• Явно трябва пак да взема да пиша редовно - туканка, в тази тема разбрах на колко много хора съм помогнал, бил полезен и колко много хора просто ме боготворят. :-)
                    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Както виждате повечето от тях вече не са във форума, но за сметка на това троловете се увеличиха десетократно [/quote]

100x

Коментар

• В различни периоди от време полезни са ми били:

- Valuator - вече почти не се включва;
                        - Sub Zero - също твърде рядко пише;
                        - Слънчев Вятър (и големото куче) - и той не се е мяркал скоро;
                        - аналгина - не пише вече;
                        - Nikola - не пише вече;
                        - Jay Gould;

Вероятно има и участници, които пропускам, но за тези се сетих на пръв прочит...

Както виждате повечето от тях вече не са във форума, но за сметка на това троловете се увеличиха десетократно
                        "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Май е време да помислим отново кой е най-полезен!

Коментар

• Най си ме кефеше KIKI от "харе, компенсаторки, ъп, ъп..."

Коментар

• Аз лично се радвам ,че форума съществува , което означава ,че в една или друга степен хората писали в него са ми помогнали.
                              продължавайте да давате мнения по темите които ви интересуват , а полза или не , всеки си преценява сам какво да прави.
                              ако някой се надява само от мнението на околните да печели , да забрави.
                              благодаря на всеки допренесъл за "ликвидността" на форума

Коментар

• Па точно така си е

Коментар

Working...
                                X