If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Това е поканата, текста е без промени. Ама ши има и коктейл, не е шега работа.
Апропо от Алтерко стана добра врътка, интересно ми е тук какво ще се случи.
По-тематично щеше да е ,вместо коктейл, крилца и бира.
Прозвуча ми някак си като "ВИП Донори".........шегичка
Това е поканата, текста е без промени. Ама ши има и коктейл, не е шега работа.
Апропо от Алтерко стана добра врътка, интересно ми е тук какво ще се случи.
Инфо от Карол:
"Във връзка с предстоящото IPO на Градус АД, чиято очаквана дата на аукцион е 18 юни 2018 година, бихме искали да Ви поканим на представяне на дружеството пред наши VIP клиенти, което ще се проведе на ....юни 2018 от .... часа в централния офис на Карол на ул. Златовръх № 1 в София. За момента има значителен интерес към компанията от страна на български пенсионни фондове и чужди инвеститори.
Елана правят онлайн семинар, изпращат записи на участниците и клиентите си, качват видео в youtube, др. сайтове и ел. медии vs Карол ... просто публикуват инфо на сайта си
Инфо от Карол:
"Във връзка с предстоящото IPO на Градус АД, чиято очаквана дата на аукцион е 18 юни 2018 година, бихме искали да Ви поканим на представяне на дружеството пред наши VIP клиенти, което ще се проведе на ....юни 2018 от .... часа в централния офис на Карол на ул. Златовръх № 1 в София. За момента има значителен интерес към компанията от страна на български пенсионни фондове и чужди инвеститори.
Елана правят онлайн семинар, изпращат записи на участниците и клиентите си, качват видео в youtube, др. сайтове и ел. медии vs Карол ... просто публикуват инфо на сайта си
тия милки дето ги размятате без договорка с големите ПФ няма как да ги съберат.
вижте оборотите на БФБ... като се изключат схемите и преливанията от пусто в празно в определени финансови групи(ровки) ... останалото е за 100К на ден макс.. и как си го представяте сега да се изплющят едни 100+ милиона ... скептичен съм
Aз най-сетне се реших и влизам! Ще си взема 1 (една) акция, но след първичното. Да мога да ходя на събранията.
Коментар