Първоначално изпратено от Агресивен бик
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Expat Bulgaria SHORT Sofix
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Ами защо я имаш тогава и защо толкова викаш тук ?
Или и ти на Батя стратегията копираш.Взел 20 акции по 3% от акаунта ,колкото да има да се прави на мъж в темата на тази акция ,когато тя почне да расте .Нищо ,че други 15 са му на загуба ,както и при теб
Аз имам чувството,че повече за викане ги взимате ,отколкото за някаква печалбаLast edited by Агресивен бик; 24.05.2022, 07:07.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеСпоред теб трябва ли да обръщам голямо внимание на позиция която ми е 2.42% от портфейла?
Или и ти на Батя стратегията копираш.Взел 20 акции по 3% от акаунта ,колкото да има да се прави на мъж в темата на тази акция ,когато тя почне да расте .Нищо ,че други 15 са му на загуба ,както и при теб
Аз имам чувството,че повече за викане ги взимате ,отколкото за някаква печалба
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеМецо, скъсай им шортите!
Колко месеца го държиш вече на загуба,стана ли година ? Ти ще остарееш с него ве хахах
Ами ако избухне нагоре?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеМецо, скъсай им шортите!
Беше замряла търговията
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеМАЧКАЙ, МЕЦО!
имаш ли някъде да си на + изобщо?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнение
таксите са включени в спреда
* Модерацията почисти
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
В момента,месеци след като си мислил,рисувал някви смешни фигури "Двойна гънка" и купувал,и на всичкото това квичане през миналите седмици ,в момента цената е 0.853 ст.
Което значи,че със спреда и таксите ти все още си вътрешна гума ! .....както ти и казах де....
Пък в Балонерко,да не отварям дума.Там "ловиш" дъна от 26 насам
Ако те чете обаче някъв новобранец,ще каже тоя печели милиони пък то...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеНищо не ти е ясно. Айде от мен да мине, ще задоволя любопитсвото ти. Имам 4 покупки и средната ми е 85 ст. Дано сега си доволен и да спиш спокойно довечера
Което значи,че със спреда и таксите ти все още си вътрешна гума ! .....както ти и казах де....
Пък в Балонерко,да не отварям дума.Там "ловиш" дъна от 26 насам
Ако те чете обаче някъв новобранец,ще каже тоя печели милиони пък то...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнение3% е спреда рибарю!
Не се превъзнасяй!
късия в момента е 3.97%
дългия 4.20%
Ако не може да смяташ е твои проблем.Но даже да приемем хипотетично,че е 3% ,то каква е разликата ? Все същия ***
Което още повече показва колко неадекватен е поста ти !
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар