Първоначално изпратено от Malka Boza
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ETFs базирани на компании занимаващи се с марихуана
Collapse
X
-
Дааа,не е наркотик-витамини ще да е,затова напоследък е пълно с “ безсмъртни на витамини по пътищата,газят наред все едно са в видео игра.Въпроса ми беше защо го правят достъпно и то в САЩ-те там не че не са им промити мозъците достатъчно.
може би това би било добро за нова тема, но не успях да създам такава
Коментар
-
Тревата ........ Майка Ганджа ...........ооооо ......дааааааааааа......................
А дано и в БГ да стане легална,, че да си пафкаме на воля ............... а дано ама надали ..................
У нас в БГ-то нашите тикви с чугунените кратуни още смятат че тревата е наркотик ................. хахахахахаха.............
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hydalgo Разгледай мнениеЗдравейте! Исках да попитам дали нещо подобно съществува на българския пазар.Също искам и евентуално да предизвикам някаква дискусия по темата. Какво мислите за подобен тип инвестиция плюсове и минуси. Аз за сега ще се въздржа от това да давам мнение, понеже не съм правил никакви проучвания, а просто идеята ми се струва готина и на пръв поглед инвестицията в подобен род компании ми изглежда рентабилна.
https://www.capital.bg/moiat_capital...a_purviia_etf/
Коментар
-
ETFs базирани на компании занимаващи се с марихуана
Здравейте! Исках да попитам дали нещо подобно съществува на българския пазар.Също искам и евентуално да предизвикам някаква дискусия по темата. Какво мислите за подобен тип инвестиция плюсове и минуси. Аз за сега ще се въздржа от това да давам мнение, понеже не съм правил никакви проучвания, а просто идеята ми се струва готина и на пръв поглед инвестицията в подобен род компании ми изглежда рентабилна.Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар