Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Градус АД (GR6)
Collapse
X
-
Last edited by 0; 08.06.2018, 19:56.
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
и аз бях потресен вчера след 10ч по дискавъри пуснаха реклама... ама нищо нямаше за пикадили и доставчиците дето ближат рани .. що ли?
сигурно са пуснали и по каналите за възрастни...Last edited by Todor Sabev; 08.06.2018, 19:07.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
и аз бях потресен вчера след 10ч по дискавъри пуснаха реклама... ама нищо нямаше за пикадили и доставчиците дето ближат рани .. що ли?
сигурно са пуснали и по каналите за възрастни...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнениеПреди малко и по Дискавъри България го видях! Да ослепееш направо!
сигурно са пуснали и по каналите за възрастни...това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от orchis Разгледай мнениеТова да се рекламира IPO по национална телевизия май прецедент у нас. Аз по не нямам спомен за подобно нещо.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от orchis Разгледай мнениеТова да се рекламира IPO по национална телевизия май прецедент у нас. Аз по не нямам спомен за подобно нещо.
Коментар
-
Спомням си когато беше драмата с Пикадили как се увещаваха доставчиците, че всичко е точно и още малко и всичко ще е наред и тн и тн. По спомен мажовците на Градус бяха директно или индиректно забъркани баш в най-вълнуващата част от историята
сори за линковете към чужда медия, но там има инфо.
https://www.capital.bg/biznes/kompan...a_sobstvenost/
https://www.capital.bg/biznes/kompan...eze_vuv_falit/
ще се включа след раздаването на първия смислен дивидент.... ако някой се навие да ми продаде акции
та 'спящите клетки' взимайте яко на IPO-то после ако са точни ще взимаме от вас на по-дебели цени и ще изкарате яко ...Last edited by bertram; 07.06.2018, 16:49.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениекато гледам явно не всичко е 'спазарено' та рекламата е в разгара си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнениеСнощи гледах рекламата им по Nova ,явно се търсят и дребни рибоци)
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар