Първоначално изпратено от pwww
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
От коя платформа да инвестирам
Collapse
X
-
- 2 Харесвания
-
Първоначално изпратено от Longin Разгледай мнениекупи си сребърни монети за 1/2 от тая сума, 30-40 унции (ако има откъде да си ги докопаш без ДДС) - все ще ти останат , каквото и да стане (стават и за подарък, има доста красиви изработки) - а освен това ще провокират интерес у теб да се образоваш за циклите и стойността на ценните метали , акциите сега са презряла круша.. а и с бурите дето се задават от Запад... , и ценните метали рано или късно пак ще заблестят
за международен брокер/платформа няма смисъл с толкова малко пари и опит(комисионни и трансфери ще те изядат) - освен с цел обучение (демек тия пари ги прежали предварително)
за БФБ - читавите компании се броят на 2-3 пръста, и цените сега са спорни - и е масивно губене на време.. примерно можеш да чакаш Софарма на 2.50-2.60 да стане... Бокочовека ако/като се разкара може и да се раздвижи БФБ
може и бг CFD брокер да хванеш(Бенкчмарк например( - там също ще се образоваш но 80% от новаците губят пари, а и от по старите кучета (като мен например 50-60% - ако се хванеш да следиш технически анализ върху някой индекс (СП500 / Насдак/ ...) и не залагаш повече от 2-3 % от сметката може да понатрупаш опит ...(за печалби забрави) ...обаче това вече е трейдинг и е много време консумиращо
Коментар
-
купи си сребърни монети за 1/2 от тая сума, 30-40 унции (ако има откъде да си ги докопаш без ДДС) - все ще ти останат , каквото и да стане (стават и за подарък, има доста красиви изработки) - а освен това ще провокират интерес у теб да се образоваш за циклите и стойността на ценните метали , акциите сега са презряла круша.. а и с бурите дето се задават от Запад... , и ценните метали рано или късно пак ще заблестят
за международен брокер/платформа няма смисъл с толкова малко пари и опит(комисионни и трансфери ще те изядат) - освен с цел обучение (демек тия пари ги прежали предварително)
за БФБ - читавите компании се броят на 2-3 пръста, и цените сега са спорни - и е масивно губене на време.. примерно можеш да чакаш Софарма на 2.50-2.60 да стане... Бокочовека ако/като се разкара може и да се раздвижи БФБ
може и бг CFD брокер да хванеш(Бенкчмарк например( - там също ще се образоваш но 80% от новаците губят пари, а и от по старите кучета (като мен например 50-60% - ако се хванеш да следиш технически анализ върху някой индекс (СП500 / Насдак/ ...) и не залагаш повече от 2-3 % от сметката може да понатрупаш опит ...(за печалби забрави) ...обаче това вече е трейдинг и е много време консумиращоLast edited by Longin; 06.06.2019, 14:12."the trend is your friend until the end..."
Коментар
-
Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнение
Уникално надменен човек си. Пичът пита съвсем искрено, а ти му се подиграваш. Тъжна история.
Както и да е, ето моята версия: ВСИЧКИ „посредници” целят прибиране на едни пари сега и на момента. Т.е., едва ли този подход - да не се развиеш сам - ще ти даде максимума. За истинска дългосрочно печеливша стратегия, обаче, е важно и нужно не да „изпомпваш от пазара винаги”/ щото току стават кризи или някой вземе, та „изпомпи и теб/а да създаваш стойност и да правиш пазар.
Не му се подигравайте. Вижте ние докъде позволихме да се срине страната ни.Last edited by Pyramid; 02.06.2019, 10:52.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
по-добре отидете за седмица на море...
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pwww Разгледай мнениеЗдравейте, аз съм 23 годишен начинаещ инвеститор. Напоследък интересът ми към акциите се засили и започнах да чета повече за тях. В момента имам около 2500 лева, които да инвестирам и търся платформа. Искам да се занимавам с дългосрочно инвестиране и да извлека печалби в следващите 5-10-15 години. Какво мислите за Flatex и Swissquote? Не знам дали има значение, но получавам заплатата си в левове и инвестирането искам да ми е като допълнителен доход, а не главен фокус. Благодаря ви!
Коментар
-
Първоначално изпратено от pwww Разгледай мнение
Мерси за този ''value giving'' отговор. Все отнякъде трябва да се почне, дори и да е с 2500 лева
а първия ви пост е толкова объркан и непълен, че дори няма смисъл да се дискутира...fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Можеш да ползваш някой инвестиционен посредник в България. Примерно Елана или Карол, те дават достъп до търговия на БФБ. Елана имат платформа и за търговия в чужбина. Еврофинанс, на тяхната платформа дават достъп освен до БФБ и до доста акции, търгувани в Германия.
Някои от посредниците имат нелоши обучения, обикновено безплатни, където може да получиш доста полезна информация. Успех!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
по-добре отидете за седмица на море...
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pwww Разгледай мнениеЗдравейте, аз съм 23 годишен начинаещ инвеститор. Напоследък интересът ми към акциите се засили и започнах да чета повече за тях. В момента имам около 2500 лева, които да инвестирам и търся платформа. Искам да се занимавам с дългосрочно инвестиране и да извлека печалби в следващите 5-10-15 години. Какво мислите за Flatex и Swissquote? Не знам дали има значение, но получавам заплатата си в левове и инвестирането искам да ми е като допълнителен доход, а не главен фокус. Благодаря ви!fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
От коя платформа да инвестирам
Здравейте, аз съм 23 годишен начинаещ инвеститор. Напоследък интересът ми към акциите се засили и започнах да чета повече за тях. В момента имам около 2500 лева, които да инвестирам и търся платформа. Искам да се занимавам с дългосрочно инвестиране и да извлека печалби в следващите 5-10-15 години. Какво мислите за Flatex и Swissquote? Не знам дали има значение, но получавам заплатата си в левове и инвестирането искам да ми е като допълнителен доход, а не главен фокус. Благодаря ви!Тагове: Отмаркиране на всички
- 1 like
Коментар