Надали ще остане ръстът до 35%, както прогнозират.... аз напримерно съм веч 15% напред от началото на годината, да, а сигур и повечето колеги туканка са с не по-малко....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Най-добрите акции на 2007
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ОПТИМИСТМного ми е интересно във връзка с анкетата на брокерите.
Всички те прогнозират доходност за 2007 около 30 % .
Всички очакват корекция до 2-3 месеца .
На кое да вярваме?
Коментар
-
За мен, за 6 - месечието в 10 -те най-поскъпнали компании, за ликвидните става въпрос ще са:
HIKA, HVAR, PETHL, TOPL
За неликвидните едва ли някой ще познае.
Абе, за 2006 някой познал ли е че най-поскъпналата акция ще е PRA - 9000%
Аз неликвидни в момента имам двенки - HPLD i UNIM и не 9000%, а 200% да поскъпнат пак ще съм доволенТова е лично мнение и не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от ИмператорътЕто - почна да се сбъдва тужната ми вчерашна прогноза - Пампорово отстъпи позиции заради перверзният климат, мамка му и климат !!!! :-(
razbiram, nepriatno e. i na men mi se karat ski i pravqt pari ot zimni kurorti, no vse pak e dobre i da se sledi prognozata na vremeto, koeto v 85-90% ot slu4aite vinagi idva s nai-mnogo 2 dena zakusnenie ot zapad.
a tuk neshtata sa kato v sredna esen, 10-12° i dnes edvam malko dujdec za opresnqvane
Коментар
-
Кефалов - и аз имам няколко метра от плантация, но съм предпазлив оптимист.
Патканов - защитих тезата си за Албена с конкретни доводи, ако не си съгласен опровергай ги. Неслучайно тя тръгна нагоре посред зима. А на човек, купил тая акция на 6.4 кинта му трябва не водолазен костюм, а скафандър. За теб Албена водолазен клуб, за мене - космодрум.
Да.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
И въпреки това, което се изписа ми е интересно - тук компании, при които се очаква голям ръст ли се обсъждат или такива, в чиято цена още не са включени очеквания, новини и тн. Мисля, че акцента е върху фундамента.
Интересно ми е какво ще се случи ако слухът за продажбата на Петрол например стане факт, а според мен предвид цялата глобализация и други фактори, това е реално предположение.
Компания, която съвсем скоро дръпна с около 400 % беше Еврохолд АД. Чудих се защо не стана предмет на дискусия във форума. Случайно, защото ми беше интересно и защото бях прочел в някакъв бюлетин, че за деветмесечието са реализирали печалба си купих смешно количество акции и после ми се плачеше, че само толкова. Аз лично нямам много време и опит, затова се въздържах да отворя тема за тях.
Мисълта ми е, че повечето от компаниите, които коментирате са стабилни и задължителни за всеки един портфейл, но кои са тези, които имат потенциал да бъдат продадени и то добре... пък и да останат и публични след това ако може
Аз лично залагам надежди на GAGBT и BALKL, но ми е интересно какво е мнението и аргументите ви за подобни дружества.
Коментар
Коментар