Първоначално изпратено от top
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спящите акции от Масовата Приватизация
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнениеИ още един факт: при придобиване на акциите от Масовата приватизация, прехвърлянето на собствеността (търгуването) на придобитите дялове - ставаше с Депоз.разписки,
с нареждане от Инвестиционните посредници.
Ц.Депозитар все още нямаше!
т.е. не е точно така, както говориш наизуст.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Обаче си много упорит и не можеш да разбереш какво ти се казва ! Всички акции от масовата приватизация за безналични ! Какво общо има тук борсата, че намесваш и нея ? Как са придобити и къде са изтъргувани няма нищо общо със статута им !
разбра ли ми вече въпроса или да ти го задам още три пъти?
Коментар
-
Първоначално изпратено от top Разгледай мнениеСписъка е в държавен вестник публикуван. 1277 дружества са предложени за масова приватизация на отделни търгове, не през борсата, а през центъра за масова приватизация. В закона за масовата приватизация никъде не пише, че дружествата са листвани на борса, напротив, пише как се прехвърлят акциите и се вписват в книгата на акционерите от съответните дружества.
мненията на безумен и фартмен/бондьо са грешни и противоречиви сами по себе си. Успех на останалите!
Коментар
-
Списъка е в държавен вестник публикуван. 1277 дружества са предложени за масова приватизация на отделни търгове, не през борсата, а през центъра за масова приватизация. В закона за масовата приватизация никъде не пише, че дружествата са листвани на борса, напротив, пише как се прехвърлят акциите и се вписват в книгата на акционерите от съответните дружества.
мненията на безумен и фартмен/бондьо са грешни и противоречиви сами по себе си. Успех на останалите!
Коментар
-
Списъка е във в.Пари- цената се постигаше на търга с класиране..Имаше и списъци в Пари с класираните и процентите спечелени от фондовете..С много ситни буквички беше..Това за безплатното не знам как си го представяш за всички..Аз съм си я купил..После фондовете започнаха размяна на пакети и консолидация..И накрая основаха новата БФБ- обедини много борси и започна търговията..Комисията -КФН- беше създадена по- рано- тя лицензира ПФ фондовете..82 -3 бяха ..по спомени , може и да имам малка грешка 22г. са все пак..
Коментар
-
Първоначално изпратено от forman777 Разгледай мнениеТоп, мързи те да прочетеш един закон, а искаш да научиш нещо..Аз съм свидетел и участник в МП и търговете..Имам някъде в къщи и пълният списък с предприятията на търговете..Печатаха ги във. в.Пари и се продаваше дебела книга- 150 лева..Чети и се научи да питаш и учиш преди да спамиш и отричаш..Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Топ, мързи те да прочетеш един закон, а искаш да научиш нещо..Аз съм свидетел и участник в МП и търговете..Имам някъде в къщи и пълният списък с предприятията на търговете..Печатаха ги във. в.Пари и се продаваше дебела книга- 150 лева..Чети и се научи да питаш и учиш преди да спамиш и отричаш..
Коментар
-
Първоначално изпратено от top Разгледай мнениеПоследно, аз никъде не говоря за депозитарни разписки, а за акции от масовата приватизация.
Объркването ти идва от това, че ти не знаеш, че доста дружества от масовата приватизация са с налични акции.
Кои са тези "доста" дружества?
Не ги изброявай всичките.
Пусни 2-3 от многото (доста).
Коментар
-
Първоначално изпратено от top Разгледай мнение
Кажи къде пише, че всички акции от масовата са били безналични?
Щом имаш подобна информация, можеш да ни кажеш и вида на тия акции.
Дай ги така: "дружество - вид акции"
... .. ..
След това ще ти кажа какво не ти е ясно.
И чети ТЗ, за да си отговориш на въпросите!
Коментар
-
Първоначално изпратено от forman777 Разгледай мнениеРазбира се , че е било публично иначе как да го купят Албена..После може да са го отписали или продали..
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Дали ще можеш да ни кажеш, безумен (правописна грешка!) - от коя част на поста ти горе личи, че познаваш Търговския закон в коментираната от теб част?
ЧетИ бавно, за да разбереш онова, което ти липсва.
Коментар
Коментар