Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Най-полезен БФБ трейдър във форума

Collapse
X
Collapse

429 Too Many Requests

You have sent too many requests in a given amount of time.
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SOFIX
    Всички “стари пушки” бяха полезни
    и къде се те според Вас?
    онзи ден си направих експерименти и проверих всички никове от №1 -№100 и от тези най-най-стари пушки пишат все още не - повече от 10 души! като някои имат по 1 мнение на месец?
    това е лично и информационно мнение и не може да се счита за инвестиционна препоръка или нещо подобн

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX
      Всички “стари пушки” бяха полезни
      Да бе да, за да се набалончат и да кешират преди младите

Коментар

• Всички “стари пушки” бяха полезни

Коментар

• Първоначално изпратено от мечкарник
          Първоначално изпратено от Ocтап Бендер
          Първоначално изпратено от hah
          Мрънкалото, само ще ти кажа, че Импа е оторизиран до обучава, и то по дисциплини, които са ти нужни, за да си разшириш мирогледа.
          +1
          -2
          -2 too!
          това е лично и информационно мнение и не може да се счита за инвестиционна препоръка или нещо подобн

Коментар

• Първоначално изпратено от мечкарник
            Първоначално изпратено от Ocтап Бендер
            Мрънкалото, само ще ти кажа, че Импа е оторизиран до обучава, и то по дисциплини, които са ти нужни, за да си разшириш мирогледа.
            +1
            -2
            + 3.14 (приблизително)

Коментар

• Първоначално изпратено от Ocтап Бендер
              +1
              -2

Коментар

• Първоначално изпратено от hah
                +1

Коментар

• Първоначално изпратено от Мрънкалото
                  [
                  За "ученето" - аз се уча бързо, но от оторизираните и квaлифицирани да обучават лица!
                  Знам, знам, Петкан Илиев ви обучава та няма що. Инфантилна и негодна за нищо пасмина. Нито можете да работите, нито да пиете, нито да ебете дори. Само циврите и се оплаквате. Нищо не става от вас. Тъпи сте като дръжка на лопата и прости като фелдфебел от кеча. Да ви...

Коментар

• Първоначално изпратено от Мрънкалото
                    Първоначално изпратено от Императорът
                    ДНБ - тия дето ме послушаха овреме няма да ме бият, а и сърдитите след време пак ще ме превъзнасят.

Мрънкалов, проблемът ти е, че си новобранец, който дори не иска да се учи. Още много хляб има да папаш, за да почнат да те вземат насериозно. Тъй като си много нов, ще ти кажа на ухо каква функция изпълняваш доброволно сега в този благороден форум - ролята на шутът. Винаги сме имали такъв - имаме го и сега в твое лице.

Много си малък да ме оценяваш просто - по-долу се вижда хората какво са рекли за мене - и най-вече не съм расист, просто не си затварям очите пред фактите.
                    г-не с ник "Император".......
                    Вие наистина ли живеете във времеHaтa на стари кучеTa и новобранци?
                    не само сте глупав, но и доста нахален индивид. За "ученето" - аз се уча бързо, но от оторизираните и квaлифицирани да обучават лица! Колкото до шута то Вие с Остапа сте напълно достатъчни. Партия БАТАКА с пиянде лидер.... аре без тия!
                    Вие сте стар и озлобен човек - а надменността Ви към останалите (които, ако забелязвате са мнозинство) ще Ви коства "короната". Само комплексиран човек може да си сложи ник Император и да иска слава и почести. Вие сте просто 1 душевно болен......довиждане.

Виждам че се стараеш да изпълняваш редовно клоунските си задължения, давай, много ме развесели :-) Бил съм стар и озлобен - хихихих - досега никой над 6-годишна възраст не ми е казвал "чичко" ти на 4 ли си? :-)

И да - новобранец си - и да - не си научил нищо досега - още от първите си седем години.

Впрочем продължавай да ни забавляваш, нямам против.
                    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Мрънкалото, само ще ти кажа, че Импа е оторизиран до обучава, и то по дисциплини, които са ти нужни, за да си разшириш мирогледа.
                      Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                        ДНБ - тия дето ме послушаха овреме няма да ме бият, а и сърдитите след време пак ще ме превъзнасят.

Мрънкалов, проблемът ти е, че си новобранец, който дори не иска да се учи. Още много хляб има да папаш, за да почнат да те вземат насериозно. Тъй като си много нов, ще ти кажа на ухо каква функция изпълняваш доброволно сега в този благороден форум - ролята на шутът. Винаги сме имали такъв - имаме го и сега в твое лице.

Много си малък да ме оценяваш просто - по-долу се вижда хората какво са рекли за мене - и най-вече не съм расист, просто не си затварям очите пред фактите.
                        г-не с ник "Император".......
                        Вие наистина ли живеете във времеHaтa на стари кучеTa и новобранци?
                        не само сте глупав, но и доста нахален индивид. За "ученето" - аз се уча бързо, но от оторизираните и квaлифицирани да обучават лица! Колкото до шута то Вие с Остапа сте напълно достатъчни. Партия БАТАКА с пиянде лидер.... аре без тия!
                        Вие сте стар и озлобен човек - а надменността Ви към останалите (които, ако забелязвате са мнозинство) ще Ви коства "короната". Само комплексиран човек може да си сложи ник Император и да иска слава и почести. Вие сте просто 1 душевно болен......довиждане.

Коментар

• ДНБ - тия дето ме послушаха овреме няма да ме бият, а и сърдитите след време пак ще ме превъзнасят.

Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto
                            Първоначално изпратено от Люк Скайуокър
                            Първоначално изпратено от precakanoto
                            Лошото е, че спря да копира статии от други медии. Иначе наистина беше много полезен!
                            Първоначално изпратено от Brain
                            В последно време пак хвърлям по едно око на форума и най-полезен ми изглежда ония човечец с UUUUP 4000. Поне има стил.
                            И той изпуши. Особено при Гагарин. Както казваше Мартингейл: "дебелият още ще клати"
                            Апропо, за мен най-полезен е бил именно Martingale и rozova pantera, на която й се искаше, да мре за него.
                            Сервитьорчето го изхвърлиха от ресторанта с интернета и сега е безработен.
                            Сервитьор може да е бил Асен75, но не и Мартингейл. Много си далече от истината.
                            Ти откъде си сигурна, че греша.

Коментар

• Първоначално изпратено от Люк Скайуокър

Сервитьор може да е бил Асен75, но не и Мартингейл. Много си далече от истината.
                              Не е препоръка... !!!
                              "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto
                                Лошото е, че спря да копира статии от други медии. Иначе наистина беше много полезен!
                                Първоначално изпратено от Brain
                                В последно време пак хвърлям по едно око на форума и най-полезен ми изглежда ония човечец с UUUUP 4000. Поне има стил.
                                И той изпуши. Особено при Гагарин. Както казваше Мартингейл: "дебелият още ще клати"
                                Апропо, за мен най-полезен е бил именно Martingale и rozova pantera, на която й се искаше, да мре за него.

Коментар

Working...
                                X