IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Най-добрите акции на 2007

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Нека вървим стъпка по стъпка. За цялата 2007г. не знам, но ми се струва, че акциите на седмицата преди Великден ще са HIKA и ORGH Не препоръка.

Мнението ми за акциите на 2007г. може да прочетете тук:

http://investor.bg/?id=46233

Само отбелязвам, че в началото на Януари не се знаеше за листването на ПИБ и още няколко други компании.

Коментар

• Аз залагам на HIMKO! - това ще е ракета №1 през 2007 г.

Коментар

• кои са ракетите, за да работим по условията)))

аз ще ти кажа една....Мостс...и условията не са много трудни за изпълнение, трябва само държавата да почне да си плаща да бъдем европейци)))

Коментар

• и аз мога да ти посоча, ама какъв е смисъла. само две от тях са вероятни ракети при много условия

Коментар

• Ти се шегуваш!!!

Мога да ти посоча пет акции които не само че не са паднали ами дори са поскъпнали.

Коментар

• ами не ми харесва, защото неопределеността е много голяма. фифти фифти е сриване и покачване, макар че временно покачване ще има

Коментар

• Що?

Коментар

• ще изскочи да, от цилиндъра право в канала

въобще таз борса последните дни не ми харесва

Коментар

• това намек за мястото на Химко ли беше))))
                    започвам да си мисля, че тук може да изскочи зайче от цилиндъра))

Коментар

• Съни все на шеги те избива

Коментар

• хахаа, нещо уорънбъфетско ли виждаш в мен))))

1.Химко
                        Изпитвам само силни угризения къде да я сложа- тук или при първоаприлските)))

Коментар

• да бе да, и кои това

Коментар

• и сегааа.... добрите акции атакуват...))

Коментар

• и сегааа?

Коментар

• Готина тема сте отворили. Според мен 30% е ок като ръст за тази година. Съдя поне по акциите, които аз имам. Януари тръгна добре, но аз съм готова март да излизам само на сигурно. очаквам постна пролет и постно лято, а есента вече може и да ни помогне да стигнем до 30-35% за годината. Все пак говоря за балансиран портфейл от поне 15-20 акции. Със сигурност ще има позиции, които ще отидат над трицифрения ръст, но не говорим за това, нали?

Коментар

Working...
                                X