IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Актив Пропъртис ((AKTV / AKTIV)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
    Гледам в сайта на А и А Архитекти ООД направили нов проект на София Бизнес Тауър, смъкнали РЗП с 10хил кв. Дано е сигнал че ще се случва нещо и с този проект
    стар http://aaa.bg/bg/projects/details/Sofia-Business-Tower

нов http://aaa.bg/bg/projects/details/sofiatower
    Дали пък ръста в цената няма нещо свързано с трите сгради на Цариградско шосе? Ние мислим че е заради ниската цена и проекта на Житница но пък по големи пари ще има от тези сгради. Сега забелязвам че на сградите пише Галакси (Галакси Пропърти Груп) а на предният проект го нямаше името?

Не е препоръка за търговия с акции!

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
      За мен дивидента е важен само от гледна точка да привлече още купувачи за акцията и да ми надуе допълнително капиталовата печалба.. Иначе какво да ме блазнят някакви стотинки, като вече имам 2,50 лв/акция капиталова!?
      Хората масово търсят дивидент в момента! Дай им 10% дивидент и гледай къде ще отиде цената!

Коментар

• За мен дивидента е важен само от гледна точка да привлече още купувачи за акцията и да ми надуе допълнително капиталовата печалба.. Иначе какво да ме блазнят някакви стотинки, като вече имам 2,50 лв/акция капиталова!?

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
          Имам няколко хиляди.Доволен съм много.Наистина Митко Русев е пич и то умен пич- познавам го..Да видим колко дивидент ще вземем , когато дойде време..
          Хубавото е че такси за управление няма за разлика от другите АДСИЦ-и и че мениджърите държат големи пакети тоест нямат интерес да точат дружеството. Има ли дивиденти ще има големи пари за тях пък и ние ще сме добре

Коментар

• Имам няколко хиляди.Доволен съм много.Наистина Митко Русев е пич и то умен пич- познавам го..Да видим колко дивидент ще вземем , когато дойде време..

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
              + не ме интересува кой какво мисли, оглеждам нещата от моя гледна точка, е да, интересни ми са на мен и някои мнения като на бсетрейдъра, батята и т.н.(като изключим невинните манипулацийки,, които всеки си прави от сърце както се казва)))) А тук единствения по-сериозен минус ми се вижда това че маджовеца си е малко страхлив.))) според мен все още е респектиран (да не казвам уплашен) от краха 2008 и действа по метода бавно и славно, а ако беше по-смел можеше вече да е към финал и на небостъргачите/ просто човека вероятно си мисли че има цикли при кризите и че като е имало имотен балон 2008-а след 10 г, пак може да се избуше сектора - спокойно бих му казало - моооже и да има пак някакви дсибаланси и разбалончване, не и там където го чака в имотите )))) и историята и теорията и емпиричните данни са доказали че всяка следваща криза е на различно място от предходаната, това е по-съществена част от причините всяка следваща да е непредказуема, така че бих казало на маджовеца - "действай и не се мотай", защото и от мотане се губи, действай смело ако си решил да забогатяваш още)))) все пак на другата страна на минуса е и плюса - че ги премисля нещата .... за днес обаче е добре - топ ръстова позиция е, а ако беше падре щеше да каже "излетя като гълъбче", не че неговото ще се загуби, надявам се че ще може да го казва и занапред)))))
              Димитър Русев е пич.

Коментар

• пазара може да проспи временно дадена акция но има ли фундамент зад нея ще дойде ръста. Тук направих преди време пакет благодарение на коментарите на Батя и Алонсо та седнах да я чета изкъсо и дори съм ходил да им гледам някои от инвестициите на място. Батя си е спекулант на макс но когато и Алонсо е купил нещо вече става дума за дългосрочна възможност. За Алосно не знам колко от вас са чели по форума но когато пише човек който е с доста голям портфейл е добре да се чете внимателно
                + не ме интересува кой какво мисли, оглеждам нещата от моя гледна точка, е да, интересни ми са на мен и някои мнения като на бсетрейдъра, батята и т.н.(като изключим невинните манипулацийки,, които всеки си прави от сърце както се казва)))) А тук единствения по-сериозен минус ми се вижда това че маджовеца си е малко страхлив.))) според мен все още е респектиран (да не казвам уплашен) от краха 2008 и действа по метода бавно и славно, а ако беше по-смел можеше вече да е към финал и на небостъргачите/ просто човека вероятно си мисли че има цикли при кризите и че като е имало имотен балон 2008-а след 10 г, пак може да се избуше сектора - спокойно бих му казало - моооже и да има пак някакви дсибаланси и разбалончване, не и там където го чака в имотите )))) и историята и теорията и емпиричните данни са доказали че всяка следваща криза е на различно място от предходаната, това е по-съществена част от причините всяка следваща да е непредказуема, така че бих казало на маджовеца - "действай и не се мотай", защото и от мотане се губи, действай смело ако си решил да забогатяваш още)))) все пак на другата страна на минуса е и плюса - че ги премисля нещата .... за днес обаче е добре - топ ръстова позиция е, а ако беше падре щеше да каже "излетя като гълъбче", не че неговото ще се загуби, надявам се че ще може да го казва и занапред)))))
                Не е препоръка... !!!
                "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                  Soho, накрая ще вземе да стане като при алумината,))) на 14 лв, - седя там сума време дори най-бързите спекулантьорчета разкешваха на 13,хх,, а сега го гонят по байря (лаф на Батя) и едва го стигнаха на към 18 лв ))))) Ще видим колко ще се ослушват още и тук)))
                  пазара може да проспи временно дадена акция но има ли фундамент зад нея ще дойде ръста. Тук направих преди време пакет благодарение на коментарите на Батя и Алонсо та седнах да я чета изкъсо и дори съм ходил да им гледам някои от инвестициите на място. Батя си е спекулант на макс но когато и Алонсо е купил нещо вече става дума за дългосрочна възможност. За Алосно не знам колко от вас са чели по форума но когато пише човек който е с доста голям портфейл е добре да се чете внимателно

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader
                    Една от позициите с най-голям потенциал за нагоре в моите очи. Е много е дребно и е ясно че само спекуланти можем да се включваме, за институционални не става много много позицията. Интересно че вървят продажби на апартаменти на Житница, договорени са вече 30 от 127 имота, което си е близо 25%, а все още укрепват и изглежда меко казано трагично отвън. Като го понаправят отвън ще се лапнат имотите бързо-бързо. Не знам смятали ли сте само от Житница какви пари бива влезли в компанията. А този проект е от тези дето дори не ги броях за нещо.
                    Тук наиситина все още е на средата на номинала. Тъй като вече номиналът беше направен висок, като бяха намалили много броя акции, и ако се опитаме да сравним към номинал от 1 лв, ще се види, че сегашната цена е вероятно около 0,50 лв. , т.е половината под номинал, което за стабилен адциц е вече наистина сериозно подценено. В сравнение с това, Фпп е по-вятърничава история а се вее 2 пъти по-скъпо, незнам с какво са ги е омагьосал там мурафетов, но тяхното ниво (спрямо номинла) би трябвало да се цели на първо време и тукашната цена, ще видим кога и как ще направи скока!? ))))
                    Не е препоръка... !!!

Коментар

• Soho, накрая ще вземе да стане като при алумината,))) на 14 лв, - седя там сума време дори най-бързите спекулантьорчета разкешваха на 13,хх,, а сега го гонят по байря (лаф на Батя) и едва го стигнаха на към 18 лв ))))) Ще видим колко ще се ослушват още и тук)))
                      Не е препоръка... !!!

Коментар

• Някой трупа пакет Ще се сетите при този бум при имотите

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
                          Една от позициите с най-голям потенциал за нагоре в моите очи. Е много е дребно и е ясно че само спекуланти можем да се включваме, за институционални не става много много позицията. Интересно че вървят продажби на апартаменти на Житница, договорени са вече 30 от 127 имота, което си е близо 25%, а все още укрепват и изглежда меко казано трагично отвън. Като го понаправят отвън ще се лапнат имотите бързо-бързо. Не знам смятали ли сте само от Житница какви пари бива влезли в компанията. А този проект е от тези дето дори не ги броях за нещо.
                          смятал съм преди време грубо ако спечелят по 150- 200 евра/ м2 на 10,800 РЗП става доста голяма печалба. Пък и ще останат с много кеш.

Коментар

• Една от позициите с най-голям потенциал за нагоре в моите очи. Е много е дребно и е ясно че само спекуланти можем да се включваме, за институционални не става много много позицията. Интересно че вървят продажби на апартаменти на Житница, договорени са вече 30 от 127 имота, което си е близо 25%, а все още укрепват и изглежда меко казано трагично отвън. Като го понаправят отвън ще се лапнат имотите бързо-бързо. Не знам смятали ли сте само от Житница какви пари бива влезли в компанията. А този проект е от тези дето дори не ги броях за нещо.

Коментар

• Не знам колко от вас си пазят акциите тука но аз съм от тези които не са продали нищо От време на време се появяват по малко на 3.60 и се лапат като топъл хляб! А все още сме на p/b от 0.35! А като цяло и счетоводната оценка при сегашният пазар на имотите ми се вижда доста консервативна!

Няма ли начин да пуснат няколко апартамента на Житница срещу акции та да видим къде ще отиде цената Ще оберат акциите на най големите мИчета набързо и после тези акции може да ги пуснат на пазара при наличие на дивидент и ще се глътнат бързо.

Коментар

• 2016-12-23
                                09:16
                                Актив Пропъртис АДСИЦ
                                AKTIV
                                Уведомление относно изпълнение на задължение на Дружеството за заплащане на последна вноска от продажната цена на недвижим имот, чрез даване вместо изпълнение по реда на чл.65 от Закона за задълженията и договорите

Коментар

Working...
                                X