IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Най-добрите акции на 2007

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Абе да не се окаже, че най добрата акция на 2007 е тази с най-голяма тежест в SOFIX....!?

хвърлете един поглед тука

http://translate.google.com/translat...3D8NK%26sa%3DG

Биохим се накъсаха да купуват за да покрият тези сертификати последните няколко борсови сесии....ако търсенето на сертификати продължи, а те се търгуват на Дойче борсе и Холандската борса нищо чудно Петрол, Софарма, ЦКБ да са едни големи сини ракети, които да озарят приятно инвеститорското небе........вижте какво стана с ПЕТРОЛ напоследък, а и със Софарма.....

Успех на всички

Опа...къде забравих ХИМА....нали скоро ще смени ДЗИ Банк....

Коментар

• Първоначално изпратено от Billy
      Първоначално изпратено от Bill-bg
      странно ми е, че в никоя класация не фигурира PETHL
      Странно наистина ТОПЛ да е на 5-то място, а мажоритаря да го няма в 10-ката. Само гледайте какво ще стане след увеличението на капитала....ох на батя.....
      Къде смяташ, че ще се инвестират 30 млн. от увеличението. Топливо Сърбия смятам е добра възможност с много преспективи, ама сигурно има и други възможностти. Резултатите на другите дружества в групата се подобряват значително през последно време, а като се има предвид, че основните инвестиции (освем Топливо) са в строителството (предприятия произвеждащи строителни материали), туризъм и земеделие все много преспективни отрасли смятам, че тази акция има мноооого голямо бъдеще.

Коментар

• Най-добре:Моите!!!Ха!

Коментар

• Първоначално изпратено от Billy
          Първоначално изпратено от Bill-bg
          Странно наистина ТОПЛ да е на 5-то място, а мажоритаря да го няма в 10-ката. Само гледайте какво ще стане след увеличението на капитала....ох на батя.....
          :wink:

Коментар

• Първоначално изпратено от Bill-bg

Коментар

• Първоначално изпратено от Alhimik
              Съни в темата за ALUM от 05.01.2007г.
              По отношение на митата за пазара на АЛУМ няма съществена разлика през тази година.
              И при положение,че досега не съм в позицията, предпочитам да изчакам още малко, да видя развитието в новата конкурентна среда.
              Само мнение...

Много бързо видя развитието на АЛУМ в новата конкурентна среда Съни ))
              И не бързай да отписваш КДН. Двете неща които ще доведат до значителен ръст в цените на КДН и ФЗЛЕС са съотметно показване на по-голяма печалба и новина за инвестиции. А това неминуемо ще го дочакат по-търпеливите. Тогава нещата ще си дойдат на мястото. Успех. Притежавам акции и от 3-те споменати компании, а това не е съвет за покупка. Просто лично мнение.
              ...виждаш ли, какво значи бурно развитие)))за 3 дни и мнения се сменят
              Шегувам се, не съм казвала, че акцията/ALUM/ е ...неконкурентна.Само мисля, че цената й в момента е малко висока и за да съм сигурна, че не съм права имам нужда от малко времеВсе пак, мисля че производството е стабилно, така че би била добра за диверсификация))))
              За KDN...притеснява ме капацитета за растеж, но вероятно не го познавам добре....

RedHot, идеята за темата не е моя....аз само я преместих от ...едни "мечешки размисли"))))))

Коментар

• Браво Съни, хубава тема!

Коментар

• Първоначално изпратено от Bill-bg
                  Бих казал много е добре и днес успях да напълня доста, това е една от малкото акции при която пазарната цена все още под счетоводната. Бих казал, че очаквам PETHL да поскъпне повече от цитираните в класациите досега. Лично знам и една друга компания, която ще е ракета със ръст над 150 %, но още не съм си напазарувал от нея и ще си я запазя за себе си засега.

Коментар

• странно ми е, че в никоя класация не фигурира PETHL

Коментар

• Eto kak zapo4va predvijdanoto navlizane na 4ujdi kapitali v nashi drujestva. i tova e vse oshte edno ot proshtupulni4etata.... a kolko li oshte predstoqt da budat podhvanati pod laktite! ))

ne pritejavam akcii na VIPOM, no mislq,4e tova koeto stava tuk, shte se prenese opredeleno vurhu ka4estvenite drujestva i nai-ve4e vurhu holdingite!

------------------------------------------------------------------------------
                      МЕИ-Румъния и България Фондс увеличи дела си във Випом до 8,55%
                      08.01.2007 14:46 ( VIPOM )

МЕИ-Румъния и България Фондс АД-Холандия, Лохем е придобило 15 579 акции от капитала на Випом АД-Видин, представляващи 5,21% от капитала на последното, става ясно от съобщение, публикувано на БФБ-София.

Така след придобиването МЕИ-Румъния и България Фондс увеличи дела си във Випом до 8,55 на сто. Основните акционери в последното са Pandects Co Ltd-Кипър и N&A Co Ltd-Кипър с дялови участия съответно от по 25,55 и 20,95 на сто, а ТК-Холд АД-София притежава други 25,44% от капитала.

Предметът на дейност на Випом включва производство на помпи, помпени модули, стационарни станции и комплектни обекти.

Видинското дружество отчита ръст на печалбата за деветмесечието на 2006 г. от 35% до 330 хил. лв. в сравнение с 244 хил. лв. положителен финансов резултат година по-рано.

Днес бяха прехвърлени общо 2000 акции от капитала на Випом при средна цена от 23 лв., при което пазарната му капитализация се повиши с минималните 0,09%. Търсене има при цена 20,55 лв., а предлагане – при цена 24,9 лв.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                        Мен специално Химимпорт не ме кефи - двете му водещи дружества са публични и човекът може да си ги напазарува отделно, останалите не са кой знае какви - неслучайна ЦКБ фигурира в десетката.
                        Някой спомена че Албена разочаровала миналата година - значи време е да компенсира - все още смятам компанията за силно подценена - само терените, кеито държе струват повече от капитализацията на дружеството.
                        Да.
                        Мен пък ме кефи Импито - "Химимпорт не били кой знае какво, ама Албената била мнооого подценена, направо бисер...", май здраво стискаш акцийки от по 80лв., а? Те Албена имат и много добър водолазен клуб, за акционери шнорхелите и плавниците са безплатни. ДА!

Коментар

• Импе,Маковите плантации!!!

Коментар

• Напъни се малко де...

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
                              Abritus, не искам да влизам в пререкания. Ще поживеем ще видим. Това, което съм изборил са дружества, които ще претърпят буйно развитие в следствие на присъединяването ни към ЕС. За 2006 година очакваха 20-30% доходност, а виж какво стана. Каолин, аз вече имам.
                              Ако искаш, мога да ти дам куп други дружества, в които съм се набутал, там очаквам по-висока доходност, но нито са ликвидни, нито инвеститорите оше ги харесват.
                              Как така вече имаш Каолин?

Коментар

• Време е пазарът да стане по-разумен - тоест да се отделят евроконкурентните дружества от плявата. Разбира се - първо ще мине периодът на еуфория и масово яхооооооооо, но после....
                                Мен специално Химимпорт не ме кефи - двете му водещи дружества са публични и човекът може да си ги напазарува отделно, останалите не са кой знае какви - неслучайна ЦКБ фигурира в десетката.
                                Някой спомена че Албена разочаровала миналата година - значи време е да компенсира - все още смятам компанията за силно подценена - само терените, кеито държе струват повече от капитализацията на дружеството.
                                Бих заложил и на Пампорово за първото шестмесечие, но перверзният климат може да прецака бизнесът. М+С, ХЕС и Софарма са изключително качествени дружества но сплитът (особено при първите две) ги поизбалончи. Въпреки това психологически ниската цена на книжата им може да продължи да ги дърпа нагоре. Скрит жокер от моите фаворити може да се окаже и позаспалата напоследък Медика именно заради качеството на самата продукция. Отделно при евентуален сплит на Медика и Албена ще стане панаир, да. Подобен номер за пореден път може да се очаква и от ЦКБ - те го правят редовно. Намирам еуфорията около Монбат за прекалена.
                                Да.
                                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Working...
                                X