Първоначално изпратено от SoHo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Актив Пропъртис ((AKTV / AKTIV)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
9:1 беше обратният сплит в това съм сигурен понеже е една от любимите ми акции от дълго време
Ще се поръсвам с пепел , щом греша
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
Дружеството си има активи - имоти, ако за някого тези имоти са атрактивни - може да му стане интересно да купува и дружеството. За последните 2 месеца някой акумулира към 20% и очевидно иска още
Може да не вярваш, но и дивидент трябва да има след отчитането на продажбите на апартаментите в Панорама Житница (макар че все повече ми се струва че няма да го дочакам)
АБСОЛЮТНО прав! според мен, -за останалото нямам представа
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнениеОще пък малко разбрахме и страничните наблюдатели ... уж в отчетите пише, че компанията не прави печалби, а цената расте!!?
Първоначално изпратено от iezuita Разгледай мнениеНикакво доверие не им възлагам тук за дивидент. ... Но на дивидент от тях не се надявам.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от марин Разгледай мнениеБраво!
Като реален настоящ пенсионер това движение ме радва.
Само че, не разбрах какво точно стана.
Напоследък имаше някакви съществени и странни флуктуации на ФФ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
То и аз никога не съм се надявал на дивидент. Той е за пенсионери - реални и по душа
Моите акции тук са с цена на придобиване 1,76 . Да правилно четеш - лев и сдемдесет и шест средна цена.. Мислиш ли че ме е еня дали ще има някви си стинки дивидент!? Майката му е да направя мах капиталова печалба след като съм бил търпелив да ги държа няколко години, а който иска да си ги държи от там насетне за дивидент и да живее спокойно
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
То и аз никога не съм се надявал на дивидент. Той е за пенсионери - реални и по душа
Моите акции тук са с цена на придобиване 1,76 . Да правилно четеш - лев и сдемдесет и шест средна цена.. Мислиш ли че ме е еня дали ще има някви си стинки дивидент!? Майката му е да направя мах капиталова печалба след като съм бил търпелив да ги държа няколко години, а който иска да си ги държи от там насетне за дивидент и да живее спокойно
Но според мен, само надеждата за дивидент може да закрепи цената, пред това което може, да се задава...http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related
Коментар
-
Първоначално изпратено от iezuita Разгледай мнение
Батя, не познаваш хората. Никакво доверие не им възлагам тук за дивидент. Според мен, са страхливици и правят всичко възможно да кешират, от страх да не се набалбучат в някаква имотна криза. Може и да е показателно като отношение за имотния пазар, Но на дивидент от тях не се надявам.
Не препоръчвам каквото и да е.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеЕй такива превземания на компании да има по често на БФБ, че да им виждаме реалните цени..!
Не препоръчвам каквото и да е.http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related
- 1 like
Коментар
Коментар