IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Най-добрите акции на 2007

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Надали ще остане ръстът до 35%, както прогнозират.... аз напримерно съм веч 15% напред от началото на годината, да, а сигур и повечето колеги туканка са с не по-малко....
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• класацията е най-добрите акции през 2007,ако оценката се дава на база изменение на кривата нагоре и надясно, мисля че достойно място заема варненския завод за дизелови двигатели..., а и не само той...
      не е препоръка!!!

Коментар

• ami korekcia! drun drun
        samo ste pospira da si poeme vazduh
        i posle pak nagore
        moje i nastrani da se liu6ne malko.....

Коментар

• Първоначално изпратено от ОПТИМИСТ
          Много ми е интересно във връзка с анкетата на брокерите.
          Всички те прогнозират доходност за 2007 около 30 % .
          Всички очакват корекция до 2-3 месеца .
          На кое да вярваме?
          Само ще ти кажа, че и за 2006 прогнозираха под 30% доходност. Така че не им вярвай. Аз лично очаквам по висока от 50% с този старт. Освен това очаквам корекция до края на месеца.

Коментар

• Първоначално изпратено от ОПТИМИСТ
            Много ми е интересно във връзка с анкетата на брокерите.
            На кое да вярваме?
            Вярвай на реализирана доходност от покупките в месец на корекция)))

Коментар

• Много ми е интересно във връзка с анкетата на брокерите.
              На кое да вярваме?

Коментар

• И от мен 4 прогнози за слабо ликвидни компании, които ще постигнат добра доходност за 2007

STRAB, WWW, АРОМА, HEFTHL,

Притежавам само WWW, не е препоръка за покупка.

Коментар

• Re: Неликвидни

HA ХА ХА,

ще ме спукате от смях

Коментар

• Неликвидни

То врътката е да хванеш неликвидните.

Пускам 5 предположения: SIMAT, KRS, TRINV, OPTIC и STRAB.

Не е препоръка, притежавам и от 5те.

Коментар

• За мен, за 6 - месечието в 10 -те най-поскъпнали компании, за ликвидните става въпрос ще са:

HIKA, HVAR, PETHL, TOPL

За неликвидните едва ли някой ще познае.
                      Абе, за 2006 някой познал ли е че най-поскъпналата акция ще е PRA - 9000%

Аз неликвидни в момента имам двенки - HPLD i UNIM и не 9000%, а 200% да поскъпнат пак ще съм доволен
                      Това е лично мнение и не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                        Ето - почна да се сбъдва тужната ми вчерашна прогноза - Пампорово отстъпи позиции заради перверзният климат, мамка му и климат !!!! :-(
                        skoro ne o4akvai seriozno zahlajdane i obilni snegovaleji.
                        razbiram, nepriatno e. i na men mi se karat ski i pravqt pari ot zimni kurorti, no vse pak e dobre i da se sledi prognozata na vremeto, koeto v 85-90% ot slu4aite vinagi idva s nai-mnogo 2 dena zakusnenie ot zapad.
                        a tuk neshtata sa kato v sredna esen, 10-12° i dnes edvam malko dujdec za opresnqvane

Коментар

• Импе,по отношение на плантациите въобще не се притеснявай.Като гледам отчета прогнозна печалба от 1 лв. на акция въобще не може да е притеснително.

Коментар

• Ето - почна да се сбъдва тужната ми вчерашна прогноза - Пампорово отстъпи позиции заради перверзният климат, мамка му и климат !!!! :-(

Коментар

• Кефалов - и аз имам няколко метра от плантация, но съм предпазлив оптимист.
                              Патканов - защитих тезата си за Албена с конкретни доводи, ако не си съгласен опровергай ги. Неслучайно тя тръгна нагоре посред зима. А на човек, купил тая акция на 6.4 кинта му трябва не водолазен костюм, а скафандър. За теб Албена водолазен клуб, за мене - космодрум.
                              Да.

Коментар

• И въпреки това, което се изписа ми е интересно - тук компании, при които се очаква голям ръст ли се обсъждат или такива, в чиято цена още не са включени очеквания, новини и тн. Мисля, че акцента е върху фундамента.
                                Интересно ми е какво ще се случи ако слухът за продажбата на Петрол например стане факт, а според мен предвид цялата глобализация и други фактори, това е реално предположение.
                                Компания, която съвсем скоро дръпна с около 400 % беше Еврохолд АД. Чудих се защо не стана предмет на дискусия във форума. Случайно, защото ми беше интересно и защото бях прочел в някакъв бюлетин, че за деветмесечието са реализирали печалба си купих смешно количество акции и после ми се плачеше, че само толкова. Аз лично нямам много време и опит, затова се въздържах да отворя тема за тях.
                                Мисълта ми е, че повечето от компаниите, които коментирате са стабилни и задължителни за всеки един портфейл, но кои са тези, които имат потенциал да бъдат продадени и то добре... пък и да останат и публични след това ако може
                                Аз лично залагам надежди на GAGBT и BALKL, но ми е интересно какво е мнението и аргументите ви за подобни дружества.

Коментар

Working...
                                X