Първоначално изпратено от Bond009
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нещо подобно на акции - хотел Хранков
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеТа по колко давате за акция на Храков
http://aukro.bg/akciya-hrankov-hotel...608207839.html
ето и тук - старт от 1 стотинка, стига до 57 ст.
http://auction.bg/item.php?id=549518
Коментар
-
Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнениеЧетИ внимателно бе, човек: акциите се сканират и се пускат ТУК. Тогава се взема решението.
Извън горната ми забележка, какво си смятал, че не е ясно? Какво представлява цифрата "10": ябълки, сливи, или нещо друго?
Освен тВа, не съм така напред в познанията си по матаматика(ТА), както теб! Това някаква Евклидова геометрия ли е, Дескриптивна, или Висша математика, когато числото 26, умножено по 10 дава 260 000 ???
Вероятно сам Хранков на времето ви е учил на сметки, съразмерни с междузвездни величини: светлинна година, сириометър и т.н.... Не сте си играли на дребно, очевидно е!
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеТи Фафлю ли си или Да
Нещо не схващам...
Кои са "ФафлюФЦИТИ"? Да не би така да се обръщате помежду си един към друг вие - хората, закупили акции в Хранков? Вероятно това е гальовно-умалително обръщение между вас..., а може сам Хранков да ви го е внушил по някакъв начин, или да сте приели някакъв меморандум на някое ОСА?
Ако горното ми предположение е вярно, не съм Фафлю, а и не съм знаел, че трябва предварително да се закича със званието "Фафлю" /ако това е правилното изписване на обръщението , което не се съмнявам, че добре знаеш/.
Хайде, сполай ти друже - ФафлЮ и успехи!
Апропо, така и не видях какво представлява тая ваша прословута /ФаФлюФска/ акция..."Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеZarko, 26коп, х10=260 000
Ти колко даваш, да удрям с чука
преди някой да е броил до три
Извън горната ми забележка, какво си смятал, че не е ясно? Какво представлява цифрата "10": ябълки, сливи, или нещо друго?
Освен тВа, не съм така напред в познанията си по матаматика(ТА), както теб! Това някаква Евклидова геометрия ли е, Дескриптивна, или Висша математика, когато числото 26, умножено по 10 дава 260 000 ???
Вероятно сам Хранков на времето ви е учил на сметки, съразмерни с междузвездни величини: светлинна година, сириометър и т.н.... Не сте си играли на дребно, очевидно е!"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Доколкото се сещам Хранков не успява да обслужва банков заем , и банката взема като обезпечение хатела. Впоследствие след дълга безстопанственост е продаден на трето лице.
Самите акционери на Хранков са пили по една студена вода...... дружеството няма активи, няма дейност няма никаква переспектива.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнениеКупувам акции на Хранков. Сканирай купюрите и ги пусни ТУК, за да се уверя, че ценната книга има ВСИЧКИ РЕКВИЗИТИ според Търговския закон И НАИСТИНА ТОВА Е ТОЧНО АКЦИЯ, а НЕ НЯКАКВО ВРЕМЕННО УДОСТОВЕРЕНИЕ, което ти дава право да получиш срещу него акции. За да взема окончателно решение, искам предварително да зная в какви купюри са разпределени акциите, както и №, под който досегашният акционер е вписан в книгата на акционерите.
Поздрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеПродавам акции на Хранков.
Поздрави!"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чърчил Разгледай мнениеколко пари даваш с тях
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеПродавам акции на Хранков.
Коментар
Коментар