Някво покачване се случва тук... дали заради подкарания проект, дали заради наближаващото годишно приключване.. ще се разбере до месец-два
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Актив Пропъртис ((AKTV / AKTIV)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнениеДобре - взели кредит да реализират проекта , но можеха и да са малко по- обстоятелствени - примерно договорени лихви , срокове и т.нататък.
Дано ги включат в предстоящото уведомление за финансово състояние ,като важно обстоятелство след края на периода.
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениеИ в тази ли лодка сме заедно? Това е добре.
Иначе по темата - новината е много положителна. Отдавна я очаквам и мисля, че това има потенциал да събуди инвеститорският интерес, както се случи при БРЕФ преди време.
Дано ги включат в предстоящото уведомление за финансово състояние ,като важно обстоятелство след края на периода.
Коментар
-
Да поясня че снимката не е от Актив дадена, чичко Гугъл е голям помощник
Обект: Преустройство, реконструкция и модернизация на работническо общежитие в общежитие апартаментен тип, находящо се в УПИ X, кв.2, м. Славия по плана на гр. София. Административен адрес на обекта ул. Житница“№21
Строителна компания
Инвеститор „АКТИВ ПРОПЪРТИС” АДСИЦ
Подготвителни работи
Димел ЕООД е главен изпълнител на обект Обект: Преустройство, реконструкция и модернизация на работническо общежитие в общежитие апартаментен тип, находящо се в УПИ X, кв.2, м. Славия по плана на гр. София. Административен адрес на обекта ул. Житница“№21.
http://dimel.bg/bg/portfolio/projects/2/46/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеХаха, тия измекяри на дребно нарочно вдигнаха цената преди няколко дни за да може някой богопамазан да си продаде по-скъпичко акцийките на дружеството, а после цената спихна с 15%.
Егати смешното обратно изкупуване! Срам и резил!
Актив Пропъртис АДСИЦ изкупи 3 700 свои акции през април
Попадение в десятката с "измекярите на дребно". Не мога да не ти го призная. Бих добавило и селски мародери. Браво ако си се махнал от неликвидните им ш.....)))) а и като видиш парашутни кадри с птхолдинг, ( избушеното пт) с парашутисти долетели в старта на демокрацията. при това отбирайки основно от разпродажбата на въпросните имоти на периферна техника, мисля всяка надежда към маджовците може да отпадне било за дивидент или пък други заигравки (като обратното изкупуване) ))) бегай батя надалече. Даже и в топливо или инса е по-добре според мен...Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеЕеее ще го подкарат това вече
И тук кредита ми се вижда показателен, дават кредит за 5млн на дружество дето пазара е оценил на 4.4млн лв. Ама така е на неефективните пазари, възможности има, въпросът е дали се възползваш от тях.
http://www.investor.bg/files/bulleti...1c40eea58d.pdf
Иначе по темата - новината е много положителна. Отдавна я очаквам и мисля, че това има потенциал да събуди инвеститорският интерес, както се случи при БРЕФ преди време.
Коментар
-
Ееее ще го подкарат това вече
И тук кредита ми се вижда показателен, дават кредит за 5млн на дружество дето пазара е оценил на 4.4млн лв. Ама така е на неефективните пазари, възможности има, въпросът е дали се възползваш от тях.
http://www.investor.bg/files/bulleti...1c40eea58d.pdf
Коментар
-
Хаха, тия измекяри на дребно нарочно вдигнаха цената преди няколко дни за да може някой богопамазан да си продаде по-скъпичко акцийките на дружеството, а после цената спихна с 15%.
Егати смешното обратно изкупуване! Срам и резил!
Актив Пропъртис АДСИЦ изкупи 3 700 свои акции през април
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеКво става тук, да не активираха обратното тук и да чакаме 7,20 лв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнениеА на ОСА ходи ли? Там се коментират подробности как, кога и при какви условия ще се извършва обратно изкупуване.
А и изразът "до 3 на сто" означава от 1 до близо 600 хиляди акции.
Само да докарат оборота до р-ра на заплатата, че да може да ми стане основна дейностMнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнениеА на ОСА ходи ли? Там се коментират подробности как, кога и при какви условия ще се извършва обратно изкупуване.
А и изразът "до 3 на сто" означава от 1 до близо 600 хиляди акции.
Коментар
Коментар