If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Или и ти на Батя стратегията копираш.Взел 20 акции по 3% от акаунта ,колкото да има да се прави на мъж в темата на тази акция ,когато тя почне да расте .Нищо ,че други 15 са му на загуба ,както и при теб
Аз имам чувството,че повече за викане ги взимате ,отколкото за някаква печалба
Просто другите ми позиции поскъпнаха и дела на късия спадна
Според теб трябва ли да обръщам голямо внимание на позиция която ми е 2.42% от портфейла?
Ами защо я имаш тогава и защо толкова викаш тук ?
Или и ти на Батя стратегията копираш.Взел 20 акции по 3% от акаунта ,колкото да има да се прави на мъж в темата на тази акция ,когато тя почне да расте .Нищо ,че други 15 са му на загуба ,както и при теб
Аз имам чувството,че повече за викане ги взимате ,отколкото за някаква печалба
Колеги балонери елхари, и други мечкари
Колко сще е дъното според вас на най-великия шорт индекс ?
Ще закара ли на 65 стинки
И да не се объркате - Дори за шорта важи правилото - колкото по-евтино, толко по-добре
И тази тема се "зацапа"* с излишен шум, но това твърдение не е вярно по отношение на брокерската комисиона, което предполагам, че се визира също. Половин процент на вход, половин на изход, а ако издребнеем и за попечителската такса допълнителните разходи си идват стабилно над процент.
В момента,месеци след като си мислил,рисувал някви смешни фигури "Двойна гънка" и купувал,и на всичкото това квичане през миналите седмици ,в момента цената е 0.853 ст.
Което значи,че със спреда и таксите ти все още си вътрешна гума ! .....както ти и казах де....
Пък в Балонерко,да не отварям дума.Там "ловиш" дъна от 26 насам
Ако те чете обаче някъв новобранец,ще каже тоя печели милиони пък то...
Нищо не ти е ясно. Айде от мен да мине, ще задоволя любопитсвото ти. Имам 4 покупки и средната ми е 85 ст. Дано сега си доволен и да спиш спокойно довечера
В момента,месеци след като си мислил,рисувал някви смешни фигури "Двойна гънка" и купувал,и на всичкото това квичане през миналите седмици ,в момента цената е 0.853 ст.
Което значи,че със спреда и таксите ти все още си вътрешна гума ! .....както ти и казах де....
Пък в Балонерко,да не отварям дума.Там "ловиш" дъна от 26 насам
Ако те чете обаче някъв новобранец,ще каже тоя печели милиони пък то...
Палячев,аз преди да пиша съм ги проверил
късия в момента е 3.97%
дългия 4.20%
Ако не може да смяташ е твои проблем.Но даже да приемем хипотетично,че е 3% ,то каква е разликата ? Все същия ***
Което още повече показва колко неадекватен е поста ти !
Коментар