IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Отворено писмо до Комисията за Балканфармите

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Отворено писмо до Комисията за Балканфармите

Още нещо, уважаема комисия, аз търгувам и на NASDAQ, а напоследък и там не ми върви търговията. Купих едни акции с B/V 47 USD, а сега те се търгуват на 1.53. Погледнете ги, давам Ви техния символ QXLC. Направете нещо до понеделник, тогава отивам на море....
    Искрено Ваш
    Наивник

Коментар

Отворено писмо до ДКЦК.
      Уважаема комисия, за последните няколко месеца цената на Нефтохим много падна, а аз съм акционер там, направете нещо, умолявам Ви!!! Много искам да отида на море!!!! Нуждая се от цена най-малко 5 пъти печалбата на акция, защото на морето е скъпо!!!!
      Р.Р. Ако може да направите нещо и за сделките ми със Соди, защото аз купих на 9, а продадох на 6. Искам да продам на 13, Моля Ви!!! Благодаря Ви предварително!!!!

Коментар

Наивник : Липсата на ЛОГИКА и ИНФОРМАЦИЯ води до вземане на грешни решения. Нека про4етем как работят нормалните ( все пак сме трагнали на запад) борси и защо има SEC и тогава да говорим....

Коментар

Ако искате да бъдете коректни, винаги когато казвате "ПОДКРЕПЯМ", пишете и експозицията си в Балканфармите - какви акции притежавате, колко и откога????

Коментар

Trapper, защо цената трябва да е точно 5 пъти печалбата на акция и как стигна до това число?
            Изобщо защо трябва да е това механизма? Само за да имате по-големи печалби ли или защото "така е на запад"???
            Стига с тези спекулации... По-добре да се промени ЗППЦК в частта му за търговите предложения, отколкото с изкуствени мерки да лобираме за този или онзи.
            Да видим дали ще "поверваме" на Николай Василев...

Коментар

Trapper, обран дребен акционерю, а какво се случва с дружествата които са на загуба, ще платиш ли на мажоритарния акционер за това, че ти купува акциите. Идеята ти моментално увисва във въздуха.........

Коментар

АST - Петър Караиванов - Това е така, но нека гледаме напред.....

ПОДКРЕПЯМ
                Станимир Ч.

Коментар

ПОДКРЕПЯМ!

Коментар

Пламене работя по идеята от известно време , трябва да се спре обира на дребните акционери :

Балканфарма е ОК, само дето не и пука за дребните Автор: Trapper Дата : 21.07.2001 19:03
                    Moже да се направи анкета в този сайт относно минималнат търгова цена - колко пъти печалбата на акция да е тя (справка коментара ми от 20.07.2001 17:11 тук) 5 , 6 , 10..... Според мен не трябва да е под 5. Резултатите от нея да се представят на ДКЦК и ако някои финансови вестници побликуват резултатите - да се вдигне малко шум -в това време за доказване на професионализъм от чиновниците няма начин да не се вземе идеята или да не се направи нешто от сорта.
                    Инвестора ще спечели слава и пари а ние само второто ))

Коментар

Абсолютно съм съгласен с Наивник. Истината е, че подписалите отвореното писмо не се интересуват от защита интересите на миноритарните акционери, а на своя собствен интерес (колкото и да се правят на обективни).
                      От всички приети досега регулативни мерки, уж в защита интереса на миноритарните акционери, в крайна сметка винаги те са ощетени.
                      Измисленият ни пазар води до измислена търговия (за съжаление...).

Коментар

Напълносъм съгласен с НАИВНИК.
                        Имаеднаприказка забития и е.......я.
                        Факт.

Коментар

ПОДКРЕПЯМЕ!!!
                          АНТОН ДОМОЗЕТСКИ
                          ИВАЙЛО ДИМИТРОВ

Изразената позиция е лична и не ангажира по никакъв начин институцията за която работим и/или нейните клиенти.

Коментар

???/

Коментар

Абсолютно не подкрепям идеята Ви. Стига с тези хлапашки изпълнения и "писма до султана". Ако смятате, че цените не са реални защо не купувате???? Защо не купувахте преди месец, два, три...??? Защо някой от Вас които сега сте подписали отвореното писмо, преди няколко месеца, пак с отворени и не толкова отворени писма до комисията набедиха високите цени за същите тези Балканфарми като манипулативни. Защо карате комисията да се дискредитира, като регулиращ орган, та нали ако издаде забрана всеки нормален български съд ще отмени решението и на база на нормативните актове в страната. Защо искате колегиалност, когато Ви е вътрешно на Вас. Къде беше колегиалността Ви, когато сто хиени пускахте поръчки "купува" за нещастните няколко бройки акции на "Соди" на цена 3.90 от Пощенска банка. Защо продължавате да се мъчите да правите пазар с регулативни инструменти. Ако продължавате по същия начин, скоро няма да имате какво да работите. Ако пазара е решил, че цената на Балканфармите е такава, няма какво да плачете. Поемете си загубите, това е част от играта /ако искате да я играете/!!!

Коментар

Подкрепяме
                                Неделчо Неделчев
                                Тодор Брешков
                                ПФБК ООД
                                Мнението е лично и не обвързва институцията, в която работим.

Коментар

Working...
                                X